Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета!

Лидерът на ГЕРБ коментира обвиненията на живо
Обновена: 29 май 2021 11:01 | 29 май 2021 11:01, Петя Славова
567
Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета!
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира във Facebook обвиненията, че по време на последната предизборна кампания са били подслушвани опозиционни политици. По думите му, хората не вярват в тези подслушвания.

Той е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др. Бойко Борисов отчете, че все още няма доказателства за твърденията за подслушвани политици.

Още по темата


"Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър", посочи лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов вече хората не вярват на обвиненията за подслушване.

"Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания", допълни той, цитиран от "Фокус".

Бойко Борисов се обърна към демократичната общност, като ги предупреди, че те са следващите.

"Дойдат ли за нас, вие сега малко ви е приятно, защото по една или друга причина като политически опоненти бият само по ГЕРБ. Запомнете ми думите – след това ще дойдат и за вас. Така сме паднали едно време под турско робство. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500", посочи лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


567
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
272
0
 
4
 
! Отговори
Що за управник: преди 3 години
Ще тръгне срещу моралния закон. Едно племе, един народ, една кръв - не може управник или владетел да върви срещу собствения си народ или чужд такъв.Трябва ли да му чета "Изкуството на войната". Между народите може да има сватби и по кръв и по сила, но група народи решили да смачкат култура и народ даже по-древни от техните върви срещу моралният закон!
271
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИстуканСамо един да беше! А относно бази и летища - вече има пострадали българи от нахлули американци с автомати в частен имот, прескачайки огради! Бойко пусна по-голяма армия от нашата да правят учения - как да ни превземат! Никога не сме били по-унижени и смачкани след турското робство!
270
4
 
11
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Бойко има един недостатък обича да е послушник на Великите сили и САЩ. Даде им каквото имаше златни мини, летища, ЕРП-та, американски бази и т.н. Те пак го търсят да им сипва още.
269
2
 
4
 
! Отговори
Не случайно: преди 3 години
Павел Матев напусна парламента демонстративно - същият този Павел Матев, който предложи всяка област да има училище по изкуства и спорт и те да са са център на обществения и културен живот. Човека дето построи НДК напусна парламента, заради делегираните бюджети, първи, втори разпоредител и общинска собственост и общински служители учителите. Той тогава осъзна дълбокото унижение, мародерство и корупция на това, което наричате закон за образованието валиден в момента.
268
5
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 3 години
И аз мисля че бойчето е прав.Няма как да изяде някой на филета.Но на суджук е 100% че ги е папкал като бръмбар сламка
267
2
 
4
 
! Отговори
Що за управник: преди 3 години
Ще тръгне срещу величието на един народ, а няма да го направи още по-велик? Ще налее милиони в църквата, а не в училищата по изкуства и спорт, където има световни постижения. Кой управник ще поеме позицията на посредственост и това що някога се считаше за елитно за безценно за младите хора ще го смачка и унищожи, ще каже, че е "ниско относително трудно", а учителите по него като бели роби или концлагеристи дето са за бързата линия - газовата камера и крематориума с по 150 часа повече и обиди
266
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че ГЕРБ приключи, но да видим дали ще успеят да уличат в злоупотреби и осъдят някой от тях (както в Румъния) или ще ги оставят да си харчат пачките и кюлчетата. Интересно е дали и черепа няма да иска да отмъсти подобаващо на Боко.
265
18
 
2
 
! Отговори
Борислав преди 3 години
ГЕРБ имат шанс да управляват все още, ако направят коалиция с патриотите. Това ще е коалиция на спасението. Волен и компания са жадни за власт и постове.
264
5
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Слави или Бойко? По-добре нито едно от двете.
263
6
 
1
 
! Отговори
Елка Костадинова преди 3 години
"Българите са велики в две неща - изкуствата и спорта"Ееее и в това Европа и САЩ не ни оставят да сме велики!Е напук и на инат аз съм!
262
2
 
6
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
До Крадлива ТикваЗа какво му е работа на Бойко? Той е пред пенсия. Може да го броим за пенсионер.
261
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако и този не го вкараме до живот да търка нара и да му се изземе цялото имущество плюс това на роднини и подставени лица, България е обречена! Последен шанс евентуално да тръгнем леко в правилната посока! 30г след румънците, които вече наистина са за пример и техни прокурори са фактор в Европа, а не посмешище!
260
2
 
6
 
! Отговори
ортопед преди 3 години
***! Добре, че вече не се налага да го слушам от сутрин до вечер.
259
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Бай Ставри трябва да му открият ново крило !
258
0
 
4
 
! Отговори
Грехът на Европа преди 3 години
Не към който и да е Бог, а към човечността е че поддържа тезата, че един от древните европейски народи, трябва да бъде не равноправен, а в подчинено колониално надупено състояние ....И това е вината ви пред човечеството,а не пред боговете ....
257
9
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Лошият Бойко увеличи заплатите на учителите. Даде по 50 лева бонус на пенсионерите и увеличи минималната заплата. Слави Трифонов няма да направи и това дори.
256
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изял не , но убил много верятно .
255
0
 
5
 
! Отговори
Едно изречение: преди 3 години
Ако имаше съд и закон в Европа който да се спазва за всички членове на ЕС еднакво ние нямаше да водим този разговор ....кой е надзирателя тук? Българите?
254
4
 
10
 
! Отговори
Дедо преди 3 години
"Нacлeдcтвoтo нa Бoриcoв щe тeжи пoнe cлeдвaщитe 50 гoдини....тoя чoвeк рaзруши мoрaлa нa oгрoмни групи oт нaрoдa....вcички нeoбрaзoвaни и нaгли ceляни пoлучихa пълнa лeгитимaция и oбceбихa прocтрaнcтвoтo ...a умнитe хoрa вървят c нaвeдeни глaви и нe cмeят дa изявят прoтecтa cи зa дa нe ги нaбиe някoй мaлък мecтeн жипaжия..."
253
7
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Като дойде некадърния Слави Трифонов и веднага оценихте лошия Бойко. Сега кое от двете е по-малкото зло според вас?