Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздрав за всички герберски *** и *** с песента "Ей ***".
47
13
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОСТАВКА РАДЕВ
46
27
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тоя Радев НЯМА да си подава оставката щото всички ние които не сме гробарски *** го ХАРЕСВАМЕ!!! и сме го ИЗБРАЛИ ПРЯКО за разлика от вашия ТОЛУП!!!!! :)))
45
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ли медиен интерес към чатовете на Бобоков с хора от правителството и с тиквата. Разбра се, че такива има, но прокуратурата мълчи.
44
5
 
18
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
ИзгърмЕ като пушкало на Гергьовден!
43
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам на кого вече не е ясно, че главния прокурор е станал маша на премиера в битката му с президента. Прокуратурата основно рови да намери нещо, което да злепостави президента и да го публикува, дори не се свенят да използват чисто пропагандни похвати като публикуват нещо откъслечно, но придружено с много внушения за нещо престъпно. Всичко това гарнирано с намеци "ех, ако не беше имунитета му".
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами чата с,, Здравей Бос"
41
10
 
16
 
! Отговори
555 преди 3 години
Тоя зелен чорап така се е овъртял
40
0
 
6
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Аз не моем разберем 1!Тия наши държавни мъже, къде всеки ден чатовете им са по медиите, любовници ли са що ли?!*** толкоз парасъ имате бре, не мой ли се видите на нещо печено, прасенце ли агънце ли на четири очи си говорите, те есемеси си писали, са да ги развяват по медиите мисирките...
39
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскетчик, за Доган някой запис!? Май там не ти държат гащите, а? Ща ошамарят за норматив!
38
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То май чат с Радев нямо но с толупа има.Самия Бобоков го каза.
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прокуратурата публикува материали от разследвания заради "високия медиен интерес". Въпросът е заради високия медиен интерес могат да ли да се вършат престъпления?
36
14
 
12
 
! Отговори
артелчика преди 3 години
Я виж я виж.Значи когато показват манипулирани снимки и неясни записи на премиера всичко е нормално а когато показват чатовете на президента с един от основните му спонсори за кампанията му Свекървата се прави на обиден.Споко зелен чорап още ще ти сипват чорбичка
35
13
 
8
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 3 години
ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА СЕ МАХА ПРЕСТЪПНИКА, КОРУМПИРАН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ!
34
1
 
11
 
! Отговори
S8 300km/h преди 3 години
Румба, дай си телефона на Гешев, да го свалят от твоя, че на Бобока телефона, скрола не му работи и не могат да го отворят целия чат.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя Бобоко хич не прилича на Боко! Един тих, хрисим, разочарован, внимателен....Такъв човек не може да окаже сериозна съпротива и точно поради това е избран! От Божков ги е страх! А Радев е нападнат и няма ресурс да се отбранява от тези келяви чакали! Те имат възможност да ползват срещу него всички ,,прелести" на милиционерщината, уж законно, а той първо няма такава школовка и ресурс и второ - не разполага с армия, че да отговори адекватно. Да се оправя както ще!
32
10
 
7
 
! Отговори
Президент преди 3 години
По титла е президент, по държание е като сърдита леля . И с това убито спокойствие , което се старае да демонстрира, много фалшив човек ! Тия са най опасни
31
9
 
5
 
! Отговори
До 31 зиганин преди 3 години
Ами да... Много е беден народа. 5 километра опашка направи до Петрич за да ходи на море.И понеже вероятно си русофил- тези 250 лева минимална пенсия все пак са два пъти повече от тези в любимата ти...
30
3
 
4
 
! Отговори
До 33 преди 3 години
Искаш да си оригинален, ама нямаш капацитет за това
29
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си подава оставката вече тоя радев. И да не е направил друго, само това че винаги е на страната на комунистите е достатъчно провинение. Разбрахме вече че ГЕРБ са корумпирани, крадци, убийци и т.н. Ама досега за БСП не сме го чули една лоша дума да каже.Това не е ли тенденциозно!?