Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България

Министърът на отбраната се възмути на писмото от DRMFG
18 сеп 2020 12:37, Нели Христова
303
Каракачанов: ЕП оказва системен натиск с всички средства срещу България
Снимка: БГНЕС

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов нападна Европейския парламент в своя публикация във Facebook. В нея той твърди, че ЕП оказва натиск върху България и пита "Какво се случи с този Европейски съюз?"

Ето и пълното писмо на Каракачанов към ЕП:

Наскоро стана известно, че Комисията по мониторинг (DRMFG) към комисията LIBE в Европейския парламент е изпратила свое писмо с въпроси към българското правителство.

Това писмо с въпроси идва след „закрито“ изслушване на няколко печално известни у нас неправителствени организации, сред които отново се нарежда Българският хелзинкски комитет.

Официално обявен претекст за срещата е „борбата с корупцията“ по искане на същите НПО. Оказа се обаче, че зад паравана на „борбата с корупцията“ за пореден път е поставен въпросът за „правата на ЛБГТИ хората“ „Рома-хората“ и „Българо-македонското малцинство“ – цитатите са дословен превод от писмото до българското правителство.

Поставя се въпросът „Защо българското правителство не отчита погрешните интерпретации на Истанбулската конвенция и защо не работи за протекция на жените чрез ратифицирането на конвенцията?“. Поставя се също въпросът за „правата на австралийския гражданин“ Джок Полфрийман.

Всички въпроси се използват като средство за натиск срещу България на фона на следните безспорни факти:

- Българската Конституция гарантира индивидуалните човешки права, а не колективни малцинствени такива;
- Въпросът за „македонското малцинство“ е напълно закрит както в договорите ни с Македония, така и в българската Конституция;
- Джок Полфрийман е доказан и справедливо осъден убиец, чието целенасочено провокативно публично поведение граничи с патология и поставя въпроса за неговото платено използване от някои от същите тези НПО;
- Българският конституционен съд окончателно постанови несъвместимостта на Истанбулската конвенция с българската Конституция.

От всичко изброено дотук става ясно, че се оказва системен натиск с всички сили и средства срещу България - като национална държава, срещу християнството у нас - като хилядолетна ценностна система, и срещу българските национални институции - като единствена пречка пред налагането на антинационални и антихристиянски ценности, норми и практики.

Както добре си спомняме, именно Истанбулската конвенция гръмко се обявяваше срещу насилието срещу жени, а всъщност практически подготвяше узаконяването на еднополовите бракове в България и отваряше врата за привилегии на мигранти през нашите граници.

Инструменти на този „истанбулски“ комплот срещу страната ни бяха някои печално известни на българското общество НПО, сред които отново Българският хелзинкски комитет, както и някои други с думата „джендър“ в наименованието си.

Днес се търси същият ефект, като под паравана на „борбата с корупцията“ – една безспорно чувствителна обществена тема – се търси узаконяване на несъществуващи етнически и всякакви други малцинства, еднополови бракове и разбиване на българските традиции и ценности. Учудващо е, че същите онези т.нар. български НПО защитават една коминтерновска югославска антибългарска теза.

Като председател на ВМРО категорично заявявам, че ръководената от мен политическа формация категорично ще се противопоставя на всяка форма на натиск срещу страната ни и на всеки опит за ерозиране на националната ни идентичност, размиване на християнските ценности и разбиване на традиционното семейство от мъж и жена.

Призоваваме всички български политически партии да заемат същата ясна и категорична национална позиция, а не да се спотайват пред поредния опит за натиск срещу нашата страна, надявайки се на политически дивиденти с оглед на предстоящите извънредни или редовни парламентарни избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
8
 
19
 
! Отговори
ами преди 3 години
Защо ли бе Каракачанка?
163
9
 
16
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 28:Липса на дългове ха ха 60милиарда станаха вече и внуците ни няма да могат да ги изплатят!Явно това правителство иска да остави изгорена земя и който дойде на власт да не може да се справи и да кажат ,че е некадърен.
162
6
 
12
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Нормално. За да имат основания да спрат големите пари, които ни обещаха...
161
11
 
