Мая Манолава не правела партия, тръгва на обиколка из страната

Тепърва ще решава как ще се включи отново в политиката
56
Мая Манолава не правела партия, тръгва на обиколка из страната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият омбудсан Мая Манолова, която се кандидатира за кметна София и загуби вота от претендента на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, обяви, че в момента не прави партия и не се занимава с партийно строителство.

Още по темата


„Тръгвам из страната, за да чуя хората и да кажем ясно, че икономическите мерки на това правителство не стигат до обикновения човек. Че Бойко Борисов продължава да пилее парите на българските данъкоплатци. Ще поискаме ревизия“, коментира тя пред bTV.

Манолова поиска оставка кабинета, ревизия на властта и направи заявка за връщане в политиката на седящ протест пред МС през миналата седмица.

Тя анонсира план за възстановяване на загубите от COVID-19 с 19 мерки за 19 месеца и заяви, че времето на това управление вече е изтекло.

„Решението как ще участваме ще го вземем заедно с гражданите, след като обиколим цялата страна в края на месец юли“, каза Манолова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
7
 
26
 
! Отговори
митница Олтоманци преди 3 години
Сестра Галева - общата пак говори само общи работи без смисъл ...Ей , жено , хвани се на работа , не обикаляй като мечка на синджир из селата да шашкаш децата ...
4
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Мая много ще и отива занапред да оглави едно министерство на мечтите.Да раздава мечти на хората.
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази за какво се бори, не е ясно. На мен ми е ясно, че е ултрапопулист и ако евентуално се докопа до някаква власт, ще се срине. Едно е да обещаваш да раздаваш пари на *** и Пульо, съвсем друго да кажеш от къде ще намериш тези пари, а съвсем-съвсем друго - наистина да ги вземеш, без да гътнеш държавата.
2
5
 
20
 
! Отговори
ЕЕМ преди 3 години
Беше то, вече си изгърмя патроните.
1
32
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за всеки,който може да свали Борисов от власт,ако ще и магаре да е.