България като БСП – празна каса и борба на лобита? ГЕБР нямало да го позволи

Управляващата коалиция била стабилна, не е време за избори
145
България като БСП – празна каса и борба на лобита? ГЕБР нямало да го позволи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ нямало да позволи България да се превърне в БСП - с празна каса, с воюващи лобита и липса на лидерство, скочи шефката на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова, след като соцлидерката Корнелия Нинова обяви, че следващата седмица левицата внася поредния вот на недоверие срещу правителството.

Още по темата

Според Дариткова Нинова и днес е използвала парламентарната трибуна да решава вътрешнопартийните си проблеми с лидерството.

„Кратък гастрол, както и в много други заседания и веднага след това отиде да потушава партийни битки“, коментира още депутатката от ГЕРБ.

Тя отсече, че мнозинството отказва да приеме превръщането на вътрешнопартийните проблеми на БСП в общонационални.

От юли скочиха пенсиите, въпреки кризата, ДДС за заведенията за хранене, за книгите и бебешките храни падна на 9%, мярката 60 на 40 запазва работни места, от днес учителските заплати са близо 1500 лева, новите работни места в условията на криза продължават да се увеличават, правят се инвестиции и се откриват нови обекти. Ние последователно реализираме програмата на управляващата коалиция и ще изпълним целите, които сме си поставили, защото те не са свързани с изборите, а с усилията ни да подобрим живота на хората“, скочи Дариткова.

Според нея обаче улисани във вътрешнопартийните си битки, в БСП пропускат проучванията на социолозите, които дават преднина на ГЕРБ с 15-20 процента.

„Наистина ли искате сега да правим избори“, обърна се тя към левите депутати.

Дариткова увери, че управляващото мнозинството е стабилно и настоя, че в момента на криза политиците трябва да са обединени и да решават проблемите на обществото, а не на партийните си централи.

„Ясно е, че светът се намира в криза и България е в същата ситуация, но това трябва демобилизира всички отговорни политици, а поведението на Нинова и деконструктивно“, настоя тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
М. МИКОВ- БСП СА ВЪВ ФАЛИТ- ТЕ ФАЛИРАТ СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ И ПОСЛЕ ИСКАТ ДА ГИ ИЗБЕРЕ НАРОДА- НЯМА КАК ДА СТАНЕ!
84
7
 
7
 
! Отговори
Червен другар преди 3 години
Абе сигурен съм че наще ше краднат колкото тиквата, ама искам те да са на власт. Ще кажете защо? Ами вие защо подкрепяте Левски или ЦСКА? Каква е разликата между ритнитопковците освен боята?
83
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До kaputtОрехарски нямаше време да трупа дълг,защото Доган им духна под опашката(което беше странно наистина,защото столетницата беше много дащна към депесе)
82
2
 
3
 
! Отговори
Пян Гъ до 88 преди 3 години
Готин, той наивитетът (изразявам се по-меко) не ходи по хората, а по хората. Гласувай за когото искаш - накрая ще стане каквото Господ е решил, така че... давай!
81
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ИСКАМЕ ДА РАЗБЕРЕМ ДО КОИ ИНСТИТУЦИИ В БГ И ЕВРОПА БСП И ПРЕЗИДЕНТ СА ПОДАЛИ ФАКТИ ЗА КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ- АКО НЕ СА ПОДАЛИ ФАКТИ ЗАЩО СА ГИ ЗАТАИЛИ, АКО НЯМАТ ФАКТИ А КАЗВАТ ГЕРБ КРАДАТ СА ОБИКНОВЕНИ КЛЕВЕТНИЦИ, АКО ИМА РЕШЕНИЕ НА СЪОТВЕТНИТЕ ИНСТИТУЦИИ НАРОДЪТ НЯМА ДА ГИ ИЗБЕРЕ- ПОВТАРЯМ- НА БЪЛГАРИЯ БЯХА СПРЕНИ МИЛИАРДИ ПО ПРОГРАМА САПАРД ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ КОГА ЧЕРВЕНИТЕ УПРАВЛЯВАХА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ОБЕЩА ГОЛЕМИ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ОГРАДАТА АСФАЛТА- В ЕВРОПАРЛАМЕНТА: "ЕНП ЗАЩИТАВАТ КРАДЦИТЕ ГЕРБ"..
80
4
 
