Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета!

Лидерът на ГЕРБ коментира обвиненията на живо
Обновена: 29 май 2021 11:01 | 29 май 2021 11:01, Петя Славова
567
Борисов: Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета!
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Само не са ми пришили, че съм изял някой човек на филета. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира във Facebook обвиненията, че по време на последната предизборна кампания са били подслушвани опозиционни политици. По думите му, хората не вярват в тези подслушвания.

Той е събрал в централата на ГЕРБ Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др. Бойко Борисов отчете, че все още няма доказателства за твърденията за подслушвани политици.

Още по темата


"Цяла седмица не казват нищо кой е подслушван, с престъпници ли е разговарял, за да е прихванат. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно. Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой човек. Само това не са ми пришили във филета. Обръщам се към вашите набори и към вас самите, защото това е правено в България през 1944 година. Тогава дядо ми е бил кмет на село до София и са го пребили с тояги и са го убили и са написали в смъртния акт, че е починал от червен вятър", посочи лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов вече хората не вярват на обвиненията за подслушване.

"Фабрикуват в момента, трябва да направят нещо, за да избягат от това, в което се натикаха. Вече хората не им вярват за тези подслушвания", допълни той, цитиран от "Фокус".

Бойко Борисов се обърна към демократичната общност, като ги предупреди, че те са следващите.

"Дойдат ли за нас, вие сега малко ви е приятно, защото по една или друга причина като политически опоненти бият само по ГЕРБ. Запомнете ми думите – след това ще дойдат и за вас. Така сме паднали едно време под турско робство. Един по един са падали градовете ни и другите не са им се притичали на помощ. Знаете резултата за 500 години. Не 50 години, 500", посочи лидерът на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


567
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
292
6
 
17
 
! Отговори
Нури преди 2 години
Само дано не се забрави,че Бойко Методиев Борисов,пожарникаря и кликата на Гроб,достатъчно хора в България изядохте за тези 12 години!Ти и много с теб сте за затвора!Ще дочакаме и това,сигурни сме!
291
7
 
6
 
! Отговори
Василев преди 2 години
Работете и се отнасяйте така с хората, че да не се оправдавате и да не се обеснявате, независимо после на каква позиция и къде , ще ви отпрати сложната политико-социална реалност!!!Бойко не се оправдавай, и не се обеснявай, като гузна комунистическа м.аст.ия, която се е натъпкала с кюлчета и пачки и не може сама да ги носи, но иска да си ги съхрани за себе си, и да се радва и да ги харчи за черни дни!!!Агент Аменда Скотдейл!ЦРУ!!!
290
1
 
6
 
! Отговори
Чадърената история преди 2 години
Сетих се за кой съм пропуснал - Рене Магрит...то там има големи подсказки за естеството на Саксен Кобург Готта
289
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз винаги съм била с леви убеждения.Никой в рода ми не е бил партиен член.Дядовците ми са били заможни селяни ,на които всичко е итнето.Когато пожелах да кандидатствам за партиен член,ми отказаха точно по причина произход.На родителите ми не са им дали години наред така нареченото свидетелство за благонадежност и пи тази причина не са завършили висше образование.Кой тогава ставаше партиен член на 18години?Беше много рядко и познайте кои ставаха.До днес съм с леви убеждения и такава ще си остана.
288
4
 
15
 
! Отговори
истината преди 2 години
Ако на някой ,след 9 септември са убили дядо му,БСУкато враг е АБСУРД да го допуснат да кандидатства в МВР академия .Там се допускаше специален контингент от млади хора,синове и внуци на активни борци.Г
287
8
 
1
 
! Отговори
Ей Симооооо преди 2 години
Кой беше човека с чадъра дето с испанския рицин бодна Марков? Не вярвам да си бил лично ти, ама все пак що за нацист ще си ако не претрепеш комунист и да го плеснеш на Живков. Говори радио Полша. Рицин има навсякъде ама най-отровния и отровната версия е в Испания.А тая история, че Людмила била болна и се удавила във ваната? Людмила болна ли беше или беше "болна"?..Тя удави ли се или се "удави"?А тя катастрофира ли или "катастрофира"!
286
6
 
