Борисов към Заев: Ще помогнем на нашите най-близки съседи

България готова да осигури ваксини на РСМ
62
Борисов към Заев:  Ще помогнем на нашите най-близки съседи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Винаги сме готови да помогнем на нашите най-близки съседи и приятели. Това казах на премиера Зоран Заев, който ни благодари за готовността да им помогнем с осигуряване на ваксини срещу COVID-19". Това написа в своя Facebook профил премиерът  Бойко Борисов.

Още по темата
"Ситуацията е наистина тежка и трябва да се подкрепяме и да сме солидарни. Животът на всеки един е най-важен и ще положим всички усилия да го съхраним", посочва той.

Борисов е прикачил в профила си в социалната мрежа пост от снощи на министър-председателя на РС Македония Зоран Заев, в който той благодари на България за обявеното решение за даряване на ваксините срещу коронавирус.

"Аз лично благодарих на премиера Борисов, правителството на България и българския народ за солидарността и хуманния жест и изключителния акт на приятелство към македонския народ и всички граждани на Северна Македония", пише той.

По думите му, в тези тежки за двата народа времена, това е важен жест на солидарност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кучето е заровено в комисията.Истериите дето ги произвеждат група соц старчета са отвратителни.След изборите ще трябва да се разпусне.В Македония умно махат историята от училищата ,не е зле и тука.Това вече не е история, а истерия.
10
5
 
3
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ще им помогнем, сега им подаваме моркова, а после ще заиграе и тоягата ... те още нашите деди са осъзнали че с "македонец" требе да подхожда "со кротце", "со благо" и "со малко кютек", но в случая май кютека трябва да в повечко ... !!!
9
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито аз.нито съпругът ми нито родителите ни са ваксинирани ,редовно си плащам всички данъци и осигуровки,а ТОЯ ще се разпорежда с нашите ваксини- да отиват в друга държава.. НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ! Няма да го забравя това ЗА ИЗБОРИТЕ!
8
0
 
6
 
! Отговори
Заю Баев преди 3 години
Македонците хитро изчакват следващо правителство, с което да преговарят, защото отдавна са преценили, че настоящото е в сериозна криза.
7
0
 
10
 
! Отговори
още ли? преди 3 години
Борисов още ли минава вечер по бул. Христо Ботев за да си кани *** във резиденция Бояна?
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствената държава,която е искала промяна на учебници е Австрия преди ПСВ.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи след лекарите и учителите отказват да се ваксинират.Интересно кой ще пълни Чекмеджето тогава.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След изборите наистина единатвеният разумен изход ,е разпускане на т нар истерическата комисия.
3
1
 
19
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Оххх милия, колко хора измряха от лекарска немарливост, липса на пари за операции и затворени болници, а нашиО тръгнал други да спасява..... Иначе аз и близките ми с удоволствие ще преотстъпим полагащите ни се спринцовки на братята титовци, нека се ваксинират на воля. Та като се замисля идеята на Байчо не е хич лоша ;)
2
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко вече му е трудно да търпи глупашките исторически спорове,които от кабинетите минаха в политиката.Няма търпение ВМРО да се разкара след изблрите и да почне в Борисов 4 с други хора.
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не разбрали, че ни мразят, докато не се преровят архивите и да стане ясно кои са предателите, които ги направиха македонци, ще ни мразят