Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!

Ще подходим отговорно към съставяне на кабинет, заяви той
Обновена: 14 апр 2021 10:38 | 14 апр 2021 10:15, Веселина Йорданова
316
Борисов: Не ни е страх от служебно правителство!
Снимка: Правителствена пресслужба

Българският избирател категорично постави ГЕРБ на първо място и затова ние отговорно ще подходим при нашето предложението за съставяне на правителство. Това коментира премиерът Бойко Борисов в началото на днешното правителствено заседание.

Тези, които задават въпроса дали ни е страх от служебно правителство, самите те са страхуват от демокрацията. Един служебен кабинет има ролята да организира честни избори, подчерта той.

Още по темата
орисов е категоричен, че изборите, които се проведоха у нас, бяха прозрачни и добре организирани. Това е становището на международните наблюдатели от ОССЕ. Страховете, които се опитваха да наложат нашите опоненти, че ние ще опорочим вота или ще направим нещо незаконно и недопустимо, отново останаха една голяма лъжа, подчерта министър-председателят.

Той коментира, че ситуацията с пандемията остава тежка в света и правителството действа разумно.

През последното денонощие оздравелите от коронавируса са повече от новозаболелетие. В други държави има повече заразени, въпреки че ограничителните мерки са много по-строги. В следващите 2 месеца очакваме допълнителните 2,7 милиона ваксини на Пфайзер, които ще получим благодарение на европейската солидарност, заяви Борисов пред министрите.

Дали е търговска война или не, има кой да каже, но една по една ваксините биват опорочавани, хората се плашат, заяви той. Според него това може да попречи отчасти на ваксинационния план, но към момента хората могат да бъдат спокойни, защото има налични РНК ваксини.

Борисов посочи, че в ЕС вече тече подготовката на договорите относно ваксинацията и за следващите две години. "Това означава, че тази пандемия изобщо не се очаква да се размине лесно и да отмине", добави министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"ВСЕКИ БЕСЕПАР НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА С НОЖ И ШПАКЛА! НИКАКВИ СОЦИАЛИСТИ НИКОГА! В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ВУЗ, БАН И ПРОЧЕЕ. НАВСЯКЪДЕ ВЪН!"154,а Бочето от коя партия беше кога беше гавазин на бай Тошо? Ко прайм с този случай? Такива партийни прости?тутки която и партия да сменят все си остават прости?тутки, нали!?
154
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави ще оправи нещата ,просто иска да ви погледа как се гърчитеееев по телевизитееее и за сега успява ,виж му физиономия та на мутрата му е като насраннннн сикаджия опитващ се да открадне кола в Чехия.:):):):)
153
1
 
3
 
! Отговори
Тиквуний преди 3 години
До БАБИКЯНАбе *** такъв, какво общо има моя коментар с Божков!? Ти можеш ли да четеш изобщо? Та те Божков и Бойко си бяха първи приятели, преди Шиши да нареди да бъде смачкан, хаха.
152
0
 
8
 
! Отговори
Мавродиев запис преди 3 години
boec-bg/archives/4121Слушайте какви алчни *** ни управляват какви думи изричат ,колко са нагли само и вие си мислите че гледа за народа ,по думите като го слушам Мавродиев от записа това нищожество и семейството си ще продаде.
151
0
 
3
 
! Отговори
ИТН преди 3 години
до Мавродиев записдааа, седи си вкъщи СГАФЧО и ще продължава да си седи, на следващите избори ще има 1/2 депутати, а ако още веднъж се яви ще има 7/8 от 1/2
150
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАНЕНО! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИСКА ОТМЪЩЕНИЕ!
149
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално тези избори бяха напълно безсмислени и харчене на пари, с които можеше да се построи един участък магистрала. ГЕРБ си управляваха добре, държавата вървеше и нямаше никакви проблеми.Тези, които ще дойдат след това ще разрушат до момента направеното и няма да построят абсолютно нищо.
148
4
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
ДРУГАРЕ, ПРИГОТВЕТЕ СЕ ДА КОЗИРУВАТЕ НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ТОЗИ ПЪТ НАИСТИНА.
147
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хай по-леко с фукнята за първото място ! - знаем кои гласуваха герб - купения ромски вот , държ апарат , гербераците и техните сродници -Усвоители на Всички проекти ,държ поръчки ,европари ,гербавите кметове феотдали по места .Силният винаги има право- а кои в България са,, силните,,- мързеливите, бездарните подлите ,лицемерните и пр и естествено никой не може да ги търпи !
146
4
 
3
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
До Мавродиев записИстината е, че на мен поведението на Славуцата към този момент ми харесва;))) И той постоянно е на телевизорът като Бойко, но като се скри от микрофоните и не каза нищо, натрупа още по-голям обществен точков актив. Докато Бойха, всеки ден е като кукувичка от стенен часовник, на всеки кръгъл час кука от телевизорът, но от тва само ирония, подигравки и присмех получава от таквизи кат нас;)))
145
2
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
бсп дължи много на този човек, самото си съществуване
144
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете се! Опасно е за държавата и населението да се смени правителството, ще видите истински ад ,не просто кражби или интриги,а много по-лошо,много лошо!В момента не трябва да се сменя правителството,защото международната обстановка е несигурна!
143
1
 
3
 
! Отговори
БАБИКЯН преди 3 години
до аз-ътто хубаво си го пожелаваж, ама много прилича на самозадоволяване, КОЙ ще ги прави тези чистки Пеевски ли?
142
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътВСЕКИ БЕСЕПАР НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА С НОЖ И ШПАКЛА! НИКАКВИ СОЦИАЛИСТИ НИКОГА! В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ, ВУЗ, БАН И ПРОЧЕЕ. НАВСЯКЪДЕ ВЪН!
141
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турски поток открадна 3 милиарда на гърба на народа нищожество герберско ,какви глупостите ми пишеш .
140
8
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Ех, русофилски социалистически несретници. Цял турски поток ви построи и пак лаете против него. Ако не беше той щяхте да се гърчите още като при Костов и да стенете.
139
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце се опита да фамилианичи и с руския посланник, но оная бързо го строи в две редици. Херо Мустафа да се държи по същия начин, с такива като него другояче не може. Да го повозят пак на самолетоносача и да му дадат памперси.
138
3
 
7
 
! Отговори
Мавродиев запис преди 3 години
Слави ги утрепа ,седи си вкъщи на телевизора и гледа тиквата и всички гербери как се гърчат като цървеййй ,искаме тиквата да си осмисли хубаво думите от записите хубаво да му се било завъртяло в дупетооооо ,а сега от 5 април до днес така хубаво му се завъртя в неговото че гледа като трифазнааааа помпа за вода от гърчещ се страх и параноя .
137
2
 
6
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
На първо място? Довиждане, довиждане, довиждане, довиждане....;)))
136
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1290 айде да те видим пикльо. Цял ден набиваш фразички тук. Един като теб Флоров яде боя, от тогава файтона ви се подвизава в нета.