Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо

Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, посочи той
19 яну 2021 18:43, Красимир Ангелов
190
Слави Трифонов отказа среща с Нинова: Не направихте нищо
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов управлява от 2009 г. Вие имахте на разположение 11 години да направите много за честността на изборите, тъй като бяхте вътре в Парламента. Но вие не направихте нищо, защото сте част от статуквото", написа шоуменът и лидер на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов в профила си във Facebook, цитиран от Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"Приличате ми на котарака Леополд от едно руско анимационно филмче, който казваше: "Ребята, давайте жить дружно!“ На вас няма нужда да ви го превеждам, но въпреки всичко ще ви го преведа: "Момчета, нека да живеем задружно". Г-жо Нинова, мисля че ви е малко късно да бъдете котарака Леополд. Вие отдавна сте си избрали да бъдете от другата страна. С вас, г-жо Нинова, стоим от двата бряга на реката", допълва той.

 

Госпожа Нинова щяла да ме покани да обсъждаме честността на предстоящите избори. Мила ми, госпожо Нинова, Бойко Борисов...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Вторник, 19 януари 2021 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До помнещНе сам ти син уееее, мършооо! Кат та набарам, здраво място няма остане по тебе!
143
9
 
14
 
! Отговори
ПАТЕРИЧКОВ събуди с преди 3 години
Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП... Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП...в случая това е БСП...иначе Тиквун ще е вечен!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!
142
12
 
6
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
До всички Бойкофилчета! Престанета да се вкарвате в някакви филми деца! А именно да "лансирате идеята" че видите ли др Борисов и Слави имали някакви " ДОГОВОРКИ" за съвместно бъдещо "управление" на страната!! Слави Трифонов НЕ ПРЕСТАНА ДА ОПЛЮВА др БОРИСОВ КАЗВАЙКИ МУ НЕДЪЗИТЕ В ПРАВ ТЕКСТ В ПРЕДАВАНИЯТА СИ ОСОБЕНО ПОСЛЕДНИТЕ 4 г!Макар че го ИЗХВЪРЛИХА от БТВ по поръчение на 1 вия секретар на ЦК на партията ГЕРБ .Слави продължи да казва истината и в собственото си студио! Гласувайте на изборите!
141
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станислав още неканен се обяснява на Нинова какво би направил! Грешка!!!
140
5
 
14
 
! Отговори
Tangra преди 3 години
С Бойко са си ортаци и трудно ще го докаже.Помня още интервюто.На другия бряг е Батко ти.
139
6
 
7
 
! Отговори
Шефа преди 3 години
Явно Бойко Борисов е изпреварил Нинова и вече го е главил за висок пост в следвщото правителство.Слави ще се готви за висок пост и вече ще се прегръща явно с Бойко и тайно с Пеевски!Колко са прозрачни тия мутри.
138
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че Корнела е *** гумно го знае всеки.Ама Славито вместо да се впуска в лични вражди кой кво бил или не бил направил, да вземе да измисли или да предложи нещо креативно.Това му е шансът - да убеди хората, че носи нещо ново. А не да се сражава със старите бръънтии.
137
3
 
5
 
! Отговори
До 151 преди 3 години
Като казваш повечето уточни.?.Повечето от тези дето гласувахте за Бареков или от тези дето гласувахте за Воленчо?
136
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
150 Амиии Повечето Ще гласуваме за Слави! И не,не мислим Че ще е по добър от Мутрата! Но само факта Че ще ни отърве от него Ни стига! Уж сме "демокрация" А един човек и Партия ни "управлява" 10 и повече време вече! Така както беше през социализма.Вече 31 години се въртим в един кръг! Времето на прехода сякаш не е мръднало! ЕДни лица!Едни приказки! А различни хора през тези 31 години скушаха и гледаха цирка им! Много от слушателите им не са живи вече!Но малкото останали живи ПОМНИМ И ЗНАЕМ!
135
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да гласувам за него, но е абсолютно прав.
134
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 145..А мутрата що не излезе без охрана правейки си ПИАРИ сред простолюдието?! -:) Мълчи синко! Нищо НЕ бразбираш! -:) И точно защото НИщо Не помните и знаете лобирате за др Борисов! Само че Не на тия ДЕТО ГО ПОМНИМ И ЗНАЕМ! -:) Ке леши!
133
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ех робе, бъди свободен роб!
132
4
 
2
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Анонимен, може би ти имаш нужда някой, когото си избереш да те вкара в пътя, моля не го отнасяйте към мен. Аз нямам нужда от това.
131
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за една година изгуби голямо доверие ,явно го е разбрал )
130
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гат толкоз смел, да илиза без охрана, па да види!
129
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българите няма нужда от демкрация! Българите има нужда от това, някой да ги хване за врата и да ги вкара в правия път!
128
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали имаше една песен, деот някой с "два пистолета във всяка ръка" (то ше да е нинжа), щял да ги гърми. Ми а де!!!
127
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко -на другите протести махни полицията, само спирайте журналистите да снимат и остави будите бъглари ще си свършат работата - до два дена протеста ще е потошен!
126
2
 
3
 
! Отговори
140 преди 3 години
Що не ми хареса коментара? Какво?
125
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради Слави изгубих един син! Каза, че щял да гласува за него!!! Изгоних го като МРЪСНО ПСЕ! Прехвърлих къщите така, че да не остане наследстов за него. Обичах го, но това не мога да простя! Държава над семейство!!!