Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.

Бившите му съпартийци били далеч от хората
27 юни 2020 10:34, Александър Попов
425
Цветанов се заяви, прави партия за изборите през 2021 г.
Снимка: БГНЕС

Цветан Цветанов официално обяви, че ще прави партия, като до септември ще бъде учредена.

Възможностите за име все още се обсъждат, но отсега са ясни амбициите тя да участва на парламентарните избори през 2021 г.

Бившият втори в ГЕРБ обясни, че е взел това решение, след като е получил огромна подкрепа от симпатизантите си за решението да напускане партията на премиера Бойко Борисов.

Още по темата
"Ще се постарая да изградя това, което мога да правя, но ще премахна грешките, които съм допускал при самото структуриране и изграждането на ПП ГЕРБ. Най-голямата грешка беше, че нямах опит – имах огромна енергия, обикалях страната, докато някои се занимаваха с други дейности", заяви Цветанов пред bTV.

Той допълни, че не поддържа никакви отношения с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Поздравили се само за празници и рождени дни.

"Има непоследователност и хаос в управлението. Самият факт, че се правят предложения за законодателни промени, където не са намерили място в управленската програма на нито една политическа сила – означава, че се правят законодателни промени, които не отговарят на потребността", коментира Цветанов и даде пример с идеята за създаване на Държавна петролна компания. По думите му реализацията на подобен проект ще ни върне 20 г. назад заради липса на пазарен принцип.

"Давам за пример и последното вето на президента, свързано с НСО и това, което се прави като възможност за подобна структура в МВР. Това е различието, което съм имал и докато бях председател на вътрешната комисия в парламента. Тогава казах на зам.-министъра Краси Ципов, че докато аз съм председател на вътрешната комисия – това няма как да стане, защото не кореспондира с управленската програма, която ние сме говорили", коментира още той.

Цветанов заяви, че бившите му съпартийци не живеят с проблемите на хората, а целят единствено политическа реализация на гърба на симпатизантите. По думите му България отсъства от дебатите за бъдещето на Европа.

Той определи като нелепи предположенията, че стои зад снимките от спалнята на премиера. Той обясни, че няма достъп до най-личното пространство на Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


425
Още по темата: партияЦветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще има пак Костинброд афера
23
1
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Цвък Цвък ще е "клинът" които ще разцепи ГЕРБ- Там има много продажници алчняци -които Цвък веднага ще купи и ще им раздаде постове ако спечели Изборите- Но всъщност ТОВА ЩЕ Е КРАХЪТ НА ГЕРБ БОРИСОВ И ЦВЪК -НАРОДЪТ Е ОТВРАТЕН ОТ ТЯХ!!!
22
1
 
11
 
! Отговори
Кой? преди 3 години
Това е машинация. Просто искат да разводнят вота. Все ще вземат някоя хапка от герб.
21
0
 
7
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
СЕГА КАТО ВЗЕМЕ ДА СЕ БУТА МЕЖДУ НАС НИЕ НЯМА ДА МОЖЕМ ДА ДИШАМЕ
20
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партия Няма такава тераса!
19
1
 
20
 
! Отговори
слоган преди 3 години
Корумпета, от всички страни, обединете се!
18
0
 
17
 
! Отговори
некъф ужас, некъф ад преди 3 години
Прилошава ми от мисълта, че този би могъл да се докопа до властта. Дори и сегашните са за предпочитане!
17
2
 
27
 
! Отговори
Шльок преди 3 години
Нов бардак със стари к**ви... Та Слави Чалгаров ли не беше, та Цветанов ли, ортодоксални комунисти, пребоядисани комунисти и отрекли се от сатаната комунисти... ИзвинетИ, как най-бързо да стигна до Терминал 1 ???
16
2
 
26
 
! Отговори
Цецко асансьора преди 3 години
искам още! Още пари и власт! Искам още! Няма само Бойко да е! Искам още , чисто съм си ги изработил. Апартамент с пиколо и асансьор в хола , от тъщата са! С пенсия 300лв! И се хили гадняра как да му се извиняваме щото било законно! То и на Ваньо Костов всичко е законно и затова не смее да излезе пред хора. Всичко е законно , и при БиБи. То е ясно , ясно е и че НИЕ ще платим цената за кефа на мръсниците гнусни!
15
1
 
24
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Винаги съм казвал че най големият наркотик на Света е -ВЛАСТТА!!! Един път на Власт-завинаги на власт--Каква е тази мания? -каква е тази слепота?-та България е загинала ,народът избяга ,останаха старци само,,,-а ТЕ се боричкат за Власт !!
14
1
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 3 години
Демокрацията е най-добрата система, при демокрацията можем да си ги менкаме.
13
0
 
21
 
! Отговори
жури преди 3 години
Цв. отне първенството от сЕргея за най-отвратен политик на "прехода" в България.Сигурно и него го чака висок пост в ЕП.
12
2
 
21
 
! Отговори
Човек от бъдещето преди 3 години
Цецка, нямаш място в политиката - според най-новия световен ред. Ти Бойко и всичките сол *** ще гниете в затвора или просто ще изчезнете като всичките ти подли братя в САЩ. Идва нова епоха в която нямаш място.
11
2
 
21
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната патерица, сегашните никой няма да ги преизбере и затова се подготвят следващите- Станисливчо Трифонов е втория дето ще се нареди от дясно на Баце.
9
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЦЦ и ББАми да ви дойдат други нови сладури от някъде да ви оправят.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще вземе 10-15%. И ще си имаме коалиция.
7
1
 
30
 
! Отговори
На хранилката преди 3 години
Се въртят ..апартаменти, чекмеджета, шкафчета, далаверки и в обратен ред. - едни и същи хора. Много ще е слсдка властта ше знаш..щом няма отказване...въпреки че няма и морал!
6
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Цв.Цв с 8+ апартаментае много близко до хората................То асансьорът е затуй - да слиза при хората.
5
1
 
47
 
! Отговори
ЦЦ и ББ преди 3 години
са едни и същи сладури , достойни за НАРОДЕН СЪД!