10
 
! Отговори
Алеко преди 3 години
Бай ***!
160
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е най корумпираната държава на Балканите и в Европа.Парите на данъкоплатците от 27-те страни които идват тук,се разпределят между хищни олигарси,които са на един дъх разстояние от Борисов,затова 80% от българите са най бедните в Европа.Чух от сериозен източник,че доста евро се връща отново в Брюксел,което бетонира властта на тукашния изпращач.Познавам хора,които не могат да си купят лекарството определено от личния им лекар.Те се молят,Господ да ги пази!Оставаме си *** народ.
159
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми прав си е човека.Тия организации все търсят под вола теле и каквото и да направиш все са недоволни.
158
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора мили!!!Че тази пасмина е за смяна , ясно.НО голямо НО.Защитавате и подкрепяте Кака Мая от Кюстендил и Евророма мазния.Защо не питате и се усетите , че по големи измамници и далавераджии от тях няма.Тая кака престана на бат Шиши и Галева мома стана и т.н.
157
5
 
19
 
! Отговори
Гарван Гарванов преди 3 години
Така и така си почнал да отгонаряш, защото не ни светнеш и по другите въпроси!
156
4
 
18
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Добро утро г-н Каракачанов. Няма да ми стигне полето за писане да ви кажа(обясня) някои неща които са очевидни и се знаят от всички от първия ден на "промените"....
155
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джордж Сорос стои зад всичко! ХИТЛЕР му е майката!!!!
154
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До probiАкула куче е имало или има ако е оцеляла, в Черно море. Дребна е, не напада човек, но може да хапе. С вонящата си уста!
153
17
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво, Каракачанов! Що е ВМРО, юнак е!
152
6
 
24
 
! Отговори
probi преди 3 години
БХК много, много отдавна, трябваше да бъде забранен. Със закон.Толкова много пъти сме ставали свидетели на това кого защитават и подкрепят.Този комитет е абсолютно противобългарски. Спотайват се тихичко и само чакат, като акули, подходящия случай, за да скочат и да се разлаят.Акула-куче. Има такова животно .
151
10
 
18
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
хапоредните бълнувания със подправен собствен сос за пишман войводата извадени от текста на ЕП модифицирани във собственното му изв.ратено разбиране и предоставени за успешно промиване и настройване на прос.товати мозъци в пореден изтормозен опит да спечели някоя положителна точка пред електората сиеххх колко е лош този ЕП а колко чисти не корумпирани и светци сте вие фейк политиците у нас каква арогантност и безочие да нарича черното бяло тва го има само в страни от третия свят
150
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНОГО СИЛЕН РИТНИК ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ПСИХОДЕСНИТЕ НА ИЗБОРИТЕ САМО КАТО СИ ОТВОРИТЕ УСТИТЕ ЗА ЕДНОПЛОВИ БРАКОВЕ И ЕТНИЧЕСКИ МАКЕДОНЦИ В БЪЛГАРИЯ!Любимата ви БКП и полезнитеумницище го отнесете яката,е тогава ще видите не шамар а мощен шут!Но Корнела е лицемерка,а психодесните парламент по-скоро не.Остава ви само да драскате по форумите.
149
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименБойко винаги си е служил и докладвал на американците,справка - изказването на Батето,а Цецо пък си е направо техен кадър.
148
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям Каракачанов и патриотите,българомразците да не коментират под тази статия!България се притиска и изнудва в момента,това е голата истина!
147
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лява капиталистка =Милиончева и десенлевундер Радан клепат България че Борисов бил диктатор а в залата за разпитипредставители на ЛГБТ организации и специалистипо история които не знаят къде е България питат за хомотата и етническимакедонци!!Егати провала на Милиончева и Радан,иначе ЕП прави на мармалад,не ЕП де пак същата порода и Вишеградската четворка ами те си ги слагат на....Много важно какво мислели некви необолшевики бесни като оная ирландската ку,,чка!
146
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A? Май някой ще си ходи на село. Мда. Нещо, не издържат нервите на некои министри...
145
16
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ШКЕМБЕ ЧОРБА ВОЕВОДА!ОСТАВКА!!!