Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е

Кой ще бъде той обаче ще стане ясно когато ГЕРБ получи мандата от Радев
Обновена: 14 апр 2021 13:29 | 14 апр 2021 11:12, Красимир Ангелов
675
Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е
Снимка: БГНЕС

Ще предложа министър-председател с европейска ориентация. Това обяви лидерът на ГЕРБ и настоящ премиер Бойко Борисов във Велико Търново.

Още по темата
"Много хора, включително нашите избиратели, смятат, че кандидатът за премиер трябва да съм аз. Но аз винаги съм смятал, че обединението прави силата, особено във време на пандемия и на такава тежка икономическа криза в света. Затова считам, че не е редно, и аз като Радев, да разделям нацията. Той на практика това прави. Затова ще предложа за министър-председател човек с ясна европейска и натовска ориентация", заяви Борисов.

След като ни дадат мандата ще направим своето предложение за премиер и правителство, подчерта Борисов.  

Той посочи, че ще каже името на кандидат-премиера след като ГЕРБ получи мандата за съставяне на правителството. Така Борисов потвърди, че няма да стане премиер за четвърти път и кабинет "Борисов 4" няма да има.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че от партията са готови и със списък с министри, които ще са както нови, така и ще се запазят част от старите. "Ще останат достатъчно, ще има и нови", посочи Борисов, без да разкрива имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
478
0
 
0
 
! Отговори
до 530 преди 3 години
Знаеш ли колко мнооооооооооогооооо си ***?
477
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навремето някой ако се оопиташе да се бъзика с БАЙ ТОШО получаваше за компания в БЕЛЕНЕ---ГЛАДНИ ПРАСЕТА... Младите сега даже не могат и да си го помислят ???
476
7
 
7
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 3 години
Вярата си дава - Борисов,власта не дава...
475
3
 
11
 
! Отговори
Питали Радио Ереван преди 3 години
- Кой ще е новия премиер на България?- Нима има значение? Гласувате за партии като ИТН, Изпразни се и БСП, значи на вас премиер не ви трябва, а панаир с кебапчета и виенско колело.
474
0
 
3
 
! Отговори
до 527 преди 3 години
Дори само да мълчи е мнотго по достойно от колкото да козирува и на портиера и да е посмешище.
473
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора не разбрахте ли , че сме в ситуация като през 1993 година? Тогава сменяхме един кофти модел, сега сменяме един още по-кофти. Затова пред НС утре да не ни излъжат. И ЛУСТРАЦИЯ без нея няма да минем. Всичко що е било закачено за ГЕРБ в канала за следващите 30 години. Така постъпиха другите соц държави и са 2-3 пъти по-добре от нас. Не спете , бдете.
472
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да видя Славчо като премиер. Да иде в Брюксел, да мълчи и да гледа злобно. Тогава вече ще ни изхвърлят от ЕС, въпреки че на хартия е невъзможно да ни изритат.
471
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влади Горанов и Московски ще ги върнете на министерски пост ли? Аааа, сетих се! Кирцата Ананиев министър председател. Ще ни забрани горите и ще ни разреши дискотеките.
470
2
 
3
 
! Отговори
Неграмотнико преди 3 години
До 3333вие гласувате за който ви плати, от боки пари повече няма да видите, ерго няма да гласувате за него. симпълс. ..............................Ти явно гласуваш на този, който ти плащаш и съдиш по себе си за останали. Дълбоко заблуден си - аз винаги съм гласувал за Борисов и не съм получил половин стотинка. И не съм единствен. ОК. Писнахте ми с простотията си - едно и също. Зомбирани дервиши жалки.
469
2
 
2
 
! Отговори
sorry преди 3 години
Попитали радио Ереван,кога окончателно ще падне от власт Бойко Борисов-Тиквата? Отговорът-когато разцелува от лявата и от дясната страна не по една,а по две Пр...К..П..!
468
5
 
9
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Винету е вече история, но за съжаление пораженията които остави след себе си ще тегнат над нас дълги години. Такъм смотан диктатор не сме имали никога. Имали сме диктатори, но те поне са правили нещо полезно за България и тогава България е задминавала доста европейски държави по стандарт. При Стамболов, при Живков. Диктатори, но държавата е вървяла напред. А при Винету хем имаме диктатор хем последни по стандарт на живота в Европа.
467
7
 
2
 
! Отговори
Ани преди 3 години
Както винаги Бойко е мъж. Като състави новото правителство на ГЕРБ ще се заеме с демографската криза и ще наплоди поне още 2 000 000 герберчета. Ще има зелени коридори за осеменяване. С ГЕРБ България има шанс всред цивилизованите народи.
466
4
 
1
 
! Отговори
Подозирам преди 3 години
Подозирам,че кандидат премиерът на ГЕРБ ще е с бая еvроgейска ориентация. Ще засенчи dженdърите и в БСП,и в ДБ,и в Мутрите на Маята -чудя се само кой е по-по най еvроgей - Миколайчо Младенчов или Къдрокосата Сю?
465
2
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Иска като Доган , да управлява в сянка от сараите!
464
1
 
3
 
! Отговори
до ПИСКЮЛБАШИЕВ преди 3 години
Сичко си има Карапутянчева само *** си не бе ПИСКЮЛБАШИЕВ и оттам нещо много намирисва на скумрия ли на па пъстърва ли ама мирише повече от Десислава Атанасова
463
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека Божков да донесе куфара с документите уличаващи с всички доказателства Буци !
462
3
 
6
 
! Отговори
ЕВО преди 3 години
БОЧКО,БОЧКО,ВСЯКО НАЧАЛО ИМА И СВОЯ КРАЙ,А КОГАТО КРАЯТ Е НЕПРЕДСКАЗУЕМ,НЕИЗВЕСТНИТЕ -ИЗВЕСТНИ Е... ТИ ДА МУ МИСЛИШ.НО С ГЛАВАТА,НЕ С ТИКВАТА!
461
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая мутра кога ще връща откраднатите милиарди?
460
3
 
10
 
! Отговори
фори преди 3 години
За мракобесника Б.Б. само едно е сигурно,на есен активен член на Два метра под земята-ООД,или при бай Ставри,в южна килия!
459
3
 
4
 
! Отговори
О.С.Р.А.Н преди 3 години
Другари, и другарки гербаджийки, бесепарки, гащите свалете, и един-друг се избършете...омириса се навред, въведете екстрементален ред!