От ГЕРБ: Не ни е страх от служебния кабинет

Галя Желязкова: Докарахме стабилност в България
11 май 2021 22:45, Красимир Ангелов
118

В деня, в който президентът Румен Радев обяви състава на служебния си кабинет, се случиха знакови промени в ръководството на ГЕРБ.

"Тези промени са знак, че ние даваме напред и в никакъв случай назад. Залагаме на млади лица, на добронамереност. Както каза и нашият председател: ние си оставаме твърди и добронамерени, защото единствено с диалог ще има разбирателство". Това заяви членът на Контролната комисия на ГЕРБ Галя Желязкова в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата
И допълни, че в никакъв случай отстраняването на Йорданка Фандъкова и Димитър Николов като зам.-председатели на партията, не е знак на свалено доверие.

"Доверието не е свалено. Те остават и членове в Изпълнителната комисия. Те имат изключително много ангажименти по градовете, за които отговарят. Ако имаше разочарование, те нямаше да са част от ръководството. Защото нека помним какви бяха тези градове преди тях", подчерта още Желязкова.

Тя беше лаконична относно слуховете, че Фандъкова и Николов ще са кандидат-президентска двойка на ГЕРБ.

"Все още не е коментирана кандидатурата. Има още много работа, трябва да стигнем по-близо до хората. Нашите политически опоненти само скачат срещу нас, ще ни изчегъртат кое - санирането ли?! Това е реалната помощ за хората. Ние трябва да съумеем да запазим добрия тон. Нашите политически опоненти не направиха нищо. Най-важното ли беше Изборният кодекс? Ами пенсионерите, ами Ковид обстановката?, заяви Желязкова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Машинното гласуване

"Ограничи се правото на много хора да гласуват.  Ние и затова толкова скачахме срещу това. Имаха време да приемат и други закони. Не може в такова време да останем без правителство, защото служебният кабинет има задача единствено да подготвя и организира избори", каза още тя.

И категорично заяви, че ГЕРБ не се страхува от служения кабинет.

"Не ни е страх. Ако ни беше, щяхме да действаме по друг начин. Ние докарахме стабилност в България, нещо, което в последния месец не се усеща, като разграден двор е. Не свършиха нищо!", заяви Желязкова.

Тя коментира и комисията за ревизия на управлението в последните 10 години. "С тази Комисия превърнахме държавата в един цирк. Ние си взехме поука от грешката, самият факт, че много нови лица влизат в партията, това показва, че ние ясно показваме, че нашата посока е дясно, развитие и близо до хората. Ние ще бъдем добронамерени, но ще се стремим да стигнем до всеки един. Ние сме получи доверието на над 800 000 избиратели, всеки един ли ще изчегъртат?, попита Желязкова.

За предстоящия вот тя обясни, че избори се правят, за да се направи управление. Според нея, ще бъдат трудни, но вярва в "мисълта и разума на всеки".

Относно ролята на Бойко Борисов в тази кампания, Желязкова е категорична: "Той е председател, ролята му пак ще е главна. И факт е, че винаги е помагал на хората".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ВИЖТЕ ЛИЦЕТО НА БОК-ЛУЦИТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ДЕМОНА БУДАМОН!!!ВСИЧКИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ГЕРБ ТАЗИ ГОДИНА СА С ВЛЕЗЛИ В СИЛА СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И ДАНО ПУКНАТ СКОРО!!!
52
6
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
30 МИЛИАРДА ВЗЕТИ ОТ ГЕРБ НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ,ЕТО ТОВА ЗА ЛЪЖЦИТЕ ОТ ГЕРБ ЗНАЧИ СТАБИЛНОСТ!!!ПРОКЛЕТА ДА Е НАВЕКИ РЕДОМ СЪС ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ ОТ ГЕРБ!!!!
51
3
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ДЕМОНА БУДАМОН ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ!
50
4
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСНА И ДОЛНА ТВАР!ПРОКЛЕТА ДА Е НАВЕКИ РЕДОМ СЪС ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ПАРТИЯ ГЕРБ!
49
3
 
