Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
175
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,европейските политици са се тревожили за България,затова го защитиха!"187,благодаря,че ме разсмя! Невероятно е,че има хора,които мислят подобни глупости!
174
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ивайло Калфин премиер на България урааааааааааааааааааааааааааааааа 10 езика перфектно говорящи а какви нищожество ни управлява 12 години една книга е прочел,български не може да говори камоооо ли чужд език ,сикаджиска мутра,крадял коли на времето и му се радват егати тъпия народддд.
173
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой гербер или човек от Пеевски НЕ трябва да се страхува от закона! Законът ви позволяваше десет години да го заобикаляте и да си пълните гушките. Законът не позволяваше на работещите да си плащаме сметките за парно. Сега законът ще реши какво ще стане с крадците и убийците от ГЕРБ и ДПС
172
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то е ясно, написаният ви план е до 2025 да ни тормозите с Ковида и ваксините, това се подготвяше лека по-лека още от 2015г. по всичките ви световни форуми по които ходите лидерите като мухи без глави.
171
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не давайте властта на Слави, това ще е нацонална катастрофа за България, той наистина ще донесе ада със себе си, опомнете се, докато не е късно и не са ви превърнали във втора Украйна! Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,европейските политици са се тревожили за България,затова го защитиха!За всеки гласувайте,само не и за Слави!Слави ,никой не те е канил, ти си неканен и нежелан гост,върви си и спаси България!
170
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак лъже. Как да не гизборите, че пак да "спечели". Не е невъзможно, ама ще е много по-трудно.о е страх, като при служебно правителство няма да успее да нагласи
169
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави от един концерт в Англия взима по един милион нищожество мутрите ли му ги дадоха нищожествооо Амебааааа си ти същия като тиквата треторазряфна мутра крадяла коли в Чехия.
168
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Носи ада за теб нищожествоо защото няма да си вземеш 20 лв да хвалиш най простия вожд по мрежите нищожествааааа вие сте едни нищожестваааааа.
167
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименМирише на гадно и на конфликти около нас, а сега и Слави ни сервираха,без да го искаме, хора ,България е в опасно положение в момента, върнете ЕНП партиите на власт,БСП,ДПС, затова всички политици от Европа,Израел,ЕНП и др. защитаваха Бойко,а не заради ЕНП или самия Бойко, България е в опасност!Слави,върви си,ти носиш ада със себе си!
166
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видите кои са мутрите. Откъде взе Слави милионии за да започне бизнес, да купува скъпи имоти,коли, да прави телевизия? Кой имаше такива пари в началото на 90-те години. Тези дето ни обраха и ни докараха до просешка тояга. Слави си е слуга на БКП/БСП/ и ще го видите много скоро. Само, че всико ще е пак за наша сметка. По делата ще ги познаете. Нали нямаше вирус? Как пък успя да го разболее веднага след като казаха резултатите?
165
3
 
4
 
! Отговори
ОФ-ето преди 3 години
до Анонимене вие от ОФ, ако имате нагло.стта да лъжете избирателите, че сте новите лица и се явите пак на избори НАИСТИНА ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗМЕТЕНИ ЗАЕДНО С РУМБАТА фигурант
164
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чекмеджанне стига с тия герб бе отвори си очите бе отвори Интернета ,отвори сайта на Боец нищожество какво ми хвалиш герб слушай мишо бирата,слушай как ги оправя с 200,слушай Мавродиев,слушай как к.р се набива слушай за турски поток,гледай за Барселона, гледай за дясната му ръка сталиййскиии ,още хиляди щуротии сътворени от това нищожество което и български не може да говори ,прегледай на перата профила Бойко е крадял коли в Чехия и още и още и ти тук ми пишеш герб да се връщат на власт.
163
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се страхувайте, революцията и гилотината още не са дошли. Мъдрият български народ предпочете да избере шутове в парламента, вместо да ви измете всичките, както ви се полага.
162
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подценявайте Борисов! Той вече има добри съветници, а и не е маловажно, че има добри контакти в ЕС, САЩ, Турция, Гърция, Румъния, Унгария и т.н И с Путин намира добър подход. Който и да е след него ще трябва тепърва да се доказва и да му повярват, а това иска време. Радев бе избран след като Решетников даде съгласие. Не го забравяйте! Повечето от нас са сменяли работно място. Колкото и да си можещ на новото място се доказваш. Другото са приказки на незрели хора, още прохождащи в живота
161
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова бързо не става пич ,поне още 12 години трябва да оправя на тиквата бакиитее който е свършил за 12 години .
160
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ЕНП да се връщат на власт, защото е опасно Слави про стия да влезе във властта!Искаме си ЕНП обратно във властта,БСП също, Слави да си върви или да изчака!Хора,опасно е за страната,затова всички са омърлушени и никой не иска Слави,но политиците хем не го харесват,хем му се подчиняват от страх,ще ви направят втора Украйна,събудете се,докато не е късно!Не давайте властта, ЕНП партиите и ГЕРБ да се връщат на власт, Бойко се е тревожил за България,а не за себе си,това е голата истина,очакв
159
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станислав ще оправи нещата, вече по улиците текат реки от масло и мед, виж през прозореца!
158
3
 
11
 
! Отговори
Читател преди 3 години
За Борисов гласуват армията от държавни, общински служители,калинки от агенции,засмукващите тлъстите обществени поръчки,мвр,съд,прокуратура и ци.аните без които не могат.Всички тези негови "избиратели",тежат като воденичен камък на вратовете на поне 80% от българите.Предизборно батката развързва народния чувал,раздава на горепосочените хиени,които не гласуват за нищо друго,освен за тлъстите си заплати и охолен живот.Другари,тръгнете си с мир,защото няма да стигнат камъните този път!
157
4
 
4
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
до Тиквунийбъркаш, явно си някъде от дълбоката провинция и не знаеш, че контактите между ГЕРБ и Черапа се движеха от Цв.Цв. и когато изпадна от джипката Цвък и се развалиха отношенията между Баце и чичо Васко, който до тогава кротуваше
156
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътСъветници на Радев са уличени в шпионаж в полза на Русия, прокуратурата просто събра доказателствата. Не ви отърва, че Гешев не ви козирува!