Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?

Поздравявам кметовете, които въведоха такива, пише соцлидерката
29 мар 2020 14:24,
291
Нинова пита: Къде са мерките в подкрепа на българските общини?
Снимка: БГНЕС

“Днес разговарях с кметове на БСП. Поздравявам ги за социалните и икономически мерки, които предприемат.Това, което предложихме на национално равнище и беше отхвърлено от управляващите, нашите кметове го прилагат на местно.“, стана ясно от изявление на  председателят на БСП Корнелия Нинова във Facebook.

Още по темата


„В някои общини за срока на извънредното положение се замразява плащането на такса смет. Замразява се плащането на наем на общински помещения от дребни търговци и малък и среден бизнес. Това е отговорна позиция на добри стопани. Но защо в решенията на правителството няма нито една мярка, насочена в помощ на общините? Много от тях поддържат и общински болници с оскъдни бюджети. Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини.” запита Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
3
 
26
 
! Отговори
до yes преди 4 години
Ми хубаво какво като са американци? Бойко си подкрепя американците и ЕС и не крие пристрастията си към тях. Тук проблема е че комунистите си пращат децата там а не ги пращат в комунистическите страни! Като е толко хубаво в русия защо не си пратиха децата там?
186
18
 
4
 
! Отговори
yes преди 4 години
и дъщеря му и внуците на бат Бойко са американски граждани,може да са взели и българско та да са с двойно.Нйма значение дали са в БГ, дали са родени тук те са американски граждани автоматично когато са родени от американска майка.Аре подробност за простолюдието.
185
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ направиха тези избори с полицейски натиск, със заплахи, както и с масирано купуване на гласове. Изборите не могат да бъдат квалифицирани за честни и свободни.Това заяви лидерът на БСП Сергей Станишев на пресконференция в НДК след изборния ден.
184
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Деса *** какво мисли по въпроса за такса смет
183
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой познава ли комунист на който децата да не са на запад?Този лош лош запад и невероятно готин комунизъм :)
182
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станишев: ГЕРБ направиха тези избори с полицейски натиск и заплахи
181
19
 
4
 
! Отговори
mdaaa преди 4 години
наш познат възрастен казва че сега е имало толкова силен натиск за кметските избори, индивидуално върху всеки един от селото,обукаляли от врата на втрата през цялото време и за пръв път селото "избрало" герберски кмет, който те познават и отхвърляли на предишни избори.Този от БСП си го знаят и уважават и каза че не мисли че някой в селото се е променил да е гласувал за другия.
180
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AАааа,щото пък роднините на Бойко не са в Америка,нали?
179
2
 
19
 
! Отговори
A преди 4 години
Ами прибери си отрочето от Америка и със спестените пари помогни на кметовете-комунисти които не събират такса смет за червените ***
178
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами сменете Нинова,бееее,бесепари,сложете друг социалист,хората няма да гласуват за вас ,докато Нинова е начело на БСП,не разбрахте лиииии?
177
1
 
7
 
! Отговори
Борисов преди 4 години
Казвал съм 100 пъти - който не знае да пита...
176
10
 
4
 
! Отговори
do tomorrow преди 4 години
тези типажи се опитват да спрат машината герб и който схваща- добре, който не - си реже сам клона, прав му път.
175
3
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Tomorrow: Политическите дивиденти са интересен феномен. Винаги се "вадят" или "получават", и все от опозицията. А най-интересното е, че никой не ги е виждал. В банка ли се държат, на склад ли, това никой не може да каже.
174
17
 
4
 
! Отговори
true преди 4 години
основната задача на едно правителство е да харчи парите на народа за народа. Обаче бою повече от 10г харчи паричките ни само за неговите хора, бизнеси и послушни общини.И нито някой разследва, нито гъква, а народа вижда и вместо да го вкара в затвора пак си го избира. Заслужавате си го, още герб за вас, кухи тикви.
173
7
 
22
 
! Отговори
Tomorrow преди 4 години
Тези типажи от БСП и по време на пандемията, когато умират хора се опитват политически девиденти да вадят. Просто са отвратителни....
172
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При сина й в Америка, където са парите от ТехноимпексТам са меркитеГ-жо сииньо-червен Хамелеон
171
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виe cтe cвoбoдни хoрa и никoя пoлитичecкa cилa, нeзaвиcимo oт кoй цвят e, нямa прaвo дa ви пoдчинявa cъc cтрaх, зaплaхи и рeкeт.
170
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Призoвaвaмe вcички грaждaни, cлужитeли нa държaвнaтa aдминиcтрaция, хoрa нa бизнeca, рaбoтници и др., върху кoитo мaшинaтa ГEРБ e oкaзвaлa или oкaзвa нaтиcк нe ce cтрaхувaйтe! Дaйтe глacнocт нa тoвa, кoeтo ce cлучвa!Пaрлaмeнтaрнaтa групa нa БCП зa БЪЛГAРИЯ и вcички нaши cтруктури в cтрaнaтa, ca нa рaзпoлoжeниe нa вceки, кoйтo имa нуждa oт зaщитa. Гoтoви cмe дa нaпрaвим нaциoнaлнa кaмпaния Нe нa cтрaхa и рeкeтa. Виe cтe cвoбoдни хoрa и никoя пoлитичecкa cилa, нeзaвиcимo oт кoй цвят няма
169
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БCП ce прoтивoпocтaвя кaтeгoричнo нa тoвa държaвни cлужитeли дa бъдaт изпoлзвaни кaтo рeкeтьoри и мaшa в ръцeтe нa влacтимaщитe, caмo зaщoтo ги e cтрaх дa нe бъдaт увoлнeни. Държaвнитe инcтитуции трябвa дa бъдaт eтaлoн зa чecтнocт и кoмпeтeнтнocт при изпълнeниe нa ocнoвнитe cи зaдължeния, a нe дa бъдaт пoлзвaни кaтo рeкeтьoрcки бухaлки.
168
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Oгрoмнo притecнeниe буди фaктът, чe държaвни инcтитуции, кaтo НAП, Aгeнция пo хрaнитe и др.,бивaт изпoлзвaни oт ГEРБ зa рaзчиcтвaнe нa лични cмeтки, зa зaплaхи и oкaзвaнe нa пoлитичecки нaтиcкБCП ce прoтивoпocтaвя кaтeгoричнo нa cлучвaщoтo ce в мoмeнтa в държaвaтa. Бългaрcкият грaждaнин нe трябвa дa живee в cтрaх,чe някoй щe рeши дa cмaчкa бизнeca му,дa нaврeди нa ceмeйcтвoтo му, дa бъдe увoлнeн caмo, зaщoтo e рeшил дa ce зaщити и прoтивoпocтaви нa cтилa и мeтoдa,пo кoйтo ce упрaвлявa държавата