Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е

Кой ще бъде той обаче ще стане ясно когато ГЕРБ получи мандата от Радев
Обновена: 14 апр 2021 13:29 | 14 апр 2021 11:12, Красимир Ангелов
675
Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, човек с европейска ориентация ще е
Снимка: БГНЕС

Ще предложа министър-председател с европейска ориентация. Това обяви лидерът на ГЕРБ и настоящ премиер Бойко Борисов във Велико Търново.

Още по темата
"Много хора, включително нашите избиратели, смятат, че кандидатът за премиер трябва да съм аз. Но аз винаги съм смятал, че обединението прави силата, особено във време на пандемия и на такава тежка икономическа криза в света. Затова считам, че не е редно, и аз като Радев, да разделям нацията. Той на практика това прави. Затова ще предложа за министър-председател човек с ясна европейска и натовска ориентация", заяви Борисов.

След като ни дадат мандата ще направим своето предложение за премиер и правителство, подчерта Борисов.  

Той посочи, че ще каже името на кандидат-премиера след като ГЕРБ получи мандата за съставяне на правителството. Така Борисов потвърди, че няма да стане премиер за четвърти път и кабинет "Борисов 4" няма да има.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че от партията са готови и със списък с министри, които ще са както нови, така и ще се запазят част от старите. "Ще останат достатъчно, ще има и нови", посочи Борисов, без да разкрива имена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


675
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
458
2
 
6
 
! Отговори
ПИСКЮЛБАШИЕВ преди 3 години
Па язе сакам Караянчева да е премиерин, оти она много международен опит има и целиот свет я знае, па и она ногу убао го знае свето. Голема табиетлийка че е она на международната политика, па и за нашенските работи чалъмлийка пада. И фасон има и акълийка голема Че има да раздава килими у нас и по свето
457
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб е Бойко.Всички други ги е обезличил.Много му е голяма сянката.Нищо не вирее под нея.
456
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АниКараянчева не се натягай вече си история.
455
2
 
8
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 3 години
А най добре е ...срещу мутрата по мутренски.... Опозицията да подкрепи кабинет на ГЕРП и после с мнозинството да си прави гаргара с него...а, както той иска да им прави сега!!!! До резил и разпад го накарайте тоя ПЕЗЕВЕНК!!!!
454
1
 
4
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
До ШаманЕдно е ясно, Бойко може да си отиде, но евреите требе да останат сиреч, казват евреите, ако пожертваме един от нашите требе го заменим с друг от нашите;))) Заменяме един евреин с още по-джинсов такъв;))) Николайчо Младенов е по-евреин от евреите, какъвто е и Роска Поска Плевнелиев;)))
453
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това с ориентацията има ли нещо общо с ония от другия бряг? Според новото нормално они са си баш европейци.
452
6
 
8
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 3 години
Крайно време е ГЕРБ да издигне човек с проевропейска ориентация , а не балканска мутра с крадлива ориентация!
451
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов се оказа опасен за всички мутри в България и те се обединиха срещу него. Народът е п.р.ост и ще носи кръста на своята история, както го е правил винаги
450
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 499 бойковън/500Нито е интелигентен, нито пише от Европа. Поредния Провадийски големец.
449
4
 
5
 
! Отговори
Мехуро, ходя пеша бе преди 3 години
"Ще предложа министър-председател с европейска ориентация."Как сами си признаха, че ще сложат някоя калинка. И че до сега премиерът не е бил с европейска ориентация. Но това е нормално - все пак е някакво бледо балканско копие на Потин и Ердоганчо...
448
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да е момче!
447
2
 
9
 
! Отговори
така ти било писано преди 3 години
Борисов: Няма да съм кандидат за премиер, само за кофпомпиер.
446
6
 
4
 
! Отговори
до 499 бойковън преди 3 години
Здрасти, интелигентния! Всички противници на Борисов повтаряте едно и също, което някой, някъде е подхвърлил, а не потърсихте доказателство за тези думи. Кой ги казва, каква е целта му? Дай пример за гаврата на Борисов с България. Искам да чуя факти подкрепени с доказателства. Ясно ли е, интелигентния, дето със сигурност пишеш сврян в някоя квартирка из Европата
445
4
 
13
 
! Отговори
Иван преди 3 години
А затвор? Кога?
444
8
 
16
 
! Отговори
бойковън преди 3 години
наглия *** Борисов разделя нацията, а не президента Радев, защото интелигентните хора се отвратиха от престъпното, некадърно, арогантно и просташко управление на Борисов. Толупа е самовлюбен, арогантен, некадърен и *** ръководител, който съсипа България! Срам и позор е, че позволихме на това недоразумение 11 години да се гаври с България! Бойко Борисов е най-простият министър-председател в човещката история.
443
2
 
3
 
! Отговори
Шаман преди 3 години
Злите езици говорят под натиска на Брюксел и Козяк 16 се подготвя коронясването на Николай Младенов за премиер! Той оправи навремето Външното и преди да си тръгне събра в София цялата *** от Сирия, която после създаде Ислямската държава. Така че той има организационен опит.
442
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 492/495Заинтригува ме.Дай ми 5 имена на такива хора.
441
4
 
15
 
! Отговори
до 492 преди 3 години
Ако Тиквата е най-големият държавник на България...час по скоро бягайте от тук... Аз оставам, защото смятам, че в България има и нормални хора, противоположност на Тиквата, Шкембе войводата, Крадешки и сие....
440
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще усетиш 2 милиона срещу вашите 750 000 още другия месец нищожество.
439
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако някой е престъпил закона, да отговаря пред Темида!