7
 
! Отговори
дъра бъра 2 чадъра преди 3 години
Дрогаре, разбрахме за ***.Успокойте се.Тя ви е дружка.По-опасно е ако дойде някой извън вашите среди и ви разгони фамилията.Има надежда!А,дано!
79
9
 
14
 
! Отговори
kaputt преди 3 години
Орешарски остави бг с 6.6 млрд външен дълг , в момента е 34 млрд
78
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Миков и Станишоглу ефенди хубаво бяха го подкарали да го загробват това бесепе, обаче червените олигарси се усетиха че отиват при седесе и направиха компромис с другарката Нинова за да не потънат.
77
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парадокс е,че *** се преобразика в герберяги,а седесарите--в бесепейци.Ще гласувам за Патрик Смитьойс,чужденец,който живее в България.Със сигурност вижда нещата от дистанция и няма нищо общо с св.черва.Дано изпълни това,за което намекна в едно предаване.
76
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото хубаво в цялата работа е, че когато стане въпрос за разпределяне ще се самоизбият, дали БСП или ГЕРБ все същите ла ***, но Вожда се застоя дълго и за него това е нормално вече, Доган и Пеевски са доволни.
75
7
 
6
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 3 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
74
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че борим корупцията с бешипе начело. Ура другаре.
73
2
 
13
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
Гатанка: Касата на БСП е празна, а чекмеджетата на Бойко са пълни. Що е то?
72
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
абе като ви е любим банкявския комунист гушкайте си го брето и без това по надолу няма на къдеще си стоите в дупката а някои ще си харчат еврата и кюлчетата я в барселона я нйкъде другаде по свето да им е сладко на овчиците- те друго не заслужават
71
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно, че и БСП не питат за Росенец?Явно там не се пипа!
70
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АПРИЛ 2016Г ОТ ПАРТИЙНАТА КАСА НА БСП ИЗЧЕЗВАТ 130 000ЛВ- ЧЕРВЕНИТЕ СЕ САМООБИРАТ КОГА НЕ МОГАТ ДА ОТКРАДНАТ ОТ НЕЙДЕ ДРУГАДЕ. ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ СОЦИАЛИСТИ ЗАЩИТНИЦИ НА РАБОТНИЦИ И СЕЛЯНИ И БОРЦИ ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ СЕ СЪДИРАТ ДА КРЕЩЯТ С ИЗКРИВЕНИ ЛИЦА И ГЛАС ВЪВ ФАЛЦЕТ- ИДВАТ МИЛИАРДИ ОТ ЕВРОПА И ТЕ СА В ЛУДА ИСТЕРИЯ- ГЕРБ КРАДЯЛИ- ТОВА ГО ЧУВАМЕ ВСЕКИ ДЕН, НО ЕВРОПА СПРЯ МИЛИАРДИ НА ЧЕРВЕНИТЕ ТАРИКАТИ ПО ПРОГРАМА САПАРД И ДОКЛАД НА ОЛАФ- КЪДЕ ПОДАДОХА ФАКТИТЕ НА КРАЖБИ НА ГЕРБ.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са ГЕБР?!? Енио МАриконе членува ли там, неграмотни сводкаджии.
68
3
 
6
 
! Отговори
От Русе преди 3 години
На бесепето касата е празна ейййКомсомолци поне едно чекмедже кале не остана ли от 2009 бе??
67
6
 
9
 
! Отговори
VP преди 3 години
По времето на Алеко символ на богатството била Солунската митница, сега шкафчето на Бойко.
66
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кое нямало да позволи ГЕРБ? Че нали последното десетилетие те управляваха и те опразниха касата?Нали те лобират за приемането на закони, понеже те имат мнозинство в НС. На кого ги разправяте тия смешки?