Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО

Спорът ми с Радев бе решен от здравната организация, заяви премиерът
605
Борисов за мерките: Няма да се разхлабват, Радев да пита СЗО
Снимка: МС

Въведените мерки срещу разпространяването на коронавируса по време на извънредното положение у нас няма да се разхлабват, увери Бойко Борисов.

"Включително от Световната здравна организация са излезли с категорична позиция, че това не трябва да се прави към момента", каза премиера по повод критиката на президента Румен Радев.

Още по темата
Борисов посочи, че СЗО е решила спора, като официално е признала, че социалната изолация трябва да продължи.

"В рамките на днешния и утрешния ден, до парламентарния ден в понеделник, ние като партия ще имаме решение какво да гласуват по промените в Закона за енергетиката", увери премиерът по повод казуса с Теменужка Петкова, чиято оставка бе поискана от работодателски организации.

Радев за дългата изолация: Мизерията не е спасение от вируса!

Мотивът им е, че на бизнеса няма да бъдат възстановени над 45 млн. лева, след като "Газпром" възстанови парите на "Булгаргаз" заради поевтиняването на газа.

Има спор, в момента не мога да кажа кой е прав, заяви Борисов и допълни, че до дни ще коментира и този казус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


605
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
351
13
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонимен385престани с това "копи/пейст",НЕКАДЪРНО СЪЩЕСТВО!!!!!!!!Това че ТИ НЕ си в състояние да напишеш каквото и да било БЕЗ да го прочетеш някъде и да го "копираш" НЕ означава,че всички са така!много ти е ниско нивото,ама много!!!..МНОГО!и да,успяваш да ме ядосаш със злобата и простотията си!...Но с това "бакър нема да станеш",защото.."тенекето бакър не става" викат събратята ти..
350
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка
349
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много е опасно, когато някой се опита даже да отнеме част от ореола на мутрьо, затова той превантивно гледа да хейти всеки, който може да стане малко по-популярен от него.
348
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоТака като ти чета постовете, при теб определено химичните процеси са си свършили работата и са ти формирали "реалния" твой си свят в който си живееш. Как иначе да си обясним това, че въпреки че ти се обясняват по всякакви възможни начини всички настъпващи събития, ти пордължаваш да копи пействаш едни и същи ГЛУПОСТИ?
347
13
 
20
 
! Отговори
Чочо преди 4 години
Представете си хипотетично размяна на местата на Борисов и Радев .А сега сигурен съм не може да си представите как при денонощна работа погребалните агенции не могат да си свършат работата .
346
20
 
25
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Между другото който гледа руска, турска, сръбска, британска и САЩ телевизия може да му е направило впечатление че нито Путин нито Ердоган нито Тръмп говорят през целия ден по ТВ-то само за мерки и коронавируси. За тези управници коронавируса е само част от многото други проблеми които трябва да се справят. Там за коронвируса по медиите говорят лекари и мед. лица. Само по БГ. ТВ-то наш вожд се изявява и като министър и като лекар, а началника на кризисния щаб дори не е вирусолог а хирург!
345
17
 
18
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
ето нещо много важно...Силно се надявам да го осъзнаете,но...Та така:-МИСЪЛТА и емоциите НЕ са просто "електрохимични упражнения на мозъка"!!ТЕ ФОРМИРАТ РЕАЛНИЯ СВЯТ,в който битувате!!!!-Повече страх и стрес,-повече страх и стрес!Тия,които ви командерат (немам предвид Мутрьо,тоя е по-незначителен и от носещите чехлита на Величията),много добре знаят,че могат да подчинят РЕАЛНИЯ свят,като подчинят страховете и мислите ви!ТОТАЛНАТА ПАНИКА и УПЛАХА,които наложиха на ЦЕЛИЯ свят НЕ СА СЛУЧАЙНИ
344
15
 
26
 
! Отговори
Щази преди 4 години
СЗО са масонска организация със един африканц на чело за парлама,и мерките на СЗО са ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ не ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.Вече трети месец никоя болница по света не може да покаже снимки със хилядите заразени,що така ве БОЙКО ?
343
0
 
5
 
! Отговори
уф преди 4 години
До ХМ!По-полека с глупостите,че някои ще го вземат на сериозно!
342
10
 
25
 
! Отговори
РОТ ФРОНТ преди 4 години
НА ВЕЛИКДЕН , ВСИЧКИ НА ЧЕРКУВАНЕ !ТАКА БКП--ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ!
341
13
 
5
 
! Отговори
въпроси въпроси преди 4 години
До Стар наборА ти можеш ли да обясниш защо всички яли краставици до 1923 година вече са умрели!?
340
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на сърбашите им раздадоха по 100 евро на калпак. И на милионера и на просяка. Е туй се казва честна работа и сериозна мярка за борба с извънредното положение.
339
4
 
