Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?

Ангелов съм го оставил на опашките, допълни още премиерът
20 фев 2021 11:07,
511
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?
Снимка: БГНЕС

Видяхте вчера, като им се накарах малко, завършихме с 14 хиляди ваксинирани на ден. Ангелов съм го оставил на опашките, нали нямаше желаещи, а то опашки има. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

"Като дойде ГЕРБ на власт, всички фондове започнаха да работят. Когато ние сме си свършили работата - оценките са най-добри и когато има риск - веднага казват, че това се дължи на несигурния резултат от изборите. Благодарение на добрите ни финансисти влязохме в европейския банков съюз. БСП имат шампиони по фалирали банки", каза още премиерът.

Още по темата

"Несигурният резултат от изборите би могъл да влоши положителната перспектива на рейтинга на България", каза Борисов. Той коментира новината, че международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата от стабилна на положителна пред дългосрочния кредитен рейтинг на България в чуждестранна и местна валута.

България е единствената държава, която повишава през февруари положителната перспектива на рейтинга, докато другите държави остават на ниво стабилна перспектива. Това съобщи здравният министър Костадин Ангелов.

Борисов се обърна и към финансовия министър Кирил Ананиев: "Благодаря ти и нека това да се има предвид, когато говорят за дългове, разруха, а ние имаме оценката да сме най-добри".

"Сред факторите, които биха довели до понижаване на рейтинга, е промяна в политическата обстановка, а именно да дойдат други и отново да се хапем, че сме върнали онези, и пак да се върнем назад. Ние сме с най-ниския дълг в Европа след Естония. Само преди два дни ЕК даде най-добрата си оценка за България. Най-големите агенции в света са подредили България като положителна и стабилна, и то в пандемична обстановка", каза Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


511
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И като им се скарах и те ваксинираха.
238
5
 
19
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Оххх, голямо си величие, добре, че си ти, че слънцето да изгрее сутрин.
237
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникален *** - излага се на всяка полукрачка!!! Едва ли има друг такъв по света ,дето народът да му бере срама ?!Добрата новина е , че още малко му остана !
236
31
 
9
 
! Отговори
Галсувам за ГЕРБ преди 3 години
Браво на генерал Борисов!! Ръководи държавата с желязна ръка. Въпреки пречките създавани от комунисти и русофили, той гради България!!
235
8
 
35
 
! Отговори
Бахахахха преди 3 години
Повръщам. На кой се караш, бе буцо? Да не сме овце? Палячоо, народът ти плаща заплатата, народът коли, народът беси. Кукла на конци плешива! Затвор и съд!
234
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рейтингът расте, защото вече навсякъде осъзнаха, че няма друг такъв *** народ по света. Няма измислена гавра, която да го накара да се надигне.Така че хората са прави, България ще е стабилна!
233
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските *** сега ще си ударят gazaa в тавана. :D
232
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нататък диалогът продължава, като министър-председателят напомня, че "Фич" прави такъв рейтинг за всички държави. "Излиза, че ако ти не правиш нещо да ме подвеждаш в момента, най-добрите специалисти, финансисти в света - в Съединените щати... и казват тъй..."
231
2
 
24
 
! Отговори
Борисов за "Фич преди 3 години
Премиерът Бойко Борисов и министърът на финансите Кирил Ананиев обясниха, че България е единствената държава, която повишава перспективата си през февруари. - Тоя превод точен ли е? - пита Борисов пред камерата финансовия си министър. - Точен е, разбира се. - Пари на тая кредитна агенция давали ли сме? - интересува се още Борисов. - Не - няма за какво да даваме.
230
10
 
34
 
! Отговори
ДА преди 3 години
Хвалипръцко!Писна ми от теб и твоето величие!
229
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия на 8 души са инжектирани наведнъж по 5 дози ваксина. На осем служители в старчески дом Германия са инжектирани случайно по пет дози ваксина за COVID-19, но засега не страдат от сериозни вредни ефекти. Това признаха местните власти. Но когато са били ваксинирани в неделя, на всеки е била инжектирана наведнъж петкратна доза, каза Щефан Керт, администраторът на района, където се намира домът. Осемте служители веднага бяха уведомени за грешката, каза Керт. Четирима бяха приети в болница
228
7
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Ще превърнем това минно поле, което в момента наричаме държава, в истинска мечта и всеки ще живее в тази мечта . ОБЩО ВЗЕТО ВСЕКИ ЧОВЕК ЩЕ ПОЧНЕ ДА СЕ КЪПЕ В МЛЯКО, ТОЛКОВА ДОБРЕ ЩЕ ЖИВЕЕМ.
227
9
 
10
 
! Отговори
до 262 преди 3 години
Те щото са много умни германците и ваксинираха с петорна доза 8 човекахахахаха кво ми ги хвалиш германците?
226
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия отказаха тази ваксина не сепрепоръчва за гражданите над 65год.
225
8
 
15
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Един ден премиер ще е млад човек, който ще дарява СОБСТВЕНИТЕ СИ СРЕДСТВА, А НЕ ДЪРЖАВНИТЕ СРЕДСТВА, за строеж на болници.училища и тнт. И тази държава ще надмине Швейцария. Само безпартийните сме спасението. Някой ден партията на безпартийните ще спаси тази държава,а всички сегашни политици,чиновници и тнт ще са в затвора и там ще има истинска работа, работа както самите те повтарят
224
3
 
14
 
! Отговори
до 255 преди 3 години
Не е болен. Нарича се мимикрия.Така с мимикрия Т. Живков се спасил от Гешев. Суперполицаят Гешев казва: Ще обера кадърните ви хора и ще ви оставя кундурджиите да видите как се управлява с кундурджии!" И така Гешев по един или друг начин убива Христо Ясенов, Сергей Румянцев, Йосиф Хербст, Никола Вапцаров, както и ред други представители на българската интелигенция. Живков е смятан за "кундурджия". ;) Това му помага и в борбата за партийна власт чак до 1989г.
223
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов: Като им се скарах, имаме 14 000 ваксинирани, нали нямаше желаещи?:D :D падам от смяхГолям си, Бойкооооооооо :D
222
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЛъжат хората, щяли да свалят ГЕРБ,а със свалянето на ГЕРБ, ще им севират най-голямото зло на ГЕРБ - Цецо!
221
9
 
28
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Дали слънцето ще изгрее утре без разрешение от Борисов?
220
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАз не съм срещу партиите,но не искам да сервират отново Цветанов от който се страхува цяла България и маса човешки съдби бяха съсипани заради него, хиляди човешки животи,цели семейства бяха разболяни или избити! Когато Цветанов се отдръпна от ГЕРБ, терора спря, дори самия генерал Атанасов каза,че не Пеевски, а Цветанов и ББ решават кой да ударят, да свалите Бойко,за да ни сервирате ЦЦ, наглост!