15
 
! Отговори
Много съм прос преди 2 години
Герб и медената питка .Кой намазал ,понамазал. Мандалото (мандата) падна.Другите партийци . Членове само ,останали гладни.
48
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде вече почвате да слушате тъ.пите обяснения на радевия пенсионер, който вече ще ви е Премиер.Стягайте редиците от утре да почвате с фалбите.
47
0
 
16
 
! Отговори
Ултраизвратеняк преди 2 години
Лилето Свянетка беше по секси от туй гуси!
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавият тролаж вие като бита мacтия!Плаче като вдовица за фaлoc!
45
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжеш! Страх ви е!И би трябвало...
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след като е оценил интелектуалния потенциал на старшина Манев. Кухия обаче станал любовник на Цецка Цачева и така се издигнал в партийната йерархия на ГЕРБ, твърди Михаил Михайлов.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за негов директор е назначен бившият старшина Маноил Манев. Преди 6 години Маноил Манев става "редови" депутат от ГЕРБ (след отказ от депутатското място на съпартиеца му Димитър Желев, който стана заместник-кмет на град Раднево), а тогавашният зам.-председател на партията Цветан Цветанов го нарича с прякора "Кухия", вероятно след
42
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чудя се защо искат да привличат младите хора. Нали Бойко викаше лятото, че не ги харесвали. Сега изведнъж им запритрябваха техните гласове и почнаха рЕзко да ги харесват ли? Ама младите все още не харесват Тиквата и неговата шпиц команда, и не са толкова глупави да му се връзват на бръщолевенето!
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според Михайлов няколко години по-късно безобразията на Автогара Стара Загора са стигнали до там, че тогавашният директор на ОД МВР - Стара Загора ген. Тончо Михайлов уволнява дисциплинарно старшина Маноил Манев от полицията. Въпреки това обаче, една година по-късно (около 2006 г.) старшина Манев е бил назначен в областното звено "Охрана" (към Министерство на правосъдието) в Стара Загора, от което също е уволнен дисциплинарно 2-3 години по-късно. Малко по-късно от правителството на ГЕРБ разкриват в България три колежа по охрана и сигурност, като единият е в Стара Загора и за не
40
2
 
17
 
! Отговори
A преди 2 години
Тия герберасти наизуст ли учат речите на шефа си Боко-чекмеджето, за да ги повтарят като папагали до втръсване? Или не могат една оригинална мисъл да произведат сами? Сега 2 месеца ще слушаме само за пътища,саниране, 800 000 души и колко е велика Тиквата...
39
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След изказванията на старозагорския депутат от ГЕРБ Маноил Манев в Комисията по ревизия към Народното събрание, журналистът Михаил Михайлов реши в нарочно видео да разкрие кой всъщност е Маноил Манев, известен с прякора "Кухия". Според Михайлов, Маноил Манев е завършил "специалност щанги" в старозагорското спортно училище, след което е карал Полицейска школа за старшина (най-вероятно в Казанлък). После Манев е бил назначен за участъков полицай в Стара Загора, като в неговия участък попада и Автогара Стара Загора. Точно от там Михайлов познава Маноил Манев, който според Михайл
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
... Фандъкова и Николов ще са кандидат-президентска двойка на ГЕРБ...Не знаех , че ГЕРП са и майтапчии! Дерзайте!
37
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не се страхува от комуноидния кабинет на Решетников.
36
4
 
11
 
! Отговори
Нощно шкафче преди 2 години
Операция..... Да изрежем тумора - ГРОБ.....
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте тази Галя колко е грозна и анти !!! Да я убием сега на място ,да я насечем в адски мъки на парченца!!
34
2
 
10
 
! Отговори
kenef преди 2 години
Таа шия, не е от туршия.България цяла вази мрази, гиди дърти гербарази!