Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков

Създават се внушения за нещо скрито и нередно
Обновена: 2 юли 2020 17:48 | 2 юли 2020 17:45,
486
Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му "чат" с Бобоков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев призовава прокуратурата да публикува незабавно целия му „чат“ с Пламен Бобоков, съобщава президентският пресцентър.

Още по темата

Селективното публикуване на отделни съобщения от г-н Пламен Бобоков до държавния глава без отговорите на президента създава внушения за нещо скрито и нередно.

В обществен интерес е прокуратурата да публикува целия чат между президента и г-н Пламен Бобоков.

Припомняме, че Специализирана прокуратура публикува част от текстова комуникация между вероятно лице с имунитет - Prezident - Rumen Radev от една страна и обвиняемия Пламен Бобоков от друга. Чатът бе пуснат официално, като доводът е заради високия обществен и медиен интерес и с цел представяне на обективната истина.

От своя страна ДАНС също анализира много детайлно чатовете между Пламен Узунов и Пламен Бобоков, които могат да доведат до обвинение в престъпно сдружения за търговия с влияние.

Бизнесменът Пламен Бобоков остана на свобода под гаранция от 1 млн. лева. Решението бе взето от Апелативният специализиран наказателен съд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


486
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Данните за...чата се събират...денонощно от дансаджиите на Женския пазар.Последният...запис на една жена,която...каза,ще бъдат...пуснати всеки момент и огласени от Гешефф на специална...прессконференция,но без...каскети защото е...горещо.(пресс...съобщение на Г.П.Г.)
27
4
 
10
 
! Отговори
Винаги двама винаги преди 3 години
Комунистите са най-принципните хора - никога не уволняват свой човек, дори когато е доказан корупционер. Ти им викаш: Доказано корумпирани сте! Те викат: Ама какви фотошопове с чекмеджета во спретнахме! Ако не знаехме, че са фалшиви, щяхме още повече да се правим, че им вярваме. Ние си имаме доверие с Черепака!
26
12
 
15
 
! Отговори
Зиганшин преди 3 години
Очеблъскащо е тенденциозното отношение на Гешев към всичко, което води до президента Радев.Всеки ден държавата потъва във вонящото тресавище,хората изнемогват с мизерните си пенсии,но защитниците на Борисов,казват,че добре живеят хората в милото си отечество.Войната срещу Р.Радев,го прави по силен,по сигурен,защото той говори от името на народа и за народа.55% към 20% са вече процентите на одобрение за президента Радев,срещу Борисов.Ето това вади очите на всички, които са около държ. "началник".
25
5
 
8
 
! Отговори
ДАНС преди 3 години
Ще анализираме и записите на Антикорупционния фонд по скандала Осемте джуджета, тъй като касаят сериозни престъпления на висши прокурори - търговия с влияние, изнудване, побой и заплаха за убийство, фалшифициране на документи, кражба в големи размери. Чатовете с президента са само за отклоняване на внимание.
24
2
 
7
 
! Отговори
До 27 преди 3 години
Това е трик, са прокурата ше каже да не и дава наклон, тоест записа няма се качи, евтин трик. Той нема сам го покаже щото ше му лъсне далаверата !
23
2
 
8
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Не че е виновен, но тоя бобоков е пълен ***...***, как ще си даваш кодовете за достъп на телефона на герберастките слуги бре ахмак... Язък защо станахте милионери... За нищо не ставате...
22
9
 
9
 
! Отговори
Пилот на дрон преди 3 години
Да не са му свършили батериите на дрона ?
21
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е аман от интриги и компромати! Спрете се бе хора!! Народът мре от глад, болести и бедност, но на кого му пука? Ние, малкото останали тук български граждани, сме възмутени, погнусени и омерзени от всички ви- президенти, премиери, министри, депутати, прокурори, корумпирани ченгета и какви ли там още не.
20
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А кога Резидента ще уволни съветника си за корупция и услуги на бизнесмени?? Абе защо си мисля, че съветникът и други около него ни пробутаха Шапкаря, за да могат да си въртят далауерите зад гърба му. Разбираемо е,че Радеф не може да уволни никой от Организираната Престъпна Група, която го издигна за Прецедент.Този съветник, ако беше в кабинета на Бойко да му хвръкнала главата на секундата при първото съмнение. При Резидента дори доказателствата за корупция не са пивод за уволнение.Морал!?
19
0
 
11
 
! Отговори
Който преди 3 години
Който компромат вади от компромат умираа !
18
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаре , за разлика от кюлчетата записите са истински .
17
1
 
2
 
! Отговори
Смях преди 3 години
В поредният епизод на "SMS войни..."
16
6
 
9
 
! Отговори
То е ясно преди 3 години
Че е мошенник и поставено лице.. кво като се прави на хрисим .
15
13
 
7
 
! Отговори
Шмрък шмрък, бабольо преди 3 години
Боко Тиквята като събори Румбата, идва неговия ред. Не вижда ли че Доган го използва и е въпрос на време да го свали - това ще е последната стъпка на Сокола, преди построяването на перфектния комунизъм... гениален е Сокола. Нема спор.
14
13
 
19
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
Двоен стандарт у форума ! Като снимат Бойко е факт, сега като е позитанеца... Как можело ? Хехе ахххх комунисти комунистиии
13
11
 
13
 
! Отговори
Ива преди 3 години
А защо президента доброволно не предостави този разговор.
12
10
 
10
 
! Отговори
Албанеца преди 3 години
Радев :Айде задействай се и пращай военните в министерски съвет ,оттам в прокуратурата !Поне да направиш нещо хубаво за България и народа който е оцелял до момента !
11
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега пък не разбирали къде е престъплението Пачки с пари и златни кюлчета разбират къде е престъплението а тука не разбирали. Ей що то така не ги разбирате тия неща бе?
10
1
 
15
 
! Отговори
БабоЕб преди 3 години
Още не са дошли подготовките за изборите, а вече е нажежено до бяло. Тия скоро ще почнат да се бият и стрелят. Нали са си мутрафони, те само от бой разбират
9
7
 
17
 
! Отговори
ЧИЧО ДРЪНДИ преди 3 години
Не разбирам има ли престъпление? И какво е то?