Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията

Бившият вътрешен министър разкритикува настоящият здравен
16 юли 2021 14:48, Красимир Ангелов
130
Богомил Бонев към Кацаров: Заминавай да си платиш изследванията
Снимка: БГНЕС

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи любопитен коментар относно скандала, в който се замеси служебният здравен министър Стойчо Кацаров. Тази сутрин доц. Петър Атанасов, който е лекувал служебния министър от ковид разкри, че е искал да му направи услуга, като го лекува по определена клинична пътека, за да не заплаща скъпи изследвания.

Още по темата
"Оказа се, че са му сложили тази работна диагноза с негово знание, за да не плаща от джоба си доста скъпите изследвания, които е трябвало да му се направят. Той се е съгласил тогава и не е платил. Ползвал е колегиалната услуга, без да възрази”, написа Бонев.

"Сега излиза и размахва това като доказателство. След като сам призна, че е имал тежки усложнения и в "Пирогов" са му спасили живота. Гнусна работа”, написа Бонев и завръши:

“Хайде сега, Стойчо, заминавай да си платиш изследванията, щом си толкова честен и загрижен за здравната каса”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
6
 
3
 
! Отговори
Другарят преди 2 години
Ако публично си признае, палти си всичко както е по закон и се извини, предлагам да отпадне наказателната отговорност.
49
5
 
16
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Къде сте видяли комунист да плаща. Те само гледат да прибират. Справка Бойко Борисов.
48
7
 
12
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Кога комунист си е плащал,та ще плати сега,те само гепат и ги черпят,шамар да е гювеч да е. Справка БойкоБорисов.
47
16
 
9
 
! Отговори
Fena преди 2 години
Бонев, ти като си голям пич, ако нещо се разболееш - заповядай в Елховската или Горно-Оряховската болница. От сърце и с любов ще те обгрижат. Без да плащаш! Даже по стълбите ще те лекуват! Тъпanap!
46
8
 
25
 
! Отговори
Светна ми! преди 2 години
Чак сега разбирам, че министърът, който пламенно отричаше мерките, беше против ваксините и се държеше като "полу мангър", всъщност е преболедувал COVID. Даже май доста тежко. Влеза в Пирогов през големия пик от Ноември. После получава и усложнения.... и пак в Пирогов за скъпи изследвания, които разбира се не са по Каса: ново заболяване и не всички усложнения са включени в пътеките.Приятел го лекува, спасява му живота, прави му услуга, спестява му пари..И получава за благодарност....ВЕЛИКО!
45
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ееех товарищ генерал, защо се правиш ,че не разбираш бе?! Кацаров може да е постъпил неморално, като е натопил приятел, но самия този негов "приятел" доктор призна че е написал фалшива диагноза "за да му помогне".. И как му помага?! Като ощетява здравната каса, която пълним всички ние данъкоплатците. Клиничната пътека по фалшивата диагноза е 1300 лева, като отделно има и доплащане за храна и нощувки. Той освен това е пуснал "лежащо болния" да си спи вкъщи, в разрез с всички нормативи.
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До stiling - Не е виновен Кацаров, всички до един сме такива тарикати, хитреци ако може да не плати нещо и да "заобиколи" закона това е върховното удоволствие за Българина. - _______ - Айде ся, ама не всички сме министри, борци срещу корупцията! Ха-ха-ха-а! Никога не е късно да станеш за резил!
43
8
 
19
 
! Отговори
Иск веднага преди 2 години
НЗОК веднага да предяви съдебен иск за доплащане за разликата с лихвите, ало юристите там спите ли?
42
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Явно се изпуска удобното - допълнителните усложнения в процеса на възстановяване на тези които са изкарали тежко Ковид и защо здравната каса няма пътеки за тези диагнози и лечения. Явно Кацаров е и без допълнително осигуряване и застраховка и защо да не спести малко пари ,които иначе трябва да плати по ценоразпис в болницата.Но заради политически дивиденти е готов на всичко.
41
5
 
11
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Кога комунист си е плащал,та ще плати сега,те само гепат и ги черпят,шамар да е гювеч да е.
40
13
 
19
 
! Отговори
Гири преди 2 години
Оставка на Кацаров веднага!
39
10
 
21
 
! Отговори
Крас преди 2 години
Здравния министър се прави на вода ненапита, но се разбра какъв е .Оставка!От кумова срама следващия служебен здравен министър ще е друг.Бас хващам!
38
8
 
16
 
! Отговори
Гиро преди 2 години
Кацарооов, кога яде кифтета не рева, а?
37
9
 
9
 
! Отговори
stiling преди 2 години
Не е виновен Кацаров, всички до един сме такива тарикати, хитреци ако може да не плати нещо и да "заобиколи" закона това е върховното удоволствие за Българина. С ДВЕ ДУМИ Е ПРАВ БОЙКО ЗА ЛОШИЯ МАТЕРИАЛ. Той Кацаров не е занел, че ще става министър и защо да не спести едни 500 лева са скенери и прочие, като му напишат нещо по друга пътека, пък и още поввече е лекар и как ще плаща? ПРИЗНАЙТЕ СИ ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА ДО ЕДИН. И НЯМА НИКОГА ДА СИ НАМЕРИТЕ ЧЕСТНИ УПРАВНИЦИ ЗАЩОТО И ВИЕ СТЕ ТАКИВА!
36
4
 
17
 
! Отговори
Кире преди 2 години
Къде сте видяли комунист да плаща. Те само гледат да прибират.
35
2
 
11
 
! Отговори
Хайде сега преди 2 години
Да, плати да, разбира се, а ако го направил съзнателно може да му се потърси и друг вид отговорност.
34
2
 
12
 
! Отговори
маус преди 2 години
Без да започне със уволнения министъра дори и за дребни нередности няма как да се подредят нещата.противниците на законите и правилата надодха вой щото не са свикнали да ги прилагат и за тях това е анатемаНалага се останали директори на болници да виждат и да си правят изводи че си има правила и установени начини как да се ръководи болнично заведение а не по собственно усмотрение според случая
33
2
 
6
 
! Отговори
Поука преди 2 години
На костовист добро-никога.
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До хъша Напомням и на лицето "хъш", че има една думичка - "плъх". Напомням и това, че плъховете не са хъшове.
31
9
 
17
 
! Отговори
Хоро преди 2 години
Кацаров, плащай с лихвите и пропуснатите ползи!