Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията

Бившият вътрешен министър разкритикува настоящият здравен
16 юли 2021 14:48, Красимир Ангелов
130
Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитен коментар относно скандала, в който се замеси служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Тази сутрин доц. Петър Атанасов, който е лекувал служебния министър от ковид разкри, че е искал да му направи услуга, като го лекува по определена клинична пътека, за да не заплаща скъпи изследвания.

Още по темата
"Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят. Той се е съгласил тогава и не е платил. Ползвал е колегиалната услуга, без да възрази”, написа Бонев.

"Сега излиза и размахва това като доказателство. След като сам призна, че е имал тежки усложнения и в "Пирогов" са му спасили живота. Гнусна работа”, написа Бонев и завръши:

“Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си толкова честен и загрижен за здравната каса”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
11
 
29
 
! Отговори
Aко историята на... преди 2 години
..г-н Кацаров звучеше така: "Лекувах се в Пирогов, там колега ми спаси живота, а после предложи да впише фалшива диагноза, за да не плащам за скъпите изследвания, но аз отказах!", това щеше да ме накара да го поздравя, но сега, след като първо безпроблемно се е измъкнал от плащане, а после топи колегата си, който му е спасил живота, мога само да му напомня думата "плъх". Плъх, г-н Кацаров, плъх....Гадно, мръсно, подло животинче от канализационната система
29
12
 
16
 
! Отговори
един дол дренки преди 2 години
Злобни мижитурки от Котилото на Фигуранта, докопа ли се до власт .
28
10
 
15
 
! Отговори
хъша преди 2 години
Бонев звучи защитаващо оправдателно към тези практики които са масови във всяка болница щом се касае за познат пациент.вместо да направи комплимент на кацаров че изкарва на светло неправилни масово методи и че дори дава за пример себе си а не се спотайва.
27
5
 
8
 
! Отговори
Щабния Старшинка преди 2 години
Зайо, тия митове за спасения живот на някоя седянка . А Кацарката е също Ковид Кукла като останалите, ама сега си преразпределят ролите, точка!
26
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, което казва Бонев е съвсем резонно. През цялото време Кацаров се проявява като комунист от 9.9.1944. С уволненията на отделни хора, обаче, няма да се поправи здравната система. Тя е силно деформирана. А с този подход Кацароя дава израз на една душевна дребнавост: "Аз съм много голям! Гоня всякакви, к'во си въобразяват като са станали н'екви професори!" Не му стига акъла за повече! Типичен лузър!
25
9
 
19
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Бонев ти първо не си бил там за да знаеш дали е станало така както твърдиш.Така че коментара ти е фейк След това ако е така как е възможно ти да имаш такава лична информация в качеството си на какъв си я получил?И трето нима защитаваш лошите и неправилни методи и кориш кацаров заради това да си затвори очите за останлите връзкарски 400 случая осветлени?Нима тези с връзки и познати трябва да минават метър и за това се застъпваш толкова критично към кацараов и звучащ оправдателно към всички?
24
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тоя като какъв се обажда?
23
2
 
6
 
! Отговори
До God преди 2 години
Това е удължения Ковид,световни циркаджии
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я БОГОМИЛ БОНЕВ!ТОЯ ЖИВ ЛИ Е БЕ?
21
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееей, този тъкмо го бяхме забравили, а неговите грехове и с пари не могат да се платят.
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Балтов само от дегустация може да печели и то ЕВЕНТУАЛНО, демек- не е сигурно
19
10
 
30
 
! Отговори
God преди 2 години
Нещо работата от Пирогов започва много да смърди. Вчера министър Кацаров каза, че е лежал с Ковид там през месец ноември 2020 г., а фалшивата епикриза с чернодробна цироза е от януари 2021 г., когато той вече не е бил в болницата. Ако лекувалият го лекар наистина е пуснал фалшива пътека, за да му спести пари, защо не го е направил по време на престоя в болницата? Как пускаш пътека на пациент, който не лежи в болницата? Обществена тайна са безотчетните пари събирани "на тетрадка" от пациенти.
18
3
 
24
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Бонев а ти с какви пари направи хотел в Банско.Да не са от закуски.
17
4
 
28
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
Защо лекуващият лекар е предложил на Кацаров (ако е вярно) да мине по тънката лайсна?Че и на мен да ми предложат и аз ще се съглася.Щом толкова жлъч се лее срещу всяко разкритие-сигурен съм, че има голяма доза истина. Голяма работа,че го махат от директор.Нали Балтов е голям специалист-ще печели много и от частни прегледи.Защо и той се е хванал за този пост и не го пуск?Има съд-осъди Кацаров и точка.
16
2
 
8
 
! Отговори
Бау-Мяу преди 2 години
Спасили му живота от Ковидчето? Ха-ха!:
15
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откога пък за ковид са нужни скъпи изследвания? Иначе Кацаров е лежал ноември месец и си има документи. Въпросът е защо са го писали, че пак е лежал в Пирогов януари месец, а министърът трърди, че не е. И е разбрап това от проверката на НЗОК.
14
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо бре мълчи,Стойчо плещи и истината не казва,Истината излезе, че Стойчо трябва да плати,Сега Стойчо мисли как да не плати
13
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червената хунта настъпва..
12
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** на Радев да се омита. Авантаджии
11
16
 
23
 
! Отговори
Крадлива каца преди 2 години
Нима сте очаквали морал и доблест от служебния крадец на Радев ?