Радев не се бои от коронавирус, качва се на Шипка

Президентът ще поднесе цветя и ще отправи приветствие за празника
Обновена: 2 мар 2020 16:08 | 2 мар 2020 16:08, Анисия Иванова
222
Радев не се бои от коронавирус, качва се на Шипка
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на Националния празник – 3 март на връх Шипка от 11.00 часа, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

Още по темата

Днес следобед от Областна администрация Стара Загора официално заявиха, че заради препоръката на Националния оперативен щаб заради COVID-19 и заради риск от усложняване на "епидемичната ситуация“ тържествата по повод честването на 142 години от Освобождението на България на връх Шипка утре ще бъдат отменени .

От Президентството обаче съобщават, че от 11.00 часа утре държавният глава Румен Радев ще поднесе цветя на връх Шипка и ще отправи приветствие по случай Националния празник на България.

По-рано, 09.30 часа президентът Румен Радев ще присъства на молебена, който ще бъде отслужен в Шипченския манастир „Рождество Христово“ от Негово Високопреосвещенство Старозагорски митрополит Киприан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА любимият ти Боко сега целува обувките на Ердо. Можеше да отиде и на 4-ти март ама страх от освиркване лозе пази. Много точно казано.
156
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе-хе, как ще спасява некадърният ти Боко България и Европа?Ще му падне на Ердо на колене?Нищо няма да спаси. Както винаги. Най много да ни натресе нова каша както си е свикнал.Просто избяга от народната любофф. Щото е наясно. А пък Ердо толкова го тачи, че даже не е отишъл на летището да го посрещне, ами го е посрещнал някакъв секретар - последна дупка на кавала.
155
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми то и Кадафито чака 20 години накрая му забиха ножа у ../сам си го допиши/
154
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гражданино, не се нерви.Колко са хората около Радев се вижда по това че за него гласуваха над 2 милиона българи. Споко по този случай. Нищо не можеш да направиш и без това. А любимият ти Боко сега целува обувките на Ердо. Можеше да отиде и на 4-ти март ама страх от освиркване лозе пази.
153
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изнервения! Споко, земи си хапче. А освиркванията даже са ви малко. Само чакай.
152
11
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Трети март е национален празник, но годината е сбъркана. Не е 1878-а, а 1918-та!По настояване на българското правителство, на 3-ти март 1918-та година е подписана капитулацията на Руската империя пред Тройния съюз. От лапите на империята са откъснати над 1 милион квадратни километра и народите на Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна и Полша получават независимост!Честит празник, българи!
151
11
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До зъл и бесенАми добре товариш. Щом не си пенсионер и си съгласен, добре. Кажи къде, кога, в колко часа и как да те позная. Може да носиш ален мак, любимото цвете на националния предател Гошо Тарабата или червена роза, символът на Партията ти, докарала три фалита и безброй беди на България!
150
5
 
17
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
За гербаджиите тържествата навръх Шипка са повод да се наядат и напият с "представителните" пари. Наистина за тях това посещение е рисково. По-добре да си направят банкета по друг повод.
149
5
 
18
 
! Отговори
89847 преди 4 години
До Анонимен3 Март е Денят на ОСВОБОЖДЕНИЕТО на бългаите от петвековно турско робство. Славим този ден и почитаме паметта на героите, които са пролели кръвта си за нашата Свобода. Ако не бяхме освободени, ти нямаше дори да знаеш дуиката "русофил", а щеше да подсмърчаш на турски. Сега е лесно на такива като тебе да се пеняват по форумите на българо-английски. Озадачава ме пасивността на админите към постове, изпълнени с омраза.
148
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, Радев!Поклон!А ПИКльовците ги е страх да има тържества, защото пак ще бъдат освиркани.
147
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има си хас русофил номер две след мекepето Николай Малинов да не отиде на русофилското сборище на връх русофилския великден 3 март.
146
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименЯсно е, че и ти си същият предател като президента, щом толкова се прехласваш по тоя долен предател.
145
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свалям шапка на Президента!!! Скоро и министър председател на България
144
4
 
8
 
! Отговори
Зъл и бесен преди 4 години
До Тодар ПравешкиОсвен, че не пишеш на правилен български, не можеш и да осмисляш прочетеното. "Мои хора" не значи "аз". Не съм бутал количките на Ловеч-Троян.Образованието ми е перфектно - знаменита катедра на знаменит университет. Контактувал съм с академици, професори, Нобелови лауреати, хора от такава класа, каквито по нашите ширини не се срещат. Не знам що е това "бозаджийски", но с удоволствие бих ти кръстосал цифките с два бързи, макар че предпочитам мае-гери или мае-тоби-гери. А?
143
9
 
4
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Дано си сложи корона!
142
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще гледаме сеира на пекинска та утре. А Президент Радев ще покаже класата си над герберите. Ако някой не харесва отношението на хората към него, няма работа на върха!
141
8
 
3
 
! Отговори
4i40 asen преди 4 години
da jivei drugara todor jivkov da jivei velikia cccr ura drugari
140
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
рАДЕФ не се бои от корона вируса, корона вирусът се бои от рАДЕФ пРЕЦЕДЕНТА
139
15
 
11
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До зъл и бесенАлоу пенсията. На колко години си, щом си работил на Перник-Волуяк?И кой завършен клас имаш? Сигурно като Живков - осми!Имаш късмет, че родителите ми, а не Партията са ме възпитавали в уважение към старите хора. Старци не бия, макар че като те слушам, заслужаваш един бозаджийски!Комунизма и алкохола не са простили на никого!
138
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чорапът го е страх само от Деса Мерцедеса!