Протестите водят до ерозия на електоралната подкрепа

Борисов трябвало да изгради стратегия за минимизиране на щетите
Обновена: 14 юли 2020 11:40 | 14 юли 2020 11:37,
49

Няма признаци, че енергията на протеста отслабва. Ставащото със сигурност ще доведе до ерозия на електоралната подкрепа на управляващите, дори да не подадат оставка. Това каза за "България сутрин" социологът Цветозар Томов.
Още по темата


"Точката на кипене отдавна е достигната", коментира още той. По думите му ударът за Борисов от последната седмица бил много силен.

"Стратегията, която би могъл да предприеме, е за минимизиране на щетите", посочи Томов за Bulgaria ON AIR.

Според него обществото търси да посочи с пръст виновника за ситуацията.

"Евентуални оставки не дават гаранция, че нещата няма да продължат по същия начин. В крайна сметка излиза, че хора-центрове на власт управляват", заяви Томов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
13
 
! Отговори
хайде де преди 3 години
Вие ме кажете кои са лидерите на протеста? От това, което знаем досега, сред тях са Мая Манолова, Корнела Нинова, Радев. Говори се и за хора на Васил Божков. Христо Иванов. Всичките тия са на руска хранилка. Нява сред тях и един, който да се дистанцира от Русия. Тоеуст, разбирай, че протестите у нас ги води и финансира Москва! Хайде оспорете го! Кажете ми други лидери на протеста, антируски настроени!
22
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наглостта на милиционера гл.прокурор стигна до там,да изтълкува превратно предупреждението на америк.посолство като подкрепа за властта.Е,нема такава държава.
21
4
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
До червени ***Борисов,патриотите,Доган и Пеевски са нормалните хора????Добър виц!
20
6
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Ако Доган и Пеевски излязат сухи от цялата работа-значи НИЩО не е постигнато!Пожарникарят е пътник,но това въобще не е достатъчно...
19
1
 
9
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.
18
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май на джипката и изтече винетката.
17
3
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 3 години
Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество"Посолството на САЩ в България изрази остра позиция, с която подкрепя протестите и правото за съществуване на надпартийна съдебна ситема.
16
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поздравявам ББ с песента на Слави "Извънредно положение".
15
4
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Жалък вопъл за спасяване на кожата.А ти си мрази когото искаш,никой не ти пречи.
14
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А нещо да напишете за изявлението на американското посолство?Демек на Америка?Не разбрахте ли,че те вече показаха червен картон на баце?
13
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ерозия на електората е меко казано. Ще ги накичим мутрите от герб по дърветата, ерозия на електората!
12
13
 
9
 
! Отговори
червени *** преди 3 години
"Гладна кокошка - просо сънува" . Нали така платени червени дeбилчeтa, дето за жълти стотинки бълвате помия и оаквате форумите. Колкото и да се напъвате, нормалните хора са с Борисов и правителството, а жалките ви инсинуации будят съжаление и съмнение за умствения ви капацитет.
11
7
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Кой протестира ли?Само в София снощи протестираха 30 000 души срещу мафията.Все млади хора,които искат да живеят тук ,но в нормална държава,а не в пропита от корупция власт.
10
8
 
9
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Жестоко ! Цветозар Томов ( незнаен комунистически бард) казал нещо ! Е , и ? Не какво е казал Томов или Нинова ,или група протестиращи , а какво е казал и какво ще каже целия народ е важно ! А народът многократно казва , че ще го управлява Борисов , а не други *** или пръчове !!! А комунистически мислители много сме чували и виждали ! Все пак сме живели катастрофирали благодарение на тях няколко пъти !!!
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мая Манолова за управляващ не става , но за един -два пъти става още
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно е чадо,резето щракна.
7
13
 
18
 
! Отговори
oт форумите преди 3 години
Иван Гешев подгони първите няколко червени милионери - и БСП, барабар с Президента, скочиха на яростни протести с лозунги "Мафия". Ами замислете се: - Защо и Кой протестира с/у действията на Главния Прокурор, който иска да окошари тия явни мафиоти? Как може разумни хора да негодуват с/у Прокурорът, който подгони Червената Мафия?!? Народът ни такъв Главен Прокурор чакаше 31 години...
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доган и Божков местят пешките и се забавляват Жалко за хората
5
5
 
9
 
! Отговори
МУТРИ ВЪН преди 3 години
заедно с придворните СОЦИОЛИЗЦИ, разни ПиАри и други калкьори
4
5
 
8
 
! Отговори
Паисий преди 3 години
До борисов приключиТогава искаме да дойде Мая Манолова за да я таковаме нея!