Дядото на бития студент към Борисов: Не съм комунист, омерзен съм!

Всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд, заяви д-р Димитров
Обновена: 20 юли 2020 21:46 | 20 юли 2020 21:35, Анисия Иванова
309

Дядото на бития студент от Хага - Евгени Марчев, отговори на премиера Бойко Борисов и заяви, че е дълбоко омерзен от неговия коментар.

Във втората вечер на протестите в София напрежението ескалира, няколко души бяха задържани, а срещу част от тях имаше и полицейско насилие. Едно от момчета, което влезе в болница, е студентът в Евгени Марчев. В Брюксел вчера премиерът коментира случилото се за първи път.

Още по темата

"Горчиво съжаляваме, но никога, никога това не е било толерирано от нас, но неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да имаме възможност да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон или където и да е било. На тяхната възраст ни караха, когато имаше авария в Чернобил да маршируваме на манифестации", заяви министър-председателят.

Часове след изказването на премиера дядото на Евгени се обърна към Борисов, съобщи Bulgaria ON AIR.

"Бях изумен, изненадан съм, омерзен съм, че начело на нашата държава има такива хора. Аз не съм никакъв комунист, аз съм един д-р Димитров. Моите родители са прости орачи и копачи, нямам закрила от никой, сам съм се борил и всичко, което съм постигнал, съм го направил с моя труд", каза той.

Според дядото на битото момче единствената причина някой да не може да изпълни мечтите си, са вътрешните граници и честността.

Очаква се в близките дни да станат ясни резултатите от вътрешната проверка в СДВР. Полицаите, които се виждат в разпространените клипове са временно отстранени от работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Крадец, престъпник, рекетьор и перманентен лъжец, това е вашия избран от платени мишки и *** мин. председател....✨💰🙈🖕
250
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Детенцето беше насинено, цялото в рани,,жалко. Бил почитател на ПУТИН, ПСУВА И НАЛИТА НА ПОЛИЦАЙ.В ЦЯЛ СВЯТ ИМА ПРАВО ПОЛИЦИЯТА ДА ПРИВЕЖДА НАРУШИТЕЛИ В БЕЗОПАСНО СЪСТОЯНИЕ.ЕЕЕЕ ДЕТЕТО ЩЕ СЕ НАУЧИ ДА СЕ ДЪРЖИ МИРНО НА МИРЕН ПРОТЕСТ.ДОБРЕ ЧЕ СТАВА В БГ, В ЕВРОПА ЩЕШЕ ДА ВИДИ КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИ БОЙ.
249
3
 
5
 
! Отговори
защо преди 3 години
264 /незнаещ/Уикипедия:"Според него не е приет във факултет Държавна сигурност, където кандидатства, а във факултета Противопожарна охрана. Не е ясно как става това, след като в тези факултети се полагат различни приемни изпити. Борисов твърди, че е пренебрегнат по политически причини, с оглед миналото на прадядо му, "Чети. Ако можеш.
248
0
 
0
 
! Отговори
до 64 преди 3 години
Ако отново дойдат кумунистите пак ще се осъзнае !
247
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 261. Може Б. Б. да е бил комунист / незнам/,, но сега не е . Защото на 10 . 10. 1989 се осъзнава и това е почтенно, нормално. Сега сме в ЕС и НАТО. Така, че Премиера е с уважение към ценностите на Европа.
246
1
 
2
 
! Отговори
съдете го преди 3 години
Щото той е бил кумунист и преподавател в най--кумунистическите учреждения на Бг. до 89г.
245
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дядо му лъже. Сега се прави на западняк . А в комунизма е играл двоина игра. Защото е имал протекцията на БКП. По акцента му се разбира, че добре е играл.
244
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали не си забравил, че ББ също е бил комунист?
243
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да видим и другият дедо.Може пък той да е комунист.
242
1
 
6
 
! Отговори
Много смешни офци преди 3 години
Не защитавам ББ. Но явно доста хора не разбират той какво казва и лаят тука небивалици. А именно че по времето на комунизма, комунистите не позволяваха на нормалните хора да учат в западна Европа и въобще да пръднеш без членска книжка беше наказуемо. Сигурно доста от модерните протестиращи идея нямат що за животно е комунизма. ББ няма нищо по-интересно за вършене и търси дядото на този Женя?!? Първите които имаха шанса да учат в чужбина бяха точно децата на долните ***!! Уважения за д-р Димитров
241
5
 
12
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Бойко е просто едно недоразумение, вече става опасен за държавата. От моите познати ако гласува някой за него, просто го изтривам от телефона.
240
0
 
2
 
! Отговори
0077 до к. 275 преди 3 години
До Пиян - залян , Забравяш правешкия селянин !!!
239
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как Б.Б. може да обвинява комунизма, след като той го охраняваше?! Що за парадокс!?Много е долно да се рови по този начин в човешкия живот, дядото ли беше на площада, той ли беше бит????
238
5
 
11
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Смешно и жалко е тик-воча да обвинява комунизъма, на когото той беше ярък привърженик и дори отказа да предаде партийната си книжка !!!Ние помним, др. борисоФФ !!!
237
9
 
15
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Разликата между този човек и Борисов е огромна - и като възпитание, и като изказ, и като морал, и като достойнство! Предпочитам този човек на ме представлява в чужбина, отколкото Банкянският ***!
236
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До coronaТи май намекваш нещо,а ? Тома неверни. Към коя версия клониш, че не са го били въобще или че леко са го поохлузили, а той силно преиграва?
235
7
 
15
 
! Отговори
. преди 3 години
Да си спомним за ***:бойко, цеце, фандъкова, краси велчев, менда, пламен нунев.....Доносниците:веждичката, агент никола, каракачанката.......
234
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-267, топки има кмета на Симитли.
233
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе-хе току що гледах в тубата интервю на Георги Стоев от 2007-***, месеци преди да го убият. Оказа се че Бойко е бил страхливец и псевдо мутра, а Маргините са го пребили веднъж.
232
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко Тиквата, който е бил дълги години член на БКП и по неговите думи е напуснал като пожарникар, след като е отказал да се деполитизира, обвинява един уважаван в града си пенсиониран лекар, който никога не е бил член на БКП, в комунизъм... Цинизъм и дебелоочие е това, но явно у нас всичко е позволено. Този човек трябва да го съди за обида