Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена

Според него протестоте са най-агресивните от 30 г.
20 сеп 2020 10:37, Александър Попов
204
Валери Симеонов: Оставката преди изборите е безсмислена
Снимка: БГНЕС

Взели сме решение, че е безсмислено подаването на оставка 6 месеца преди избори. Това би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план, заяви пред БНТ Валери Симеонов.

Според лидера на НФСБ изборите са дали предимство не само на една политическа сила, дали са предимство и на президента Радев, на евроизборите - и на БСП, както и други партии, които имат своите представители, а тогава е нямало недоволство.

Още по темата
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата.

"Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март", категоричен бе Симеонов.

Според него България се развива добре икономически през последните години.

"Минималните пенсии вече са 300 лв. Защо никой не говори за това? Защо никой не оценява всички тези усилия, които правителството полага и постига резултати по отношение на доходите на хората? Нашето предизборно обещание вече е факт - при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв., която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв.".

Според него през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Той самият канил на разговор протестиращите, но не получавал отговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


204
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
6
 
! Отговори
Некой преди 3 години
То и раждането ти преди аборта е безсмисленно, но...
25
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АК47Айде като ти изнасилват слуха си запуши ушите. може ли да престанете вече с простотиите си. Евала на Симеонов, че не има смелостта да казва това което мисли и не се притеснява от такива дето ще му сипят помия на главата. Оказва се че този човек е силен характер и такива не му минават. Опитал се е да води диалог. някой не ще. Ами хубаво тогава, да ходят да се перат. Ще чакат когато му дойде времето. Никаква оставка на правителствоото. разни пръдльовци. ще ми диктуват. как ли не
24
7
 
13
 
! Отговори
Валери Далавери преди 3 години
Всяка минута за този извън затвора е минута в повече, затова незабавна оставка и арест!
23
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката, ако беше преди 150г докато Ботев и Левски вдигат въстание...той щеше да яде и пие с пашата.
22
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че предсрочните избори са безсмислени при положение, че остават по-малко от 6 месеца до редовните. Ако се притеснявате, че някой ще краде, че то след всяко управление се краде каква е разликата? Приказките за фалшификация на изборите са просто абсурдни. Години наред гласуваме на хартия и сега изведнъш не е честно. Не се притеснявайте - следващият парламент ще е по-цветен от всякога и най-вероятно ще влезем в изборна спирала, така че за къде да бързаме!
21
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така де, ако сега мутрите подадат оставка как ще фалшифицират изборите...
20
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валери, нямаи да помиришеш парламент и власт вече.
19
5
 
16
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Не става дума само за оставка преди изборите тарикате Симеонов!Става дума за окончателно и категорично изхвърляне на мафиотския и задкулисен начин на управление на Държавата!Управление насочено САМО до извличане на облаги за хората на власт е напълно безполезно и вредно и трябва НЕЗАБАВНО да се скъса с него!!Срастването на правосъдие и изпълнителна власт е път към огромни щети за народа , до грандиозни далавери!За това ли ти викат Далаверко Симеонов?
18
2
 
16
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
МАРЕШКИ престъпник
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-безсмисленото нещо е, че са те създали за да излагаш човешкият род !
16
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гостНяма вън . няма да има стани да седна Всяко нещо с времето си. Вън мога да кажа аз и такива като мен които са избирали това правителство. Такива като теб - не. Защото знаем за какво е всичко това. на редовни избори всеки трябва да излезе с програма и да заяви за какво точно се бори. да видим кой какъв е. Сега е като да ловиш риба в мътна вода. Ясно е какво се цели. така че си сядайте на задниците и престанете с фалшивите лозунги. Писна ми от вашата простотия.
15
3
 
18
 
! Отговори
Варели Некипели преди 3 години
Взели сме решение да откраднем още едни 5млрд. които вие ще платите. Вие не сте взимали такова решение, ама ние сме го взели.
14
0
 
1
 
! Отговори
не за всички........ преди 3 години
Може би не за всички..........................
13
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е протест, това е метеж организиран отвън.
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно за обесването на тази група бандити не е нужна оставка, бандита симеонов е прав
11
5
 
7
 
! Отговори
от кафенето преди 3 години
Ти хубаво си ги канил на разговор,ама на какво си разчитал?След като си във властта,толкова ли не разбра,че това са мушенгиите на БСП за власт по втория начин?Те посмъртно няма да спечелят избори,а за тия 30 млрд от ЕС сън не ги хваща!Служебно правителство ги устроива идеално!Ама и вие сте ми едни...
10
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е безмислено. Нямаше да крадете много покрай края на мандата. Също така нямаше да имате възможност за изборна фалшификация. Но и това няма да ви спаси. Тежко ви след изборите когато започнат разследванията за корупция срещу вас.
9
2
 
15
 
! Отговори
АК47 преди 3 години
А този уж умен човек и уж нормален политик докога ще замърсява ефира със словоблудствата си и ще изнасилва търпението на българите?
8
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напротив! Има огромен смисъл! Няма да можете да манипулирате изборите! Гад*и нагли ***!!!!
7
1
 
2
 
! Отговори
Кико преди 3 години
"Глас народен - глас Божи". Влиза Симеонов. "Взели сме решение ..."