Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите

Лидерът на ГЕРБ предупреди, че ако не се намери решение, младите ще се намразят
322
Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите
Снимка: МС, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на РСМ Зоран Заев, който е на посещение у нас.

"Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще прехвърли отново, както навремето с "Грипен"-ите, към парламента. Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас. Нов договор, ако нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както винаги правят. В същото време лъжат и евроатлантическите партньори, че са „за“ членството на Северна Македония в ЕС”, заяви Борисов по време на разговора, който беше излъчен в социалните мрежи.

Още по темата

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения млади българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него целта на сегашното правителство е да мине инициативата "Три морета", за да могат да дойдат "по-високи гости, от Америка". Той отправи предложение към Заев младежките организации на партиите да направят съвместен форум, за да не се мразят в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
3
 
12
 
! Отговори
Еднопосочен билет преди 2 години
Молба до Господин Бивш Министър-Председател .Г-н бивш Министър-Председател , моля Ви най-директно, прямо и без извинения, да си закупите еднопосочен билет до държава, която много добре сте си купили лично имущество със нашите пари и да не се прибирате никога повече във България!Без Уважиение!От един Български гражданин, който работи и никога не е откраднал и една стотинка, и няма възможност да си купи имоти в чужбина!Мисля, да ми уважите молбата със утрешна дата!
247
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ли мозък трябва да имаш за да злозловиш пред официално лице на друга държава срещу президента на собствената си държава? Този злобен завършен идиоотт не трябва да заема никога повече никаква държавна служба. Вреден за държава и население. Не е и като вирус, защото от вирусите има и полза. От него само вреди. Уникум!
246
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 261 Анонимен - Не само на изборите ще получат шут, а въобще като партия, барабар с всичките си видни "кадри" вовеки.
245
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов ти мисли за затвора дето те 4ака, а Заев да си ходи-да се нау4ат да не крадат история....
244
5
 
25
 
! Отговори
Кой го казва преди 2 години
Тиквата-страхливец и подмазвач, която само обещава на всички- САЩ, Русия, С.Мак. Турция, забележете всички извън ЕС и ни набута с милиарди заеми за поколения напред. Само с прегръдки не става Боко, ама ти сам си каза че си ***.
243
5
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
То пълк тулупа такива неща сътвори, че още не можем се оправи, но отгооврност не взема, все прехвърля към "комунистите", гаче не е такъв !!! ... ърция така си опекоха политиакта, че макетата си промениха името на държавата , а наш боко - едни документи без особена сила !!!
242
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боко тиквата,Лъчо мозъка и т.н.мутренски прякори от ъндърграунда.И тия ни управляваха 12 години!Народе...?
241
5
 
28
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Да се оплакваш на северно македонци от свои, при положение, че доскоро си управлявал тази държава десет години, значи си ударил дъното и го копаеш здраво. Индианците на Винету да се замислят, дали имат въобще някакво достойнство щом гласуват за такъв.
240
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даде 3 милиарда на американците за едни бракми на хартия ,те взеха,че му биха шута.Построи газопровода на Путин до Сърбия пак за 3 милиарда и той му би шута.А за народа от трите по-дълги я.Всяка година изчезват по 10 милиарда лева незнайно къде.А пенсионерите едва оцеляват с 300 лева.И младите избягаха на запад.Защо спахме 12 години и позволихме да ни яха един ***?
239
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Използвайте *** си кратуни, за да се сетите що Заев се среща най-първо с Борисов? Ама истинската причина. Защото разбира, че е въпрос на време последния отново да стане премиер. Няма какво да си губи времето с временни случайници като Радев и сие.
238
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спирам да коментирам, защото виждаме, че днеса редактират антиРадев и антиРусия коментари. Някой си е продал д-то за жълти стотинки. Живи и здрави, ще дойде Видовден и за вас!
237
4
 
5
 
! Отговори
До 247 преди 2 години
Протестите срещу Орешарски почнаха след простотията с Пеевски.
236
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да не мисли,че Заев ще го върне на власт,та така му се подмазва?Комплексар,лъжец,крадец и завистник,който още не е разбрал,че е приключен.
235
4
 
20
 
! Отговори
До мозък от ГЕРБ преди 2 години
А земете се сопрете бе, гербиджа как призоваваше за свалянето на Орешарски, или нещо не ви изнася да си спомняте? Не сте спрели да плюете по всекиго откакто сте на власт, а като сами се наритахте в опозиция (така де, що не направихте правителство, нали уж победихте?), почнахте и да плюете и да виете на умряло.
234
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ивоМетеш, метеш и все си валат.
233
1
 
16
 
! Отговори
<><> преди 2 години
А на бас че не знае какво има в тая папка която държи ? Залагам си футболните Топки !
232
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И милиардер да си,отиваш с празни джобове на онзи свят.
231
2
 
28
 
! Отговори
ХХХ преди 2 години
Само един пълен некадърник и самогъзник може да говори с такова неуважение ....Личи си че *** за властта ....не иска да се разпадне .....Като беше на власт не спираше да дрънка колко добри били как ги биели на изборите ...сега като изяде дедовия *** що и как ги били ....все едно е на футболен мач . България му е стадиона , народа публиката ...той собственика .....Некултурен , арогантен, примитивен , *** , неграмотен , смешен , дебел мафиотски г*з !
230
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Домозък от ГЕРБДавай мозък, давай!! Очакваме следващата ти полюция!
229
2
 
20
 
! Отговори
свинарника преди 2 години
До напъни от зайчарника А Буци е 3 в едно- потомствен комунист,шут и крадец -психар едновременно.