Политическа бомба ли ще се окажат евентуални трети избори?

Българският народ има нужда от успокояване, смята Христо Монов
23 юли 2021 22:51, Петя Славова
87

"Политиците трябва да осъзнаят, че българският народ има нужда от успокояване. При консултациите днес президентът настояваше за това. Ако някой не е в състояние да преглътне егото си, той е опасен за цялата държава и такива хора нямат място в политиката". Това заяви психологът Христо Монов в студиото на "Денят ON AIR".
Според него е необходимо обединение, за да се излезе от кризата, като в процеса на съвместна работа всяка политическа сила даде на другите това, което нямат.

Той определи като "политически аутизъм" случилото се след изборите на 11 април. За да не се повтори сега, препоръчва воденето на разговори. Но е категоричен, че изрази като "изчегъртване" нямат място в тези диалози.

"Идват нови поколения - с нови възгледи, с управленски модел и опит. Но новите в политиката трябва да послушат тези, които са минали през парламентарната въртележка. Една диплома, каквато и да е тя, не означава, че си добър управленец", каза психологът пред Bulgaria ON AIR.

И добави, че от особено значение сега ще бъде личността на новия министър-председател.

"Важно е тя да не е спорна. Тези, които са в НС, са на ръба на легитимността. Огромната маса хора не се интересуват от политика. Това е червената лампа, която да им светне на политиците", коментира Христо Монов.

Той посъветва политиците да внимават с управлението на следващата ковид вълна.

"При следваща вълна трябва да имаме добре обмислена реакция, а не да плашим хората. Българинът е европеец, като му се обясни - той ще разбере. Ние не обичаме да ни плашат и да ни размахват пръст", обясни Монов.

Психологът е категоричен, че трети избори биха били катастрофални.
"Ако някой си прави илюзията, че отивайки на трети избори ще бъде победител - не е познал. След атомна бомбардировка няма победител, това ще е взривяване на атомна политическа бомба", заяви Монов. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да е бомба! При трети избори ГЕРБ ще дръпне напред, а ИТН ще изпадне катастрофално назад! Кажувам ви. Много хора се осъзнаха сега. Но, както казваме ние, мъжете: "Мъжко д.упе повторка го оправя!"
20
6
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Австралийците излязоха големи приятели на България!!!
19
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До аз съм 7Целта на Радев е да стане проруски мъченик умрял за путинизма в американски затвор.
18
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Израел ходиха повече от 3 пъти до урните, и нищо им няма
17
8
 
14
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
ЗА ИТН В ЧУЖБИНА СА ГЛАСУВАЛИ РОМИТЕ КОИТО ПРОСТИТУИРАТ, КРАДАТ И ПРОСЯТ.
16
7
 
16
 
! Отговори
аз съм №7 преди 2 години
Това е целта на Радев.Да отврати народа и да иска Президентска републлика. Исках да напиша, че целта на Радев е да отврати народа от партиите. Ще каже: "Ето ги-не стават за нищо. Няма как да се създаде правителство.Няма разбирателство.Парламентаризма е изчерпан. Не може да се правят по 3 пъти избори в годината. Имам проекто Конституция за Президентска република".Реално Радев има такъв план. Александър Маринов-агент Майстора е инжинер на тази проекто Конституция.Ще видите скоро целта им. Мн.скоро
15
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Благодарим на Полфримймън че спаси България от неофашисти.
14
6
 
7
 
! Отговори
Дядо Ви преди 2 години
То е по-евтино да има избори отколкото да се краде поголовно! Ако ще и 10 пъти да има избори.
13
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ - РУМЕН РАДЕВ ЩЕ ИДЕ ПРИ МИЛОШЕВИЧ ПРЕДИ ДА Е НАПРАВИЛ ВОЙНА. А СЛАВИ ОТИВА ПРИ ФИЛИП КИРКОРОВ, СВОЯ БРАТ И ПОЛОВ СЪБРАТ ХАХАХА
12
6
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
ОФИЦИАЛНО:ГЕРБ-СДС И ДБ - ПАРТИИ НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТАитн - партия на кебапчетата, чалгата и ромите.
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сривът на БСП дойде след като ромите не можаха да гласуват с машини. ГЕРБ спечели изборите точно на машинния вот, въпреки манипулациите на "българи" в чужбина.
10
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НАЦИСТ С ИНТЕРВЮ ПО НАЦИСТКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ.
9
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Срива на ГЕРБ дойде след като 200 000 роми не можаха да се оправят с машините. Точно толкова гласове на м се губят от Април.
8
3
 
6
 
! Отговори
Да бе! преди 2 години
Колкото и избори да организират метежниците, няма никакво значение, защото последните избори ще организира Байдън и то без конституционно не легитимните етнически и путинистки партии.
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отвратителен нацистки терорист е тоя Монов! Британия избива такива през войната с Хитлер.
6
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, КОЙТО ТРЪГНЕ ДА ИЗЧЕГЪРТВА ГЕРБ ЩЕ СВЪРШИ КАТО ХИТЛЕР.
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ако ИТН си въобразяват, че са победители с половин процент разлика от вторите е кьорфишек. Този половин процент го изкопаха с триста зора от уж изгубени секции в чужбина.Цели 72 часа търсеха секции, които бяха изчезнали. Къде изчезнаха? Или натаманяваха резултатите??? Малко хора излезнаха да гласуват и не можаха да подменят с по- голям процент вота на хората. Машините са шменди капели. Хората няма да излезнат да гласуват.Това е целта на Радев.Да отврати народа и да иска Президентска републ.
4
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се заблуждавайте че изчагъртването на ГЕРБ ще е лесно. Те са превзели цялата Държава. За 12 години откраднаха над 90 млрд лв. Това са страшно много пари.
3
3
 
7
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Ще гръмне топчето
2
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бомба трябваше да са тези избори, но за 3 месеца няма, как да избуне при, толкова много пpocтаци в България, които гласуваха отново срещу ГЕРБ.