След ремонта на кабинета Борисов можело да не е премиер?

Каракачанов готов да хвърли оставка, ако не се справял
Обновена: 17 юли 2020 15:50 | 17 юли 2020 15:42, Камелия Цветанова
190
След ремонта на кабинета Борисов можело да не е премиер?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вицепремиерът и министърна отбратаКрасимир Каракачанов заяви, че ще подаде оставка, ако командирите, коалиционният съвет или премиерът смятат, че не се е справил като министър на отбраната, съобщи БНР.

Той и президентът Румен Радев присъстваха на военноморското учение "Бриз 2020".

Още по темата

По-рано държавният глава беше посрещнат на Морската гара в Бургас от две агитки, скандиращи "Оставка" – едната в подкрепа на управляващите, а другата – в подкрепа на националния протест.

Преди да се качи на кораба "Горди", президентът Румен Радев отказа да отговаря на журналистически въпроси. Той напусна учението "Бриз 2020" два часа след като то започна.

Каракачанов коментира, че е възможно новият ремонтиран кабинет да бъде без министър-председателя Бойко Борисов.

Това обаче ще се коментира след вота на недоверие.

Според министъра е нужно приоритизиране на съществуващата програма. Относно протестите в страната, вицепремиерът посочи, че трябва да има по-голяма чуваемост на това, което обществото очаква.

По време на обучението министърът на отбраната съобщи, че до октомври тази година ще бъде подписан договор за два нови военни кораба. Процедурата е приключила. Изпълнител ще е немска фирма.

Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
151
2
 
10
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Кое не разбирате...играете опасна игра...и познай до три пъти кои ще е жертвата...ти си историк и знаеш,че Народа ни е оцелял 1400 години въпреки алчни и лицемерни предатели като теб и валери...минахте всякакви граници...инстинкта за оцеляване на Народа ни събудихте...уволнени сте...или ще ви изритаме насила...не можете да се разпореждате с животите ни...Бог да пази България
150
1
 
8
 
! Отговори
Ченалова преди 3 години
Война е! И няма значение, че не се води по границитеИма различни войни - за територии, в защита на границите, религиозни, етнически, граждански. Днес сме във война - с тъмните сили, с нашенския вариант на "Дълбоката държава". Врагът е и ясен, и невидим. Лицето му е Борисов и ГЕРБ, Пеевски и Доган.Ръцете му са прокуратурата на Гешев и МВР, КПКОНПИ на Цацаров, НАП, агенции и всички властови структури, които могат да ограничават правата ни.Тялото му са хилядите зависими от политиката на ГЕРБ, чийто страх ги превръща в наблюдатели, ***, преговарящи, контра- протестиращи, платени глашат
149
3
 
3
 
! Отговори
До Гневен преди 3 години
Я си успокой малко топките, че не е полезно !
148
12
 
1
 
! Отговори
Я стига глупости преди 3 години
Не им се връзвайте ей, Боко да си стои на мястото, докато му изтече мандатът !
147
1
 
12
 
! Отговори
Гневен преди 3 години
До Stoyano Този *** има с какво да се справя,ако го изтърпим още:-да продава БЪЛГАРСКИ паспорт на фесове;-да краде:-да урежда *** на доган във властта;-да хвърля милиарди от парите на мизерстващия ни народ за стари тенекии;Тиквата ни плаши колко тежка и безпарична ще бъде есента,а и зимата.Щял да ни прекарва през иглени уши,а този шкембелия говори за нови милиарди за някакви си кораби.И всичко това на фона на умиращия ни НАРОД и изчезваща ДЪРЖАВА!!! ОСТАВКА ВЕДНАГА!!!
146
0
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Немската фирма да не е Thyssenkrupp, дето с куфарчета Schmiergeld си урежда покупки от корумпирани чужди политици и строи подводници, които не могат да влизат в открито море дори при слабо вълнение?!Всичко това са факти, които например всеки грък знае.
145
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
гледах студента 3 курс право в хага дето го бяха помляли башибузуците на банкянския комунистителекта му е много повече от чялото гербаво котилоскоро соропитеците ще се опитат да го приватизират ако не е с тях поне да не е против тях
144
0
 
17
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
Опикания войвода с тераса от 460 кв м и бивш агент на ДС ,сигурно си мисли ,че ще мине метър за продадените близо 60 000 български паспорти и платените 2.5 милиарда за никому ненужните стари Ф-16 ,снети от въоръжение преди 20г в повечето европейски страни.
143
0
 
3
 
! Отговори
баце преди 3 години
До Прос СелендурИмай милост бре! Как ти дойде на акъла.
142
0
 
18
 
! Отговори
баце преди 3 години
Абе мъжки, не може две думи "мутри вън" да подпалят фитила на бомбата, ако самата бомба и фитил не са били подготвени в резултат на простотията на правителството през последните години. Не може да ми изкарваш по телевизията съществото Сачева, която е пробутала текстове на Инстанбулската конвенция в социален закон, след като общество и църква са казали "Не" на тази конвенция. Ти мутро на ДС не можеш да ми даваш акъл щом Делян е вкарал министри от квотата на ОП. *** си !
141
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Др Борисов Ще си тръгне скоро! Гаранция! А вие "журналистите" платени? И на следващият ли така ще "служите"?-:( А кога ще дойде "вашето време"? Тогава когато ще пишете реално това което мислите като "журналисти"? Не напразно ви излезе прякора " ***"! От 1 ден на протести нямаше никой там! Не бяхте "чули" ли? А Мутрата що тръгнеше на някъде с "Тойотката" държавна,Вие бяхте там Преди него!-:( Вземете си "професията" в ръце! Съвест преди всичко За това което правиш! Останалото Май...му!-:)
140
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак ме изтрихте! Поне прочетохте какво искам да ви кажа!-:) Истинската журналистика"демокрацията" я убива! Който и да си Или която и да си.Замисли се! -:)
139
10
 
5
 
! Отговори
Прос Селендур преди 3 години
Като сложат Екатерина Захариева за премиер и тя като ви запее песента на Лепа Брена "Я съм само една нежна жена." и ще омекнете и ще спрете да протестирате....!!!
138
1
 
19
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
С какво трябва да се справяш бе толуп? Министър на отбраната? Ние армия нямаме , но министър имаме. Тоя пост трябва да се закрие, не ни трябва министър на отбраната!
137
6
 
0
 
! Отговори
izh преди 3 години
Няма лоша реклама . Сега е момента. да размътим водата и да се надяваме на голяма риба. Досега по редовния начин - все таранки.
136
1
 
10
 
! Отговори
тупан преди 3 години
стига ченгеджийски номера - тва ли ти нареди властелинът на чекмеджетата пробно да разправяш докато го няма
135
1
 
4
 
! Отговори
Усилена мисловна преди 3 години
дейност. Нещо има напъни.
134
3
 
2
 
! Отговори
anonym преди 3 години
До Защо предсрочни?mxm, и пак същите партии след вота. вожда пада, и идват ненаяли се. и пак почват да ограбват. много *** овце сте честно всички. и в нета и на площада.
133
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долу крадливата партия герб
132
1
 
5
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
.sled "remonta " vsichki ot kabineta ...pri bai Stavri !!! Ti ,Valerkata ,Goranov,Donchev..abe mnogo ste zaslujilite!!! Dano mu stignat staite na Stavri da vi prieme vsichkite !!! Da niama nerazkvarteruvani !!!