Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме

Хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони, посочи премиерът
20 сеп 2020 15:00, Красимир Ангелов
299
Борисов с призив: Трябва да се обединяваме, не да се разделяме
Снимка: Facebook/Бойко Борисов

Трябва да се обединяваме, не да се разделяме. Това призова премиерът Бойко Борисов в разговор с граждани във Велинград. Премиерът публикува и видео от срещата в своя профил в социалната мрежа Facebook.

В неделния ден министър-председателят е на обиколка сред малките населени места във Велинградско. Заедно с него е заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

Още по темата
"Защо толкова години не е правено?” попита премиерът и заяви: "Обещахме на жителите на с. Грашево нов път до разклона за Велинград и Сърница и ангажиментът е изпълнен. По 3-километровата отсечка е положен нов асфалтов слой само за 10 дни. Доскоро този път беше почти непроходим за кола - кал, дупки, едър чакъл. Строим в цяла България - "Хемус", "Европа", "Струма", "Ботевград - Видин" - но не забравяме и малките населени места", посочи Борисов.

"Обмисляме в новата ни програма да осигурим бюджет от 50-100 милиона лева, с които да ремонтираме пътищата в отделни региони, а не да ги правим село по село. Днешните ни политици са слаби по география. Много хубаво говорят на жълтите павета, но нека да дойдат в тези региони", призова още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България има най-модерните магистрали, благодарение на Борисов.
183
4
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
В София не смее да се покаже. А тук направили три километра път и Бойко намерил кой да го посрещне без да го освирква и без домати.---и там го мразят бе... ама ... там работа няма и са всичките по общински и областни хтранилки. Или в единствената фабрика, дето собственика е гербераст и му дават проекти. И всичките ей тия - от областната счетоводителка до портиета в завода - под строй на площада да пляскат.Гнусно. Те в С.Корея на манифестациите повече достойнство имат хората бе...
182
9
 
8
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Кръстника на мафията съвсем се побърка!!Булгария не ви иска бе ГЕРБ, не го ли проумяхте!!Българите искат президента Румен Радев и БСП!!Как след 2 месеца на протести не го разбрахте!Милиони българи са на площада в подкрепа на президента на България!!
181
5
 
8
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
В София не смее да се покаже. А тук направили три километра път и Бойко намерил кой да го посрещне без да го освирква и без домати.
180
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тази мутра,Не мутрата,а цялата им партия трябва да се маха и ЕНП да се забрани за поне 10 години,за да си поемат въздух хората в България и спре терора!
179
9
 
9
 
! Отговори
Тази мутра, преди 3 години
няма ли кой да го изрита, побърка целият народ! Да си хваща шланга и да се маха!
178
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите утихнаха и кръвното Му веднага се оправи.-------Вечният проблем на непорасналите народи - непостоянството. А спомнете си лозунгът на Кобургите: "Вярност и постоянство" ! Отпуснахме юздите и пак ни се качи на главата де била от Банки.
177
5
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До аз-ътШе се сетиш:):):):)
176
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хораааааа,моля ви,събудете се и не гласувайте за ЕНП,цели семейства бяха избити по един или друг начин,моля ви,гласувайте САМО за партии,които не са от ЕНП ,като БСП,ДПС,АБВ, сред тези партии също може да избирате между дясно и ляво,ДПС са десни,а БСП и АБВ леви.ЕНП е проклятието на България!
175
2
 
6
 
! Отговори
За една пържола преди 3 години
Давам милион лева народни пари.
174
1
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Не позна,Въобще не съм никво Лондонско г..едо:):):)Мразя Ливърпул,ама много:):):)-----Ху кеърс?
173
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е режисирано, никой не харесва Боко.------Естествено.Но и кметът е истински тьпак и се усуква като май муна.
172
6
 
11
 
! Отговори
анон преди 3 години
Тоя престъпник как не се намери някой да го очисти?!
171
4
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Не позна,Въобще не съм никво Лондонско ***:):):)Мразя Ливърпул,ама много:):):)
170
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ТонкатаТипично лондонско си след малко Салах и Мане ще ви направят няколко тека.
169
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цели семейства измряха покрай вас,на мой приятел от БСП му съсипахте цялото семейство, убихте жена му с рак,уволнихте го от митницата,съсипахте го психически и физически,както и неговите деца,хора,моля ви,не гласувайте за партиите от ЕНП!Гласувайте само за БСП и ДПС,може би дори и за АБВ,но за партии които не са от ЕНП,не им давайте храна!
168
3
 
4
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Щом Лупи и Румен Петков са на протеста значи всичко е ОК:):):)---тооочно така, аре сега беж при жената, да видиш дали не й трябваш да клечиш над чушкопека, докато тя гледа турското по Нова...аре бегай момче, миришат ти краката за тпзо форум, не виждаш ли че само п*тки майни навсякъде ядеш...
167
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
Ти обаче ако изконсумираш това,което аз съм изконсумирал тази Събота и Неделя,не ше си зле,а нема си жив:):):)Са ше се опитаме след малко да изгледаме как Челси ше издумка Ливърпул и лягам,че вече сили немаааа:):):):)---Тонката Монката и Донката... Сегга ние знаем, че грбавия *** залагате най-вече над чащата и масата, по-скоро чашата, за вас всичко е мат'рял , ама... не всички сме такива бе... Да вие сте големи пиячи, еб*чи (с 200), футболисти.. ама освободи ни от присъствието си бе ...
166
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е режисирано, никой не харесва Боко.
165
5
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Щом Лупи и Румен Петков са на протеста значи всичко е ОК:):):)