Сиди смята, че убийството на Милен Цветков е умишлено

Всеки, който се дрогира и шофира, трябва да се счита за потенциален убиец
26 апр 2020 16:30,
65

Дрогираните шофьори да работят в моргите и реанимациите. Промените са в Наказателния кодекс и са внесени в деловодството на НС. Това каза депутатът от ВМРО Александър Сиди в предаването "Опорни хора".
Още по темата


Според него, когато отнемеш живот на пътя и то по такъв начин, на какъвто станахме свидетели при ужасната катастрофа с Милен Цветков, трябва да се счита за умишлено убийство.

"Искаме по-високи глоби за шофиране след употреба на наркотици и вдигане на минималното наказание за причинено ПТП от 3 на 5 години", категоричен бе народният представител от ВМРО, стана ясно от Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
0
 
! Отговори
номер 42 преди 4 години
Ти пък направо уби пилето?! властта пратила надрусарчето да трепе видния журналист?! Ха,ха,хо,хо?!Че тя властта ако е искала да отстранява журналист по тоя дискретен начин,по скоро би го поръчала на фолклорният ансамбъл на брезнишките баби,да го утрепят с хурките си?! Щеше да е по забавно и по конспиративно,за 85%ви и,мбецили като тебе?!Мисля,че мойто куче е по в час от такива и,диоти като тебе!!
48
2
 
0
 
! Отговори
когато преди 4 години
се гуцате какви доводи от девет дерета да докарате за да защитавате дрогадикти като тоя младеж,си задайте простичкият въпрос? А какво ще стане ако и този път надрусаният некадърник се размине?! Тогава всеки и,диот ще се зареди с каквото му падне и ще излети на улицата със моторното си средство за убиване?!Ще трябва да се крием като мишки или ако искате по точно да разберете какво ще се получи,пуснете си по туба,дураки и дороги!Ето това ще стане!!
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъ събаките които са били в колата с Кристиян по едно 15 години зандан и 500 000 евро кръвнина да бъдат осъдени и то без право на обжалване.Те са активни съучастници в убийството на МЦвенков защото са се кефили когато убиецът се е натоварвали с дрогите а след катастрофата не са помагали на Милен и не са се обадили на Бърза помощ и Полицията
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали си дрогиран или пияна - разлика няма.И в двата случая си неадекватен.Защо се опълчват само срещу дрогага?
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 30 април 12:00 се образуват протести пред съдебните палати във всички градове. Тогава ще бъде оспорвано решението на съда за задържане на убиеца!
44
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всеки *** има право на мнение но не трябва да се допуска да прави закони.
43
3
 
11
 
! Отговори
Мая Манолова преди 4 години
До ЯооооооооооА който открадне 25 милиона от партийната каса на БСП и купи на синът си огромно ранчо във Аризона - тоъ каква отговорност носи?
42
6
 
4
 
! Отговори
Защо?!? преди 4 години
От българския тълковен речник - умишлен- синоним на преднамерен"Който се извършва, казва или се проявява с предварително обмислено, обикн. скрито, недобро намерение, за постигане на нещо, на някаква цел или ефект; умишлен, нарочен"В случая няма нищо умислено. Реално има липса на мисъл. При причиняването на смърт при ПТП, наркотиците и алкохолът трябва да са отежняващи вината, но не са умисъл.
41
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майката на Кристиян носи серьозна косвена вина която е равностойна на значителна пряка вина в убийството на МЦветков.Тя носи вина по закона за Майката. Точка първа гласи "Жена която след време се докаже че неразумно е използвала родилния си орган за да достави на обществото интелигентно коварно и садистично био същество й се отнемат дипломите за 4 клас, и свидетелството по готварство, шев и кройка.И как е минала в 5 клас. Нелегално и с подкуп. Така е минала.Не я е срам.
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убийството на неудобен журналист винаги сочи право към властимащите, а Милен Цветков с предаването за фурмите, с която сделка се замаза гафа на самия гешев в ОАЕ, сочи право към гепев. И кръговете му.
39
4
 
43
 
! Отговори
Тъпанар преди 4 години
Бе аре стига с тия полемики! Да минеш на червено и да удариш минаващо на зелено МПС е едно, ама да фраснеш спрял на червено автомобил отзад, без спирачен път, с 140 км/ч, а и както казват, че ускорил преди удара, не е умишлено убийство, а тотално унищожение! К'во го разпитват, че и свидетели, че и дела! Шибнете му там една инжекция и го приключвайте тоя.
38
6
 
18
 
! Отговори
Пешев преди 4 години
Гешев и другите, това са болни мозъци. Неадекватно е правосъдието е България и наказва невинните, а освобождава виновните. Най-големите престъпници са в съдебната система.
37
8
 
23
 
! Отговори
Яоооооооооо преди 4 години
Сиди а който открадне и си купи къща в Барселона какво наказание трябва да получи? А кажи Сиди?
36
9
 
35
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Отдавна върви сплашване и премахване на неудобни журналисти.Милен падна Великденска жертва.Бог да го прости !
35
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 39Бог да го прости.Отиде си без време, можеше да свърши още много полезни неща на този свят.Съболезнования на близките.
34
3
 
40
 
! Отговори
Атака преди 4 години
Дано Кристиянчо иде в пандиза !
33
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес двадесетина близки са изпратили Милен Цветков в Бояна...Тъжно е.
32
4
 
3
 
! Отговори
Дървено желязо преди 4 години
До Анонимен ПатрЕотар с кипа.
31
3
 
38
 
! Отговори
А при рецидив? преди 4 години
Да не се забравя, че мамин Кристиянчо още докато е бил на 17г. е хвърчал нощно време с висока скорост и с мощна кола в насрещното платно и по една случайност не е убил водача на премазания по-крехък автомобил, а "само" го е осакатил.И горката маминка е платила цели 1 000 лв глоба. С това се е разминало.Кристиян не се е вразумил, дори три месеца преди трагедията с Милен Цветков джипът, каран от Кристиян е засечен да хвърчи на червено. Значи е било само въпрос на случайност кого и кога ще утрепе
30
13
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой е този Сиди и защо така гледа на кръв и урина?