Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности

Тя се надява след 11 юли да бъде решен въпросът с Плана за възстановяване и развитие
20 юни 2021 16:52, Нели Христова
104
Корнелия Нинова: ГЕРБ лишиха България от възможности
Снимка: БГНЕС

Днес зададох въпрос към другите лидери да определят позицията си по Плана за възстановяване и развитие. Пръв реагира Борисов, но много нагло. Вместо да се извини на цяла България затова, че неговото правителство не си свърши работата и не предаде плана в срок, напада сегашните управляващи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова от Суворово, където провежда срещи, съобщиха от пресцентъра на партията.

"По време на неговото управление, ние от БСП четири пъти внасяме искане в НС да представи плана. Не го направиха. Внасяхме наши предложения по плана, не ни чуха. ГЕРБ лишиха България от възможности. Надявам се след 11 юли партиите, които влезем в парламента, спешно да решим този въпрос", заяви още Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
28
 
! Отговори
МИТ преди 2 години
От какво ни е лишил ГЕРБ бе *** Крушовско изчадие? Пътуваме всеки петък до Гърция , магистрали ( хубави лоши има ги ), метро, работа има , банките са стабилни, ниски лихви по кредитите, извън България се пътува свободно и още куп неща, които и вие имахте шанса да направите, НО НЕ ГИ НАПРАВИХТЕ. Тия словесни еквилибристики на село на козичките ги разправяй. И при ГЕРБ има много още, какво да се желае, но не са оставили фалирала държава и хаос, какъвто след вас винаги остава.
53
32
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб ограбиха бъдещето не само на децата ни, но и на внуците ни!
52
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие др.Импексова ни лишихте от мечтите!Откраднахте ни всичко....
51
4
 
26
 
! Отговори
Дора с козичката преди 2 години
импексова , не знам ГЕРБ от какво са ни лишили , ама ти и бсп ни лишихте от нормален живот , откраднахте парите , приватизирахте всичко , фалирахте държавата няколко пъти . бегай лъжи бабите .
50
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много голям дирник/задница напрайла таз бе,ще да е от много работа,а не от много тъпчене у зурлата.
49
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази жена беше патерица на Герб. Благодарение на Нинова ,патриотите и ДПС Гешев сега продължава да унищожава България.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова, Нинова много си заблудена! При вас нямахме никакви възможности и сега отново ще ни лишите от тях!
47
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова жевее в някакъв друг,неин си свят. Тая въобще неиска да приеме ,че хората се отвръщават от този начин на говорене, от този начин на общуване с хората. Тя продължава да лъже и манипулира ,все едно е 1998 година. Та нали точно затова искаме да свалим Герб.......тя се държи като мутра. Не е спряла да плюе наред и да лъже. Всички са виновани за нея,особено партията на Слави
46
5
 
15
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тая другарката която е кръгла 0 обаче с големи претенции партията и няма пари да си плати тока и наема и вчера са си правили разходка до Молдова да връчват червени книжки на млади молдовци,които са успели да излъжат.Те са си такива прахосват и кракът. Сега пак чакат субсидии.Ами давайте им щом нямате акъл в главите
45
5
 
20
 
! Отговори
Тц, тц преди 2 години
Другарко,благодаря на вас от БСП за моето щастливо детство! ЗАЩОТО, КОГАТО БЯХ ДЕТЕ,НЯМАШЕ БСП.А на Борисов благодаря за това,че на стари години поне малко се почувствах нормален човек!
44
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А вие лишихте редица поколения от нормален живот и те избягаха то България заради вас,а не заради Бойко Борисов,комунисти,некадърни,крадливи мърсни гадни.
43
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
41 Уволнена дори и от Иван Костов, г-жа Лъжа, продължава напред. Дали пък, СДС не я пратиха да унищожи БСП?
42
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарката Импексова да каже защо съвпаднаха номерата на бюлетината 4 при изборите на 4 април и на 11 юли ? Това съвпадение е много съмнително. По- скъро ще изтъркаш билет с 5 милиона лева от измислената лотария на Черепа, отколкото ще изкараш късмет с един и същи номер на бюлетина да се гласува за БСП два пъти подред за месеци разлика. Нагласихте ли машините на 4 април за бюлетина 4 ? Ако е НЕ ЗАЩО ПАК ЩЕ СЕ ГЛАСУВА С 4 ЗА ВАС ???? Инсталираният фърмуер ще вади всеки втори глас за вас ли ?
41
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тъкмо България дръпнеш малко напред и червенитебоклуци я задърпат назад. Обрулена и ограбвана 50 години от комунисти и след 1989 от социалисти държава, е цяло чудо, че и това, което има днес, се случи. Заради ГЕРБ България е в чакалнята за Шенген, в Европейския банков съюз, има Дунав мост 2, метро, хиляди километри магистрали, стадиони, детски градини, училища, ремонтирани църкви, жилища...Червените мислят само, как да крадат.
40
8
 
21
 
! Отговори
РАЗРУХА преди 2 години
РАДЕВАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО САМО ЗА МЕСЕЦ, А "ОБЕДНЕЛИТЕ" БЪЛГАРИ ОТ ГЕРБ ЧАКАТ ПО 5 ЧАСА НА ГРАНИЦИТЕ ЗА ДА ПОЧИВА- МНОГО ЗАБЛУДЕНИ ЧЕРВЕНИ ЕРЕКТИРАЛИ ЗА КРАДЕНЕ- МИН ЗАПЛАТА 2009- 180ЛВ, МИН ПЕНСИЯ- 83ЛВ-АКО УПРАВЛЯВАТ БЕЛОСЛАФ, КОСТИНБРОСКА И СИЕ ЩЕ ИМА ЛИ ЗА ЗАПЛАТИ- Е НА ВИЖТЕ ГИ НЕ ПРЕДАЛИ ОЩЕ ПЛАНА ЗА РАЗВИТИЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ- СЕГА ХРАЧАТ ПО ГЕРБ
39
3
 
20
 
! Отговори
АЙ БАЙ преди 2 години
Ти,не си лишена от възможности.Първо краде от техноимпекс,после като политичка,а мъжлето уреди за 30 бона в Лукойл.Само не ми се прави на принципна.Стига вече,че ни писна от теб!
38
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавен арест на Тиквата! Незабавен!
37
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая кога ще се скрие.Дразни повече от Буци.
36
3
 
22
 
! Отговори
Миряна преди 2 години
Тая уж софиянка от Мизия е време да отговори защо Др.Станишев я изгони от неговото управление. АМИ за корупция и има наглостта да нарича другите мутри с нейната приятелка Дл.Манолова.Тя си ечиста метреса Не я понасям с нейният заповеднически тон.Да се маха .Как можа да сложи това име на синът си Майкъл ли беше мога да греша .но е западно ,не българско иродно
35
3
 
30
 
! Отговори
помощ! преди 2 години
Тази крава пак ли се кани да ни спасява?