Управляващите били освиркани? Да се замислели защо

Нинова защити Румен Радев от нападките на ГЕРБ
74
Управляващите били освиркани? Да се замислели защо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова защити президента Румен Радев от нападките на ГЕРБ, който в декларация от името на ПГ го обвиниха, че разделя обществото, вместо да го обединява заради скандала вчера пред Паметника на Васил Левски.

Още по темата

"Президентът Румен Радев вчера много ясно изрази личната си позиция в речта си, като призова всички да замълчим и да не се опетнява момента и мястото, на което се бяхме събрали, за да отдадем почит на Апостола на свободата“, коментира тя,цитирана от БТА.

Според нея управляващите трябва да се замислят защо въпреки призива му се е стигнало до освиркване оп време на речта на столичния кмет Йорданка Фандъкова.

"Би трябвало да накара управляващите да се замислят защо се стигна до тук, защо по този начин реагират хората при тяхната поява", коментира Нинова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
7
 
11
 
! Отговори
Малиновчетата преди 4 години
идента оглави официално повторната криминална революция в България, в типичния стил й от 9.09.1944г. Добре отпочинали безработни криминали правят шествия и заявяват, че искат да вземат властта... "от името на народа". Търси се новият Орешарси! Само,че този път не познаха- гладната Червената армия не е на Дунава,а мустакатия и черепаха се крият в чужбина!Проблем- плащанията станаха нередовни,..а търкаме подметки,.. дерем гласни струни без смазка... и мотивационните офицери ги изгониха към Кремъл!
40
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поради същата причина, поради която ви освиркват и вас бе другарко капиталистка.
39
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нинова власт няма да видите. Вземи го приеми вече.
38
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си беше чист партиен митинг на БСП. Президента е техен, не на България.
37
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази цяла България я е отсвирила!!!
36
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ауу , калинките от герб са най преданите калинки и са много чувствителни .Никой няма право да ги заплюва, понеже се задъхва вожда им.
35
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България никога, ама никога не е била по-добре и това вбесява тролетариата.
34
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Парижкин"Избра да управлява държавата човек който е управлявал само самолет"Вашата пасмина пожарникар избра да ви управлява , и всички виждаме със цената на постоянни заеми и близане до къде ни докарва .Летецът е в пъти по-добре да е водач от мутра -пожарникар.
33
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със сигурност Апостола се обръща в гроба от овцете, в които сме се превърнали. Да почиташ паметта на Левски с преклонена главичка, щото сабя не я сече, в това болно време някак си не е прилично. Както, разбира се, не е прилично и на този ден да честитиш празник на хората.
32
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Били освиркани! Боже, Левски ще се обърне в гроба! Трябваше да им хвърлят един хубав бой. А те пък се оплакват. Мутри гадни.
31
4
 
11
 
! Отговори
Иванчо преди 4 години
Епа за *** никога нема да гласувам, па ако ще и само "-" да имам. Тези които ограбиха и избиха заедно с Русия цвета на родината ни - отново действат подмолно. ТИПИЧНО. Я нека пак да се явят на избори и да се свърт после в миша дупка, защото народа освен малцинство от ромски произход, не ги ще!
30
5
 
18
 
! Отговори
Загадка преди 4 години
Абе и ГЕРБ не са върха на сладоледа, ама като гледам алтернативите, Бойко ще спечели и следващите избори. Тия са нагли и безочливи.
29
3
 
16
 
! Отговори
Загадка преди 4 години
Тия вече си завършват изреченията и си повтарят репликите. Това за замислянето кой го каза пръв, Радев или Нинова?Между другото, герб печелят избори 13 пъти за 11 г, а Радев спечели едни по случайност. Хората не гласуваха за него, а срещу Цецка.
28
8
 
21
 
! Отговори
Парижкин преди 4 години
Нинова, Нинова пак направи грешка. Избра да управлява държата човек който е управлявал само самолет. Как ти се струва да назначиш медицинска сестра да управлява танкер, само защото е внимателна. Цялата ви работа е такава. Кьопава. И сте нагли и безочливи.
27
20
 
11
 
! Отговори
zlatena преди 4 години
Всички българоубиеци от гроб опс герб са *** крадливи *** начело с най големия *** Бойко Методиев Борисов по известен като Бойко тиквеника
26
18
 
11
 
! Отговори
zlatena преди 4 години
Истината гроб опс герб през тези 10 години нищо не направиха за България и за нас Българския народ нито увеличиха пенсиите и заплатите на нас Българите здравеопазването е гола вода сега сме много по зле отколкото при Симеон Сакскобургготски.При управлението на царя бяхме добре безмозъчните българоубийци от герб дойдоха на власт съсипаха и унищожиха България.Хората който защитават герб са облагодетелстване от тяхното управление ако дойде друго управление те няма да могат да крадат
25
15
 
29
 
! Отговори
дон педро преди 4 години
Соцлидерката - РЕНЕГАТ, защити Президента -РАЗДЕЛИТЕЛ !!! Хвани единия, удари другия!!!
24
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ха, с такива форумни защитници, Борисов няма нужда от други врагове.
23
11
 
30
 
! Отговори
Корнелке! преди 4 години
Бива наглост, бива , но да се организират политически демонстрации пред паметника на Апостола в деня, в който почитаме паметта му - такова дебелоочие друг път в нашата история не е било демонстрирано!
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не харесвам Борисов и управляващите - намирам ги за посредствени, респективно безполезни (ако не и вредни) за държавата ни. Отделна тема е и това, че са очевадна рефлексия на нивото на обществото ни.Но вярно е и следното: Е...ти държавата щом това й е опозицията - както преди време се бе изразило едно овластено недоразумение.