2
 
! Отговори
Но Къстър преди 2 години
Къстър бил по-изобретателен от скалпирането, той изучавал "червените" и начина им на живот. И знаел, че тия диваци без бизоните дето ловуват, опушват, съхраняват за зимата ще умрат от глад. Хитлеристите по време на окупацията прострелвали оръжията по добитъка на окупираните народи. А ти си още по-коварен от Къстър кажи Симеонов колко години "светите отци" и хората ти от ДС ти снасяха потенциалните мишени в Българи - предприятия, ***, училища за закриване ...
285
2
 
9
 
! Отговори
Veliki dela napravi преди 2 години
Ami 20 godini si realno vyv vlasta ot carq nasam ee BG bedni i posledni .3 miliona po malko i 30 milqrda zaemi otpyna vse dobri dela zatri BG
284
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя на снимката ми изглежда нещо много уплашен.Защо ли?
283
6
 
2
 
! Отговори
Аз ли ? преди 2 години
Не Симо, не аз искам да те скалпираме, целия български народ иска да те скалпира нали знаеш защо? Противно на вярванията наложени от Карл Май че индианците измислили скалпирането - не е вярно белите били и плащали за всеки индиански скалп. Главите се носели трудно и не им трябвали, но виж в една чантичка двайсетина скалпа и зимаш сто долара. Както казват в едни уестърни "За юмрук пълен с долари", "За няколко долара повече". Симо много си бял, по-бял от обикновено!
282
4
 
14
 
! Отговори
Ky40 преди 2 години
БиБи е лицето на мутрите и олигархията, но вика, Аз се боря с олигархията, леле. От една бивша псевдо мутра няма съмнение, че е заплашвал така. биби няма да бъде съден, но дано го отстрелят
281
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На филета не си,само на суджуци.
280
6
 
10
 
! Отговори
van zant преди 2 години
Този самозабравил се вид на човек даже и достойнство няма. Заслужава си всичко което трябва да го застигне,за да има справедливост. Нали след залеза колкото и красив да е идва мрак. Той това не разбра за тези 12 години.
279
3
 
9
 
! Отговори
371 преди 2 години
То и сега дават кредити на милионери,а не на малък и среден бизнес.Трябва да се почне от Шиши и неговите авери,които окрадоха ктб.Останалото е повторение без знание.
278
6
 
3
 
! Отговори
За 5000 години преди 2 години
Няма управник или владетел дето да е нанесъл повече щети върху един народ от Симеон 2 и Кръстът - щото и двамата работят еднакво.За това ли си плешив? Да няма к'во да скалпираме та да ни развалиш и тоя кеф?
277
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо вземете свършете някаква работа, а после ако ще съдите някои моля почнете от приватизаторите и кредитните милионери.
276
4
 
3
 
! Отговори
Вазов преди 2 години
Сладкодумен гост на държавната трапеза...
275
7
 
9
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 2 години
Аз съм Канибала от Банкя! ГЕРБ ПОБЕДА!
274
3
 
3
 
! Отговори
За 5000 години преди 2 години
Военно дело и до ден днешен "Изкуството на войната" е актуално, Библията не е. За 5000 години война няма управник свой или чужд тръгнал срещу моралният закон дето да е прокопсал!
273
5
 
7
 
! Отговори
Николай преди 2 години
Защо триете истината за дедото на комунистическото дете от Банкя Защо той е ЧЛЕН НА БКП НАЛИ КОМУНИСТИТЕ ДА ГО УБИЛИ БОКО КАЖИ ИСТИНАТА КОЙ И ЗА КАКВО е убит КАЖИ СИ ИСТИНАТА ПАДИШАХЕ ПРИЗНАТ ГРЯХ ПОЛОВИН ГРЯХ А ТИ МЕДЕРАТОРЕ НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ ЧЕ ТИ ИЗЛЯЗЛА ГЪРБИЦА