Мая Манолова: Хората на Трифонов искат цялата власт

"Мостовете между партньорските формации не трябва и не могат да бъдат изгорени"
10 авг 2021 20:07, Красимир Ангелов
82
Мая Манолова: Хората на Трифонов искат цялата власт
Снимка: БГНЕС

Заради прищевките на партията на Слави Трифонов 45-ият парламент приключи за 9 дни с една цел – да отидем на избори и те да получат повече депутатски места. Сега, 46-ият парламент е тласкан да приключи по същия начин. Очевидно хората на Трифонов искат цялата власт. С 65 депутати това няма как да се случи, както и с пълната липса на уважение и желание да се води нормален диалог с потенциалните партньори, заяви председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова в коментар на политическите събития от този следобед.

Още по темата
"Аз вярвам, че мостовете между партньорските формации не трябва и не могат да бъдат изгорени. Раздаването на квалификации без аргументи не издава силна позиция на тези, които ги правят. Предателство към избирателите, към хората от протестите и към българските граждани би било да се поддадем на извиване на ръце и на подкрепа на правителство без споразумение, без приоритети и без ангажименти", коментира Манолова, цитирана от БГНЕС.

Според нея, след като е станало ясно, че не може да се реализира правителство с мандат на "Има такъв народ", от формацията на Слави Трифонов могат все пак да помогнат да се "държат ГЕРБ и ДПС далеч от властта", включвайки се в разговори за реализиране на третия мандат, който държавният глава ще трябва да връчи на избрана от него парламентарно представена партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майо стига вече. Ясно е че Слави е продукт на ДС, подготвен да се гушне с комунисти като БСП и твоята партия, като прокара ДПС управлението без да се усети народа. Е да де, ама се усети.
40
6
 
16
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Славчо им го каза в прав текст. - Или подкрепяте, или не. Нали се бият в гърдите, че гонят едни и същи цели?
39
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Той може да иска цялата власт, но на следващи избори ще падне под 10% и ще получи ... цялото семе!
38
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква власт, какви 5 лева! Та те на две магарета сламата не може да поделят, камо ли да управляват!Кой изобщо им е повярвал!Интересен ход да заявят безусловната си подкрепа за Радев, след като преди това плюха яростно министрите му!Сега търсят индулгенция за провала си пред Бяла България!И добре, че сами се оттеглиха комплексираните комици!
37
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАЯ БОЖКОВА-Пеевска ,беше един от организаторите на бунтовете ,безчинствата ,хвърлянето на яйца и риба срещу държавни институции, нападение над полицаи и др.през миналото лято. Във всяка друга държава отдавна щеше да бъде осъдена. Тук Прокуратурата се спотайва и не прави нищо....
36
3
 
21
 
! Отговори
kikinhjkg преди 2 години
Мършшшшшшша
35
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая , кажи цялото изречение :"Хората на Трифонов искат цялата власт ... за ГЕрП и ДпС !"
34
3
 
22
 
! Отговори
та така преди 2 години
абе майче , нали вие от протестите не искахте власт и постове , ся що пищите ? властта все на някой трябва да е , но разбира се не трябва да е у славчу и вас , най малко па на бсп , щото вие сте едно .
33
5
 
21
 
! Отговори
Тръгна кат аслан... преди 2 години
Славун иска тоталитарно общество начело с "цар". След като разбра, че той не може да стане, ще се опита да направи такъв Радев! Греда - няма да му се получи! Разединителят на народа няма до получи втори мандат!
32
5
 
21
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Майче май искаш да станеш премиер на страната, но не става!И то както и Хаджигенов и лъжлив Бабикян защитавате митри и олигарси и не сте партии на промяна , а на подмяна!
31
6
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Когато ви се каэва истината я чуйте!Рая го няма. Жената е эакрила райската градина, и сега с мъка трябва да ражда. И мани ама иэлъгала и мъжа, и той с пот да иэкарво прехраната! И женатъ гуэна и виновна, и до ден днешен се лута между мъжа и прехраната...
30
8
 
12
 
! Отговори
абе преди 2 години
червен *** ти власт ли искаш ще я получиш в СЛИВЕНСКИЯ заедно с мутрата ДОНЧЕВА
29
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова - министър-председател на Република България!
28
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов от тъмното си студио несръчно сричаше неубедително написаното от сценаристите! Пълна гротеска! Явно с инатливото си детинско поведение от самото начало не са имали намерение за съглашателство за успешен кабинет, затова и лансираха явно неприемливи и неподходящи фигури!Или пък толкова си могат, или пък наистина друг му дърпа конците на шоумена!Страшно се изложиха пред Суверена, за когото иначе дават мило и драго!Е, кой шаран ще се хване на нефелните им въдици пак?
27
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
парламент за 10 дена колко милиона ни струва покрай изборите някой знае ли?!? Още няколко пъти ако го играем това упражнение ще се набалбукаме с една хубава цифра, която познайте от кой джоб ще бъде платена! Точно така! Славчо и останалите явно не им пука, понеже имат дълбоки джобове, но народа ще стане още по-беден. Мислете на следващите избори за кого ще гласувате, за да не правим едни и същи глупости всеки път моля!
26
12
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
На другите избори Боко ще прави комунистите на андибул морков :)))))))))))))))))
25
4
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
За да разберете кое добро, трябва видите и лошото. А эа рая, сте иэлъгани 200на100
24
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мустафата е поискала от Слави да го контролира и той какъвто си е прям, я е отрязал. Сега посолството, чрез марионетните си партии и медии се опитва да покаже на партията на Слави кой командва в България.
23
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям сеир за народа,ама после глад майка!Тоз път няма хляб и зрелища!А само зрелища!Чалгарската група го умеят!!!
22
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РеалистМоже да се преименуват "Ние идваме и си искаме субсидиите и властта".