12
 
! Отговори
s1d преди 4 години
Руснаците няма ли да ни пратят самолети Ан с техните военни. След като *** пусна всички в руснаци в отпуск за сметка на ''бизнеса'' който да им плаща заплати.
338
10
 
27
 
! Отговори
ХМ! преди 4 години
АБЕ , ДРУГАРИ ДАЙТЕ ДА НАПРАВИМ ЕДНО ГРАНДИОЗНО ШЕСТВИЕ НА ВЕЛИКДЕН , ЗА ДА ДОКАЖЕМ НА ГЕРБ И МУТРАТА , ЧЕ ДИКТАТУРАТА ИМ НЕМА ДА СЕ СБЪДНЕ!ДА ПОКАНИМ , НИНОВА И РАДЕВ , ЗА ДА ДОКАЖАТ НА ПРАКТИКА , КАК СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ НА ДИКТАТУРАТА НА БАРИСОВ!НАС "КОВИД-19" --НЕ НИ ПЛАШИ !ЗА НАС ОТ БКП/БСП--"КОВИД-19" Е КНИЖЕН ТИГЪР, ДРУГАРИ!ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА !РОТ ФРОНТ!
337
15
 
13
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Барселона мерките ДА няма разхлабване,ДАЙ НА ХОРАТА ПАРИ ДА ЖИВЕЯТ НА ПЕНСИОНЕРИ И БЕЗРАБОТНИ да могат да се хранят и за лекарстава ,Недей да УМУВАШ И ДА даваш съвети Стадиони строиш,метро,какво ли не имаш пари ДАВАЙ не ЛЪЖИ.ГЕРБ каза голяма партия била айде давай богатите.
336
14
 
4
 
! Отговори
Йово преди 4 години
Каква карантина какви 5 лева. Всички мой познати които излязоха в "карантина" преди 2 седмици започнаха да си работят кой в неговата фирма кой като работник някъде. Карантина е това в Италия, Русия и Индия. Само полиция, магазини и доставчици на храна. Мораториум върху кредити и сметки и заплата върви(както на депутатите седят у дома и заплата взимат) това е карантина и грижа на държавата за хората. Останалото е "Плащате си сметките а ние сме ви осигурили кредит от 1500 лв." Вятър работа!
335
16
 
28
 
! Отговори
ХМ! преди 4 години
ВИЕ СЕ РАЗХОЖДАТЕ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ПО ТЕЛЕВИЗИИ И НЕЗНАМ СИ КЪДЕ- АМИ ЗАТВОРЕТЕ СЕ МАЛКО И ВИЕ В ДОМОВЕТЕ СИ ЧЕ ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС АЗ И ВСИЧКИТЕ МИ ПОЗНАТИ СМЯТАМЕ ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРАВ - ВИЕ СЕ ЧУДИТЕ ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ГО ОБИЖДАТЕ КАТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ПО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ ПОВЯРВАТ НА ВАС - ЩЕ ДОЙДАТ ИЗБОРИ НАРОДА ЩЕ Е БЕЗ ПАРИ ЗАЩОТО НЕ РАБОТИ И ТОГАВА ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КОЛКО МНОГО НЕ ВИ ХАРЕСВАТ
334
14
 
8
 
! Отговори
tragedia преди 4 години
държавата ни в момента е една от малкото страни посвета без агенция за гражданска защита/разформирана преди 10 години/ и резултатите ще бъдат повече от трагични, това са хората които са се готвили десетки години зауправление на подобни ситуации, затова и в момента за справяне с рисковата ситуациия се назначват доктори, които често пъти не разбират какво правят,всеки който е бил в казармата знае, че лекарите лекуват хората, а висшето управление се осъществява от хора с друго образование
333
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 364Тия данъци няма как да пълнят бюджета на Германия, тъй че не става.
332
17
 
58
 
! Отговори
seira преди 4 години
"ДРУГАРЮ" БОРИСОВ,НЕ НИ БАЛАМОСВАЙТЕ КОЛКО СТЕ "ЗАГРИЖЕН" ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА!!!ЗАД ПАРАВАНА "ЕПИДЕМИЯ ОТ COVID-19" И ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ С "ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ", ПРОЗИРАТ ФАШИСТКАТА ВИ И КРИМИНАЛНА СЪЩНОСТ В СТРЕМЕЖА ДА НАЛОЖИТЕ ДИКТАТУРА В ИНТЕРЕС НА ШЕПА ОЛИГАРСИ!!!ОТГОВОРЕТЕ НА НАРОДА: КЪДЕ СА "ИЗЧЕЗНАЛИТЕ" 5 (ПЕТ) МИЛИАРДА ЛЕВА НАРОДНИ ПАРИ, КОИТО ЛИПСВАТ ОТ ХАЗНАТА!!!ВИЕ СТЕ ПРОТИВ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЕМОКРАЦИЯТА!!!НЕ СЕ НАКРАДОХТЕ ЕЙ!!!НАРОДЕ!!!!!