150 дни протести: Тикви срещу Министерския съвет в София

Блокирани са булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител"
Обновена: 5 дек 2020 17:49 | 5 дек 2020 16:56, Анисия Иванова
249
150 дни протести: Тикви срещу Министерския съвет в София
Снимка: БГНЕС, архив

Софийските булеварди „Дондуков“ и „Цар Освободител“ са блокирани от протестиращи срещу правителството и главния прокурор. Днешната демонстрация отбелязва 150 дни недоволство на жълтите павета.

Протестиращите тръгнаха от традиционното си място – площада пред Министерския съвет, а след това продължиха по булевард „Цар Освободител“. Те преминаха през Коледния базар в центъра на столицата, но не влязоха през официалния вход, а през едно от загражденията и призоваха посетителите на базара да се присъединят към протеста, съобщи БНР..

По-рано протестиращите замеряха с изгнили тикви сградата на правителството. Една от майките от „Системата ни убива“ премина полицейския кордон и постави черното знаме на инициативата на сградата на Министерския съвет.

Протестиращи заявиха, че искат по-добро и по-справедливо бъдеще. "Крайно време е вече да ни чуят, да ни видят“, смятат те.

Те са категорични, че няма да се примирят и ще продължат с протестите, защото искат промяна, а не, подмяна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
17
 
4
 
! Отговори
Над Профилакториума преди 3 години
И за капак мутрите на Бойко си направили нацисткилагер за изтезания в Перник които използват и СРС-та да гледат бабичките как се къпят!Ако не вярвате питайте Дончо,живее някъде там! Ваш Филип,синчето на Юлиян Пернишки с автокъща "Крака"и *** на Грешко,Бойко и И.Соколовавещица!
14
3
 
22
 
! Отговори
Къде е полицията преди 3 години
На немския базар се е стигнало до конфронтация с хората, които са чакали на опашката, протестиращите са ги блъскали и освиркали, че хората на опашката не ги подкрепят и не ходят на протеста с тях, това е висша наглост, плюс че са нарушили всички мерки за безопасност, като са нахлули в базара и са викали и крещяли, на един от щанда бутнаха стоката на човека
13
4
 
18
 
! Отговори
Татко Раза преди 3 години
Морски, аз не знам дали съм ***, обаче ти май си тотален ***!Точно, защото съм нормален и мисля за бъдещето си, не съм съгласен с вашите искания - защото основанията за тях са лъжливи и изопачени.Освен това единствените мутри и неспазващи законите хора, според мен са протестиращите, защото в сегашната напечена ситуация, когато здравето на човек е приоритет, някви си индвиди ще ме убеждават че решаването на дребнавите им претенции трябва да е най-важното нещо в държавата.Мне, не съм съгласен.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Съвет "Да хвърлят шарани." Ако хвърлят шарани и пъстърва да се обадят чистя безплатно.
11
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Mopcku_Тия искат оставки, независимо кой е на власт. Това са вечно недоволни лентяи.
10
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикви срещу Министерския съвет в София по точно заглавие едва ли има.
9
4
 
21
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
Абе не знам дали системата ги убива, но простотията им със сигурност ще ги убива и за напред. Хората си изгубиха поминъка, близките, животите, свободата и тн. А тия *** продължават със жалкото си подобие на протест!Не сме 18ти век, втора френска революция няма да има. Осъзнайте се вече. Статуквото няма да се промени, не живеем в такива времена. Бъдете благодарни, че още имате топла вода и ток, и си трайте. Който иска да се развие, който иска по - добър живот, да полага усилия.
8
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе тия все системата ги убива, пък хем не работят, а висят по протестите нонстоп, хем всички с последни модели смартфони и пътуват с таксита. Как става тоя номер, че искам и аз да не работя.
7
3
 
21
 
! Отговори
Защо така ?! преди 3 години
Ама вие броите и дните, когато е нямало никакви протести, дори и платени !
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бе то много "системни убитаци" нещо се извъдиха, бе?! и каква е тая система, дето толкова време ги убива и все недоубити ходят?!
5
20
 
4
 
! Отговори
Mopcku_ преди 3 години
До Татко РазаНормалните мислещи а бъдещето си хора намират време в така и така не многото заето време на пандемия да идат и да искат оставките на мутрите облечени във власт. Ти, който се наричаш нормален човек си обикновен охлююф свит в черупката си, свикнал да го мачкат и тъпчат. И понеже сега срещаш и хора искащи нещо повече от черупката ти си много изнервен и разочарован
4
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 тиквеника паразитират и вонят на тежък дубайски парфюм в центъра на София !!!!
3
7
 
32
 
! Отговори
Татко Раза преди 3 години
Жалки и нагли сте, госпожи и господа протестиращи. Всичките ви тези простотии действат само против вас и не работят във ваша полза. Вече правите грешкита да се заяждате с обикновените и нормалните хора и нещата вече стават лични, а не политически и тогава жална ви майка! Стойте си вкъщи и не дразнете обществото с изцепките си...
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1че то като видиш трима "швестерската тройка", не ти трябва да виждаш останалите! няма разлика!
1
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а защо не рИвахте когато властта беше у бсп - станишев, орешарски! явно тогава ви харесваше! НЯМА промяна! докато не покажете че сте узрели за това! намерете истински водач с честна и справедлива партия и тогава искайте промяната!