Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите

Строителството им обаче било сложно заради тунелите и мостовете
383
Бойко Борисов в джипа: С пътищата идват и заводите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов се качи в джипа, за да инспектира отсечката Видин-Монтана. Заедно с него беше и зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

Още по темата

„Процесът е необратим. Проектът е финансиран, работи се усилено”, заяви премиерът Борисов.  За региона евросъюзът е отпуснал над 200 милиона евро за финансиране.

Според него строителството на пътища у нас е страната са изключително трудни и сложни, защото изискват да се направят много  тунели и мостове.

„При всяко населено място трябва да се направят отклонения. Първия проект при Ботевград-Мездра го бяха направили с кръгови, представете си тези тирове как ще минават“, заяви премиерът.

Той се похвали,  че още със започване на новия път Ботевград-Мездра са направени заявки за изграждането на два нови завода.

През август кабинетът отпусна 379 млн. лева за модернизацията на близо 69 км от пътя Видин-Ботевград между пътния възел „Макреш“ и обходния път на гр. Монтана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


383
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
270
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде пак наратива с магистралите. Ами те пътищата пропаднаха. Само два примера ще дам - магистрала Тракия (не Станишевата отсечка, а бойковата) и северната тангента. Ама материалът е *** и му се връзва на този австралипитек.
269
0
 
11
 
! Отговори
Иван Иванов преди 3 години
В Дупница, коментирам за там, защото съм от там.. имаме Сртума магистралата до Сф, ЖП линия,за Благоевград, до Солун, Е-79 минава почти през града! И, питам де са ни заводите тук, по данни на герб трети мандат кмет,градът по есграона, намалява устойчиво през всички те години с по над 500 човека, отделно който млад отиде да учи в Сф, не се връща, отделно заминаващите за чужбина, пак устойчиво.. то вече и да дойде някой да прави завод тук, а локацията ни е перфектна,няма кой да работи вече в тях
268
1
 
9
 
! Отговори
WW -България преди 3 години
До Анонимен Пустите му заводи ,вече на по 3-4 етажа ги надстрояват . Един над друг ги строят ,презастрояват ... и накрая ДРЪНН.....НАЙ БЕДНИТЕ В ЕВРОПА И СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО СМЪРТНОСТ . ЕДНИ И СЪЩИ МАНТРИ И КЛИШЕТА И ЛЪЖИ КАТО НА СВЕТОВНО . Каруцар !
267
2
 
13
 
! Отговори
Ранд преди 3 години
А бе тикво проста, тоя джип вече не ти помпа рейтинга! Подай си оставката!
266
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Заминавай си ! ОСТАВКА !!! МУТРИ - ВЪН !!!!
265
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
Тоя Б.Б е ПРЕДАТЕЛ.. На тоя ЗАДАЧАТА му е да гледа България и Българите да РАСТЕМ като територия и население. Което означава- да уб.иваме араби, не.гри и китайци и да взимаме от тях..
264
0
 
0
 
! Отговори
2 преди 3 години
Обаче Б.Б. пуска нег.р.ите да ОТКРАДНАТ Работата и парите на българските футболисти.. Оня пуска Араби и китайци да ОТКРАДНАТ Бизнеса , Работата и Парите на Българските бизнесмени и Работници.. Туй че за да расте България и броят на БЪлгарите, трябва някой да утр.епе Предателя- Б.Б.
263
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чочиточно такъв е. умен. д-р на науките. генерал - справедлив макар и строг. юберменш е той. и ти също си умен и готин. затова се разбирате. супер типове сте
262
10
 
1
 
! Отговори
Чочи преди 3 години
Бойко е мъдър държавник, умен и справедлив.
261
2
 
7
 
! Отговори
Smurf преди 3 години
И къде са ти заводите нали ужким строиш пътища вече 10 години
260
0
 
9
 
! Отговори
kory преди 3 години
Бойко,не знам дали си разбрал,но някои неща явно няма и да ги разбереш,за това се иска пипе!Ще си предаден,не от най-близките,а от тези с които строи заводи,магистрали,фабрики и предприятия!България,според теб е цветуща,райска градина,а ние сме последни в Европа и първи па кончина!Народа ще те предаде Бойко,народа!
259
2
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
За десет години толкова заводи дойдоха, че вече няма къде да ги слагаме. Лаладжийство на едро за елементарните умове на последователите му.
258
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм много съгласен..........пример! Видин е на път по голям в пъти от магистрала второ...фолксваген ? Ами морските пристанища... От китай до тук да няма магистрала та ни заливат с ***
257
1
 
18
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
Бойко беше навсякъде, не знам дали е посетил о-в Мадейра в Атлантич. океан, бивша португалска колония, от 1976 год е назависим. Островът се отличава с няколко върха над 1000 м. и множество стръмни и дълбоки скалисти долини. Целият остров е опасан с първокласни пътища , с безброй много мостове и тунели. Бойко може спокойно да се скрие с трудните терени по неговите магистрали, пред това което са построили тези 260 хил. островни жители. Бойко, не се хвали, ние знаем кое какво е и кое е само балон!
256
5
 
4
 
! Отговори
акцент преди 3 години
Нe e вярнo, чe нe ce ocигурявaт cрeдcтвa зa здрaвeoпaзвaнeтo. Прeмиeрът и нeгoвитe инициaтиви ca чecтни и цeлят aдeквaтнocт. Бoлничнaтa рибa ce вмириcвa oт глaвaтa - дирeктoритe нa бoлници ca нaй-гoлямoтo злo в ocнoвaтa нa лични крaжби зa милиoни, изтoчвaнe нa бюджeтa, НЗOК, лишaвaнe нa мeдицитe нa първa линия oт нacoчeнитe зa тях cрeдcтвa, нe ce въвeждa cтaтутът нa инфeкциoзнo oтдeлeниe - 7-чacoв рaбoтeн дeн, дoпълнитeлнo възнaгрaждeниe, дoпълнитeлнa хрaнa, нe ce зaплaщa извънрeдeн труд, a зa цeлтa ce фaлшифицирaт рaбoтни грaфици, нeзaвиcимo, чe тeзи прecтъплeния cи личaт oт нecъoтвeтcвиятa c
255
0
 
0
 
! Отговори
акцент преди 3 години
До АнонименАми легни си с него, ама после да не ти стягат хемороидите с ластици?
254
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заводи за полупроводници,и цели такива, Борисов що лъжеш,за десет години,на мястото на огромни заводи,построихте,Били,Кауфмани и други подобни вериги,а хората и до ден днешен продължават да напускат, страната заради вашия"просперитет", върви си разбрахме че и ти не си човека който ще оправи тази държава!
253
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С борисов и герб идват едни фекалии нищо повече. на последно място в ЕС по стандарт, на първо по корупция. ето това е мутрата борисов
252
2
 
19
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
Боко ти не беше ли осъден за лъжи и пак продължаваш
251
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остави ти пътищата и заводите' , бат Бойко, я кажи за златото и банкнотите евро в нощното шкафчче................и аз искам така!!!