Каракачанов: Заставам твърдо зад действията на българската полиция!

„Полицията беше атакувана с ясна цел - окървавяване на протестите“
3 сеп 2020 07:24, Елка Василева
95
Каракачанов: Заставам твърдо зад действията на българската полиция!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

„Като българин и като вицепремиер по сигурността, заставам твърдо зад действията на българската полиция по отношение на мерките за озаптяване на провокаторите“. Това написа вицепремиерът Красимир Каракачанов във Facebook по повод вчерашните протести и сблъсъци между протестиращи и полицията.

Още по темата

„През целия днешен ден станахме свидетели на организирани, преднамерени и с нищо не предизвикани атаки към полицията. Целта беше да се стигне до кръв и жертви.

Тази вечер полицията, без да предизвика с нещо, беше отново атакувана с бомби, ракети, павета и бордюри. С една ясна цел – окървавяване на протестите.

Като българин, и като вицепремиер по сигурността, заставам твърдо зад действията на българската полиция по отношение на мерките за озаптяване на провокаторите.  

Призовавам българските политици да спрат да си правят евтини политически сметки за власт. На българската нация е нужна не кръв, а диалог.

Призовавам българския премиер да застане зад действията на полицията и да разпореди необходимите законови мерки да възстанови реда в държавата.

Призовавам българския президент, ако не  като президент, то поне като български офицер, да защити  полицията, която е подложена на безпрецедентен терор, от страна на платени групи от хора, които нямат нищо общо с протестите на нормалните български граждани. .

Уважаеми г-н Президент,
Уважеми, г-н Премиер,
Уважами, г-да  политически лидери,
Не забравяйте, че партиите са част от историята на България.
А България е вечна!“, написа Каракачанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кръв има и от двете страни , колко още да чакаме да вземете решение и да си ходите ? Хората са явно решени и няма да спрат до тук .Толкова ли е скъпоценно вашето седене на власт и какво още чакате да се случи ? От добро като не разбирате , от какво още ?
23
2
 
11
 
! Отговори
SS преди 3 години
"А България е вечна!, написа Каракачанов, и в същото време си е мислил: "Както и съм аз в политиката...Ух, че сладко и удобно... Ето как добре ми се отразява... Станах си 100 килца отвсякъде.... И още ще наддам, ще наддам... Ще слушкам, ще папкам и ще акам, разбира се и ще послъгвам насам-натам, нали е за идеята да остана във властта. Вечно!"
22
3
 
8
 
! Отговори
Симеонов преди 3 години
Манипулира и подменя идтината по ТВ-то Хората са на площада по причини известни на всеки --той ги изкара платени наркомани с характерни движения за наркомани /даже ги описваше / ,та те били платени от Божков ,даже били засечени разговори !
21
2
 
12
 
! Отговори
кърджалии преди 3 години
Наистина е време да се бяга от тази т па държава.Да останат само престъпниците.И дано някой метеорит улучи територията.
20
3
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Трагедията е че народа е толкова лесен за манипулация и толкова евтин. С няколко милиона евро (колкото струват 1-2 апартамента в Ню Йорк например) се клатят по-бедните държави - България, Украйна, Беларус, Литтва и т.н. Преди 10-20 години клатеха Южна Америка, сега е ред на Европа - разбирай крайна цел Русия.
19
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време беше полицията да се наме си и да измете от площада платения от престъпници бунт срещу власта.
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29Да,трети братовчеди са по линия на маката на Каракачанов.
17
4
 
10
 
! Отговори
реда който преди 3 години
Уж пази полицията върши работа само на герберите...всичко друго е на площада и иска оставката им .....
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знаех,че Караразкрачанов и Варели Симионов били братчеди?!
15
9
 
11
 
! Отговори
всички са лоши преди 3 години
Всички са лоши хора ,агитки ,наркозависсими /Само полицията и герб са добри ! Ей сега Симеонов разправя по тв ,че Божков плащал на агитки и наркозавизими....само глупости по всички платени и завладяни медии....истината е ,че герб е най-- мразената партия ,а полицията пази точно нея !
14
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60 дни няма протест, когато станат по сериозни нещата ама те много лоши протестиращите ... тяхна е винатаБългарските политици са долни *** до един ....
13
22
 
10
 
! Отговори
Xyz преди 3 години
Някой от Дубай доста пари хвърля, за да има протести.Жалко, че полицията не използва сила, за да респектира младите, можещите, умните, работливите, но използвани, платени и употребени българи.Няма българин, който да поведе нацията. Радев сее омраза, но ще пожъне кръв.
12
8
 
21
 
! Отговори
полицията на герб преди 3 години
Спасява единствено герб и Каракачанов ! Хората искат с добро герб да си ходи ,полицията ги пази ! Когато хората тръгват по-твърдо полицията започва със спрейове и каквото оборудване има и за всичко хората били виновни ,че хвърляли предмети , че хората 60 дена са на протест и не искат герб ---,дори герб се правят ,че протест няма ! Ето вече има протест и излиза ,че ако няма ескалация няма и да ги забележат....
11
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Румен бавния като се оплаква че изборите са нечестни, да си дава оставката след като е спечелил нечестно.
10
21
 
11
 
! Отговори
До 9 преди 3 години
Ние ходим на избори бе пропадняк и ГЕРБ ги печели всичките, не ходим да се бием по площадите. Цивилизованите хора са измислили изборите отдавна, а ти ходи в Африка при маймуните
9
5
 
27
 
! Отговори
Въй преди 3 години
Продажник!!!!
8
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търговеца на български паспорти изпълзя и той, като виден капацитет. А Булонката на пеевски от гешовия род разследва ли го?
7
17
 
10
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
И кой ще изберете бе ? БСП, ДПС, Слави?
6
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей мушмурок нали знаеш ,че повече няма кой да те избере ...и сега със зъби и нокти драскаш ! Това е началото на края ....
5
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя няма да е вечно министър и да го пазят интересно ми един ден с какви очи ще ходи по улиците.