Парламентът се събира извънредно утре, изслушва Борисов

Депутатите ще обсъдят искането на БСП за актуализация на бюджета
Обновена: 13 авг 2020 06:28 | 12 авг 2020 08:30, Камелия Цветанова
89
Парламентът се събира извънредно утре, изслушва Борисов
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

По искане на БСП, шефката на парламента Цвета Караянчева свиква в четвъртък извънредно заседание.

Депутатите ще прекъсната лятната си ваканция, която според Правилника за дейността на НС продължава през целия август, за да изслушат премиера Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи Христо Терзийски за насилието, упражнено върху граждани и журналисти по време на Националната конфереция на ГЕРБ, проведена на 5 август в Тех Парк.

Още по темата
В древния ред на законотворците е още и проект на решение на Народното събрание, с което се задължава правителството в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в парламента във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата от коронавирус.

Искането затова идва от левицата, според която правителството харчи милиони за различни мерки безда има ясен план.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен - Бабикян не е за 2000 лв депутатска заплата. Той е за 700 000 организаторска заплата. *** и Минеков същоКато се видят корпулентните им фигури и мазните физиономии, със сигурност премляскват наум милионите.
49
0
 
6
 
! Отговори
СКОРПИОН ! преди 3 години
До Анонимен 48! " Нещо много тихо ... ". Не бързай, че който много бърза не стига далеч, нали знаеш какво е казал народа : "Затишие пред буря ! ". Да ти припомня : На 09.09.1944г. комунистите взеха властта с преврат, създадоха БКП по болшевишки модел, направиха лагери на смърта по сталинско-хитлериски образец, избиха над 60 000 невинни българи, без съд и присъда, 45г. тормозиха народа! Повреме на прехода , чрез вътрешен преврат свалиха "другаря" Живков! На 05.05.2000г. БКП бе забранена
48
1
 
1
 
! Отговори
тъпа преди 3 години
маскирана физиономия
47
0
 
5
 
! Отговори
загуба на преди 3 години
време и средства ...
46
6
 
12
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
колкото и да лаете, чак лиги хвърчат, НЕ МОЖЕТЕ да спечелите избори, евентуално може да си останете със спомена за служебно правителство, което ще се издъни защото сте пълни нещастници, нямате даже три опорни точки за програма на управлението
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
компроматите срещу Борисов,сега засега си остават КОМПРОМАТИ !------ Според тебе компромат означава фалшиво доказателство ли? Според тебе хората, които се хвали, че ее балс 200, как се отнасят към тези компромати?
44
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо много тихо из форумите днеска. Сигурно платените *** имат day off. Нали утре е събитието, днеска няма смисъл от хейтене.
43
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая "автентичност" е толкова смешна, че и дете може да снима Борисов как спи и после да снима някакво шкафче.Ама дори нахалната Йончева не посмя да изпрати клипчето, че е ясно на всички.Единствено изпрати във ФБР записите получени, чрез незаконни бръмбари как Борисов псува у дома си. Няма що само показаха какви са бок...луци.Те Борисов бесепарите го псуват по всички сайтове, но се гордеят с това.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И са ще се съберат, ще обяснят за провокаторите, не че по телевизора не го направиха поне десетина пъти, няма на приемат проекта за решение за представяне на актуализация на бюджета в седем дневен срок и ще се разотидат.Моя въпрос е какво следва? Освен, ме Президент Радев ще излезе да маха с юмрук ала Че и да крещи "Мутри вън!". Бой с полицаите пред парламента? Вот на недоверие? Ново извънредно свикване другата седмица? Ще барикадираме Факултета? Ще гърмиме черкви?
41
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Автентичността на записите на Борисов изобщо не е поставяна под съмнение и няма аналогия с никой друг. Едно е да ти пратят някакъв да спомене "Маджо" в твое присъствие, друго е самият ти да ръсиш про стащини в продължение на минути.
40
7
 
10
 
! Отговори
До 43 преди 3 години
Ами и вие сте много смешни с тея чекмеджета,Барселони,гръцки острови !И ако всеки може лично да прецени автентичността на клипа,компроматите срещу Борисов,сега засега си остават КОМПРОМАТИ !
39
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бокича не за първи път досажда на хората с смс-и. Навремето за малко да го обвинят в педофилия, когато беше писал по нощите на Сесил Каратанчева. Тогава баща и се размуча и май му дадоха пари да млъкне.
38
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нинова с нейния инат винаги да се налага все повече отблъсква хората.И какво като им прекъсна отпуската? Нито протестиращите ще станат повече, нито на Радев рейтинга ще се вдигне.
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много сте смешни с тоя Маджо.Направиха елементарна постановка на човека, а Бокича е гледал и треперел от нетърпение като малко дете. И веднага пратил клипа на Хр. Иванов, демек - я си виж сега гузната физиономия. Пълен ***, сам го разказа това вчера. Не се сдържах вика, и му пратих клипа да се види.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33Очаквай от шепа *** да имат конкретни мнение. Нидал Алгафари и Христо Иванов добре са ги обработили
35
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Купете си пуканки. Ще гледате монолог на нарцистичен висш коммунистически функционер. Това е същността е Свръхаза на Боко.
34
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А преводач от банкянско-мутрински диалект на нормален български осигурен ли е?И две парчета "Сахер"на трибуната......без кафе,че кръвното нещо.
33
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 2009г. три правителства и трите завършили предсрочно с оставка поради некадърност!Това са най-големите постижения на тулупов!
32
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пуснете ги да влязат в народното събрание и след това да не могат да излязат...хвърляйте им доматки и яйца,за да не умрат от глад,а тоалетните вътре си работят,така че могат да си изкарат и там ваканцийката...тъкмо ще приемат и оставката на правителството...А Боко коравата тиквата ,ако продължава да се опъва...ще има як бой ...и ще му сцепим тикавата...няма отърване и да бяга по-бързо в подарената му от мафията къща в Гърция...вече излязоха снимки оттам...но и там ще го намерим...съд и затвор...
31
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Борисов,а протестърите трябва да изслушаме !Да кажат всъщност какво точно искат и релевантно ли е то със схемата му на упражнение! Борисов ще обясни дали е в компетенцията на правителството да удволетвори исканията им.Но какво става ако хипотетично подаде оставка ,а следващите също не го изпълнят?!Ще са подсъдими ли за преврат и лъжлива революция.Затова протестиращите трябва да боравят с точни и конкретни искания,с фактически,а не тереотични действия използвани за база за бъдеща интерпретация