Радев не се бои от коронавирус, качва се на Шипка

Президентът ще поднесе цветя и ще отправи приветствие за празника
Обновена: 2 мар 2020 16:08 | 2 мар 2020 16:08, Анисия Иванова
222
Радев не се бои от коронавирус, качва се на Шипка
Снимка: БГНЕС

Държавният глава Румен Радев ще участва в отбелязването на Националния празник – 3 март на връх Шипка от 11.00 часа, съобщиха от прессекретариата на Президентството.

Още по темата

Днес следобед от Областна администрация Стара Загора официално заявиха, че заради препоръката на Националния оперативен щаб заради COVID-19 и заради риск от усложняване на "епидемичната ситуация“ тържествата по повод честването на 142 години от Освобождението на България на връх Шипка утре ще бъдат отменени .

От Президентството обаче съобщават, че от 11.00 часа утре държавният глава Румен Радев ще поднесе цветя на връх Шипка и ще отправи приветствие по случай Националния празник на България.

По-рано, 09.30 часа президентът Румен Радев ще присъства на молебена, който ще бъде отслужен в Шипченския манастир „Рождество Христово“ от Негово Високопреосвещенство Старозагорски митрополит Киприан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
17
 
21
 
! Отговори
Не е Нормален ! преди 4 години
Голям пример дава този пр.ост.ак Радев - щом той не слуша кризисния щаб, защо останалите да изпълняват инструкциите ?!
96
9
 
14
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Всеки луд с номера си !
95
12
 
19
 
! Отговори
РумТъп преди 4 години
Всички на така , Радев наопаки . Кой ще му каже на него кога и къде да се развява . Какви са тия вируси , корони , отживелици всякакви .Тъпо и просто умора няма
94
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя ако не нагласил някаква врътка спусната от Путин .. може лекичко да пусне малко вируси
93
17
 
14
 
! Отговори
коджакафалията преди 4 години
Това е истински военен , винаги с народа си, кой, докато другите мишоци ще са избягали зад граница да бъдат по далеч, който не иска да се заразява с коронавирус да не ходи, всеки има избор, Радев не кара никого, който отиде и иска да се предпази може да сложи шал/маска на лицето
92
14
 
18
 
! Отговори
Егото преди 4 години
Егото на Радев е по-силно от Корона-вируса в безсмислената му война с Бойко. Да внимават по-възрастните му последователи.
91
11
 
20
 
! Отговори
Заразно Зло Радев ! преди 4 години
Значи на Радев му е все едно дали някакви хора ще се заразят заради щеславието му , доста безотговорен и нахален индивид !
90
13
 
18
 
! Отговори
русолизач преди 4 години
После тоя не бил червен!?Ми какъв е?Казано е ясно и разбрано,а този се прави на интересен!На това ниво безхаберието е смъртоносно!В името на русолизането ще затрие България!Май следващ мандат няма да има!
89
13
 
17
 
! Отговори
Хе,хе! преди 4 години
Фуражката изчака от кризисния щаб да забранят тържествата и веднага се изцепи , че щял да произнесе реч на Шипка - щял да декламира на камъните наоколо. Каква парадна посредственост ! Също като личността му !
88
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е те това е натовски генерал...винаги е готов да "жертва" живота си за "вечната дружба" !
87
9
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 4 години
Интересно е Жорката Свиленски защо вече постоянно се мъкне с Радев:):):)Неква нова партизанска тактика ше да е това:):):):)Баджанаци:):):):)
86
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре рамо до рамо с най-достойния на върха - Румен Радев! Който има мъжко сърце и българско име... Там сме Президент!
85
2
 
18
 
! Отговори
Браво ! преди 4 години
Браво Бате Шефе. Вземете малко на разходка и министъра- воевода - малко да се повтали,че не изглежда сериозно на този пост!!!! :))))
84
20
 
11
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Е, сега вече наистина ще се разпространо корона вируса ! Като се съберат там всички възрастни червени бабички, като почнат да кашлят и кихат , от там направо в болниците , малко да ги държат ,там докато мобилизират всички погребални агенции и да викат попове за последния стадий.
83
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Утре на Шипка с нашия Генерал
82
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Постъпка на доблестен държавник. Дръжте така, гасподин президент. На крачка сте от завоюването на всенародната любов и доверие на народа. Утре всички на Шипка! Да викнем мощно Ура за победата и освобождението и да аплодираме г-н Радев.
81
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев пак ще разваля национални празници аман
80
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямат ли нужда от един ден преклонение и признателност мощите от костниците в Плевен,Шипка бре,***?За кого и чий проливаха кръвта си и падаха премръзнали,тръгнали само с един манифест на царя си в джоба братя/УЖ/ да освобождават?Или Епопея на забравените в нов вариант ще пишем,или още по-добре да ги заличим,да съборим паметници камък връз камък от тях да не остане,а?Пфуууу .....змет безродна!
79
15
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До ШибиРиби 79 Спокойно. След забраната Десито няма да пусне президента на Бузлуджа.Опасно е .
78
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При някои ситуации смелостта си е чиста простотия