Веселин Марешки: Блокадите на София са извращения

Той настоя и за съд за президента Румен Радев
19 авг 2020 15:21, Нели Христова
165
Веселин Марешки: Блокадите на София са извращения
Снимка: БГНЕС

Да бъде потърсена наказателна отговорност на Мая Манолова, Румен Радев, Христо Иванов и "Отровното трио", тъй като те настройват хората едни срещу други. Това поиска на пресконференция във Варна лидерът на "Воля" и заместник председател на парламента, Веселин Марешки, цитиран от "24 часа".

Той определи блокадите на протестиращите като "извращения" и настоя институциите да си свършат работата, за да не позволяват блокирането на кръстовища.

По повод предложението за промени в Конституцията Марешки подчерта, че сега е моментът за свикване на Велико народно събрание, но промените не трябва да засягат броя на депутатите, а да бъде приет законопроект за изцяло мажоритарни избори и да бъде забранено на всички, които в момента са на политически постове, отново да бъдат избирани за депутати и министри.

"В края на мандата, може би и в тази напрегната обстановка, в която и всички казват "нова конституция, ВНС, може би е най-доброто време, но не, за да бъде намален броят на народните представители. Аз мисля, че българите не се интересуват от количеството народни представители, а се интересуват от качеството. Защото, ако днес направим ВНС и изберем 120 негодници и утре държавата се срине още по-тежко, после ще правим ВНС, за да изберем 360 народни представители", каза Марешки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


165
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
СЕГА РАЗБРАХ КАКВО Е ДА СИ МАЗЕН ДВУЛИЧНИК СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА ЕКЗЕМПЛЯРИ
115
10
 
13
 
! Отговори
Що бе преди 3 години
Марешки , що пак го облиззваш тоя лойко.Нали нямаше да гласуваш за ВНС.
114
1
 
12
 
! Отговори
60% отЛудницата преди 3 години
ИКлошаритеПодМоста не прави 60% от обществото
113
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той настоя и за съд за президента Румен Радев......Дам му бъде поставен червен катетър с червено пликче.
112
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сто, а 60% от 7 млн, или 4 200 000 стоят зад тези 111 на орлов мост!Свалям шапка на тези 100 на барикадата,защото защитават интереса на 4 200 000!Ако някой не е разбрал ще му обясня още един път.А това нещо Марешки е просто един олигарх който печели от това че е по случайност депутат. Да каже как е придобил общински имоти за аптеки и защо в момента никой не го проверява за нищо!Така че ще говори и прави това което искат от Банкя!
111
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите на кръстовищата да са легитимират за да знаеме, колко депутата да има в следващото Народното събрание.Защото ако Бабикян не влезе в Парламента, ще остане сам да хвърля яйца и да разнася Релсата.+ 1 място за Черепа !
110
9
 
11
 
! Отговори
Лустрация преди 3 години
На всеки присъствал на блокадите-има достатъчно снимков материал за каталог с лицата на терора. Да е публичен и тияУтрепки да бъдат уволнени и никога повече назначени във фирма, претърпяла неудобства заради блокадите. Всеки безделникДаСиПолучиВъзмездието
109
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А тази на Варна как да я наречем вчера минах по обяд и видях трима пенсионера седят под една шатра и заради тях е затворен центърът даже и за белот не им достигат хора
108
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бих ги квалифицирал като посегателство към гражданското общество. Шепа хора тероризират СТОТИЦИ ХИЛЯДИ и твърдят че тяхната позиция е по-важна от тази на всички останали.
107
3
 
2
 
! Отговори
adskd преди 3 години
до 108 - *** да бе, той бай ти Ицо разсипа държавата, в никой случай боеку и герп дето Оправляват, те са най-умните и най-красивите, видиме ги.
106
1
 
5
 
! Отговори
Конституционен преди 3 години
И ся Член 1: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесени. Масово прочистванеНаОбществото от инфантилнатаБезмозъчнаСганЧлен2: смъртноНаказание за всичко еквивалент на 3+ години затворЧлен 3: образователен ценз за да гласувашАйде
105
9
 
6
 
! Отговори
ленко преди 3 години
Този крадлив варненски престъпен чвор,отново е в ролята на лизни,мазни духни!Стратега на 100 народни бензиностанции,точно отражение на марешките му аптеки,отново се изживява,като петролен,народен и всякакъв експерт!Не петролен,нито аптечен и банков холдинг ще ви спаси!СПСЕНИЕТО Е В ...НАБОВАНЕТО СПОРЕД БОЙКО бОРИСОВ,НАРОДА ВИ ИСКА ОСТАВКАТА!
104
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То бива, бива да ни смятат за ***, ама шепа *** начело с ония тримата, Радев и Бай ти Ицо да се опитват да ми дават наклон на оная работа- айде моля ви. Особенно президента.
103
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Член 1: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесени. Масово прочистванеНаОбществото от инфантилнатаБезмозъчнаСганЧлен2: смъртноНаказание за всичко еквивалент на 3+ години затворЧлен 3: образователен ценз за да гласуваш
102
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде 5 млн. били на ръба на оцеляването не разбрах? Нещо троловете не може да смятате- не 5 млн., а 5 млрд. и не у нас ами във вселената- даже с марсианците. Глупави пумпали дето пускат само фейкове. На избори ще издухат супата, ГЕРБ пак ще бие, а вие ще видите като счупена латерна:)))))))))))))))) Видяхме *** дето счупи колата на жената- искрено ще се радвам повече работа са не си намери, освен като платен клакьор, какъвто е в момента:))))))))))
101
1
 
6
 
! Отговори
Конституцията преди 3 години
Член 1: една партия,един народ, една държаваЧлен 2: всички малоумниПротестъри и останалите наркоманиДегенерати на въжетоОбесениЧлен 3: образователен ценз за да гласуваш
100
0
 
1
 
! Отговори
рм преди 3 години
Тонка, а ще уцелите ли централата коя е?, защото малоумната барека обърка къщата, хахаххаа, де-би-ли.
99
2
 
12
 
! Отговори
А така, кажи им го преди 3 години
На тия лумпениПротестърски да се прибират по оборитеСИ
98
0
 
6
 
! Отговори
рм преди 3 години
До Анонименне, не е нужно. това което е нужно е хората да гласуват с главите си, а не с .... си.
97
8
 
5
 
! Отговори
ОНЗИ преди 3 години
ТОЗИ ГО ПОЗНАВАМ ОЩЕ КАТО СТУДЕНТ ПО МАШИННО ИНЖЕНЕРСТВО В ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - ВАРНА. АМИ КАТО СПЕЦИАЛИСТ НЕ СТАВА А СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ ОТ НЕГО И ЧОВЕК НЕ СТАВА - В ТОЗИ ЖИВОТ ОСВЕН ПАРИ ИМА И ДРУГИ НЕЩА БЕ ОНЗИ ?!?!? ОСОБЕНА ГРОЗНОТИЯ ПРИ ТОЗИ ЧОВЕК Е НЕГОВАТА ПОДЛОСТ ДЕМАГОГИЯ И ЛИГАВЕНЕ - ВСЕ ОТВРАТИТЕЛНИ НЕЩА!!! ДА ВЪРВИ П ... СИ МАЙ......!!!!