Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
7
 
19
 
! Отговори
Валерка преди 3 години
На хора с 2 пръста чело е трудно да се обяснява ,дали е безсмислено да се подават оставки...Плюс това им се плаща за този опит за преврат.
45
6
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Снощи протестиращите место ОСТАВКА, крещяха ОСТАВАТ. Бабикяните се помъчиха да корегират крясъците, но като не можаха, се изнизаха като пръ дня от крачол. Фигуранта и той се покри.
44
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3 Ами тогава за какво си се разбързал? Сам си противоречиш. Значи все пак вероятността да помиришат власт не е толкова нереална. Затова много ви пиперижи и бързате като телета пред майка си. Аз пък казвам че тез икоито толкова много драпат на редовни и збори няма да помиришат власт. Нека да продължават в същия дух
43
4
 
3
 
! Отговори
канил бил преди 3 години
на разговор...тези са за затвора той да рзаговарял искал !! все едно черепа да покани прокуратурата на разговор или братя галеви !! никой от управляващите не обелва дуна как са се борили с корупцията а все за доходи говорят и то на държавните служители и учителите които са им купени избиратели !!
42
3
 
3
 
! Отговори
111 преди 3 години
Тоя веднъж го видях по телевизията с фланелка, отпред с номер 33. Съмнява ме че е слуга на Илюминатите
41
5
 
6
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Немъ страшно!!!!!Още месец и хубавото, топло и слънчево време свършва!Зимата иде!!!!Пък "Зимъска, гату сняг забръска" и разходите съвсем естествено скочат, Радку Фърчилото и БКП-ту шъ съ "приземят"
40
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще пропиша каквото си поискам, защото съм прочел няколко хиляди книги повече от вожда ви.Проблем ли е нещо?
39
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите нагли мишки да си таковат онаковата!Какво искате да ни убедите, да си траем, щото от сегашните грабители по-нежни и деликатни няма на света?Абееее, я марш бе! Марш! Марш!
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 39Бре бре бре , още малко и ще пропишеш оди. Много си смешен.
37
5
 
3
 
! Отговори
Плювналиев преди 3 години
Ако ме изберете пак за Президент -Ви гарантирам че Фолксваген ще направи завод в България!
36
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Валери ДалавериМного знаеш ти а такива като тебе не си дават сметка какви удобни маши са в ръцете на същите тези срещу които уж въстават. защото сте прости и не разбирате че за вас на никой не му дреме. Вие сте просто средството, тези които ще свършат мръсната работа. Продължавайте да си живеете с илюзията че променяте нещо. за себе си няма да промените нищо. пак казвам вашата простотия я е просто неизтребима.
35
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е, че гербавата гaд мре. С пяна и разлигавена уста, с писъци, стонове и псувни, ама мре.Никога повече тикваризъм!
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ром кога ще върне винкела,дето открадна навремето от Дебелт.Говори се за 25 хиляди тона,които продаде за скрап и с крадените пари си направи своята порно кабеларка СКАТ.
33
8
 
11
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Радев няма какво да го смятате-Той каза това което милиони българи искаха да кажат на Правителството- че са Мафия и Народът живее скапан живот заради тяхните кражби и безотговорности! Радев вече има зад гърбът си сигурни 3 мил избиратели !
32
5
 
10
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
ВАЛЕРИ герб залязва
31
3
 
12
 
! Отговори
Бау преди 3 години
С тези многохилядни протести ще успеете! Вярвам във вас! Идват златните години на България и всички ще взимат по 3000лв заплата и 1000лв пенсия! Потривам доволно ръце как по Европа ще ни завиждат!
30
17
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Няма какво да четем от "ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ТРУПОВЕ"-никой вече не ги слуша!!
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Много по - интересно е ти къде щеше да бъдеш. ще ни осветлиш ли по въпроса?
28
3
 
12
 
! Отговори
GOGO преди 3 години
Валерка Балевски,това участие в парламента ще ти е за последно.
27
5
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Я -Монголеца пак лъже- Няма ли черно на бяло че пенсията е 300лв значи няма сигурност- Дали няколко месеца по 50 лв и хоп -Лъжата е скроена))