Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите

Лидерът на ГЕРБ предупреди, че ако не се намери решение, младите ще се намразят
322
Борисов към Заев: Служебният кабинет ще избяга от отговорност за преговорите
Снимка: МС, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с премиера на РСМ Зоран Заев, който е на посещение у нас.

"Ще имате много срещи днес. Аз съм убеден, понеже познавам хората, с които ще се срещате, особено за Радев, че ще ви кажат, че без парламент, нищо не може да се направи. Ще прехвърли отново, както навремето с "Грипен"-ите, към парламента. Сегашното служебно правителство има всички права и може да преговаря с вас. Нов договор, ако нашият не им хареса. Но те ще избягат от отговорност, както винаги правят. В същото време лъжат и евроатлантическите партньори, че са „за“ членството на Северна Македония в ЕС”, заяви Борисов по време на разговора, който беше излъчен в социалните мрежи.

Още по темата

„Аз считам, че ако не намерим решение, като две държави, две нации, два народа, поколения млади българи и македонци ще се мразят. Ще направим така, че няма да ни трябват инфраструктурни проекти, защото никой няма да може да премине по тях. А те са толкова важни”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него целта на сегашното правителство е да мине инициативата "Три морета", за да могат да дойдат "по-високи гости, от Америка". Той отправи предложение към Заев младежките организации на партиите да направят съвместен форум, за да не се мразят в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
208
13
 
7
 
! Отговори
Екатерина Захариева преди 2 години
Бойко Борисов е дипломат от световна величина. Питайте Ердоган и той ще потвърди.
207
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов се излага ежедневно. Кой ли вече му обръща внимание? Можеше да вземе със себе си и кандидата за Президент - Стъки. Общо ще съберат две мозъчни гънки.....
206
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гробарите защо още са на свобода?
205
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щото за 12г Борисов ви оправи,та сега очаквате за оставащите 24 дни служебното да ви оправи.Не ставайте смешни,че сте тъжни.Лакърдиите са му познати,но има неистова психонужда да е медийна свръхнаднормена "звезда"
204
7
 
9
 
! Отговори
Десислава Атанасова преди 2 години
Господин Борисов е невинен. Виновен е Орешарски!
203
4
 
11
 
! Отговори
До 221 преди 2 години
Веселина Томова,колко ти плати Боко,за да плюеш толкова много по президента и правителството?
202
12
 
3
 
! Отговори
Тома Бикова преди 2 години
Борисов е любимец на ЕС и НАТО и на целия прогресивен свят. Ще управлява още 35 годиния а после ще се ожени и ще си почине.
201
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възможно ли е нормален човек да говори по този начин?Едва ли.
200
20
 
2
 
! Отговори
Веселина Томова преди 2 години
Борисов е патриот и национално богатство. Льотчика е фигурант. Що е казала Афера все е вярно.
199
3
 
12
 
! Отговори
тоя пък преди 2 години
Ако бях на мястото на Радев, този Зайо даже не бих го приел. Да си се среща с джипко, който прехвърля неразбориите, които сътвориха с шкембе-войвода сега на служебното правителство и Радев.Борисов явно не е наясно с управлението на България, която е парламентарна република и за важни неща е необходимо НС. Но нали ТОЙ е свикнал всичко да решава сам, даже да нарежда на лакеите си в НС, които по играят по гайдата, вместо да го контролират.
198
2
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 години
ДПС се среща с Ердоган и предава България.Мутропитека се среща със Заев и прави същото.Съвпадение?Впрочем,в какво качество се среща с чужд премиер?Кого представлява????
197
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още едно доказателство,че таэи мутра трябва да я изчегъртаме по закона Магнитски заедно с цялата и шайка.Абсолютно недопустимо поведение,дори за бивш премиер.Срам ме е от това същество.
196
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко много злоба има в падналия Борисов.
195
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И като какъв се среща и интриганства Тиквата? Защо прережда Президента? Явно за герп няма законен ред. Както бе и с трансплантациите.
194
2
 
17
 
! Отговори
Потресен преди 2 години
Когато мъж се държи като сърдита госпожица, и най-малко оправлявал държава , / и се натиска отново/,то е срам за всички нас , с какво око гледат на българите в други държави. Е не се селяни в другите държави господин бивш министър-председател , за да се държиш и говориш с тях сякаш си си пил питието вчера с тях!Не искам такива хора да ме представляват!Вземете го разкарайте вече този образ!Веднъж завинаги!
193
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато Б.М.Борисов дръка глупости и обяснява как ние сме братски народи, гърците накараха македонците да си сменят името на държавата и други отстъпки. Бойко само дрънка но нищо не прави за интересите на България. Той работи сериозно само там откъдето ще пълни шкафчето. Другото няма значение.
192
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОЙ?Кой продължава да подкрепя и гласува за това недоразумение,което е срам и позор за цялата нация???
191
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш при Ердоган! Маджо хубаво ти е теглил боя, българският народ му благодари
190
2
 
19
 
! Отговори
никиии преди 2 години
Боко е готов на всичко, този ще продаде и децата и внуците си...Как го търпяхте бе?
189
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполагам, че всеки нормален българин единственото чувство, което изпитва в момента е СРАМ! Дипломиралите се в Харвард са търсени от най-големите компании в списъка Fortune. Все повече оценявам работата на тези господа, които приеха да свършат мръсната работа за, мен са от най-добрите. Аз съм им благодарен за това, което правят за България. А човека от снимката и цялата статия, ме остави без коментар.....А мислих, че вече нищо няма да ме учуди, колкото и да е клише!!!!!