Мая Манолова: Хората на Трифонов искат цялата власт

"Мостовете между партньорските формации не трябва и не могат да бъдат изгорени"
10 авг 2021 20:07, Красимир Ангелов
82
Мая Манолова: Хората на Трифонов искат цялата власт
Снимка: БГНЕС

Заради прищевките на партията на Слави Трифонов 45-ият парламент приключи за 9 дни с една цел – да отидем на избори и те да получат повече депутатски места. Сега, 46-ият парламент е тласкан да приключи по същия начин. Очевидно хората на Трифонов искат цялата власт. С 65 депутати това няма как да се случи, както и с пълната липса на уважение и желание да се води нормален диалог с потенциалните партньори, заяви председателят на ПГ на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая Манолова в коментар на политическите събития от този следобед.

Още по темата
"Аз вярвам, че мостовете между партньорските формации не трябва и не могат да бъдат изгорени. Раздаването на квалификации без аргументи не издава силна позиция на тези, които ги правят. Предателство към избирателите, към хората от протестите и към българските граждани би било да се поддадем на извиване на ръце и на подкрепа на правителство без споразумение, без приоритети и без ангажименти", коментира Манолова, цитирана от БГНЕС.

Според нея, след като е станало ясно, че не може да се реализира правителство с мандат на "Има такъв народ", от формацията на Слави Трифонов могат все пак да помогнат да се "държат ГЕРБ и ДПС далеч от властта", включвайки се в разговори за реализиране на третия мандат, който държавният глава ще трябва да връчи на избрана от него парламентарно представена партия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
В тая партия са много вожд малко индианец и се вземат много на сериозно.Ако решат да се преименуват за следващите избори, могат да се наричат Изправи се БГ.Ние си отиваме.
20
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави иска да им резне субсидиите, да намали наполовина депутатите и да смени изборната система. На другите тия неща не им харесват - особено рязането на субсидиите. Така че няма как да го подкрепят. Разбира се, неудобно е да кажат че искат власт и пари, затова твърдят, че не харесват кандидатите, че не са включени техните приоритети и други подобни лицемерия.
19
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали Манолова и компания заявиха, че не искат власт и не искат постове. Сега защо реват, че партията на Слави искала цялата власт. Значи Манолова и нейните хора все пак са искали постове, щом се възмущава, че Слави искал цялата власт. Т. е. лъгала е.
18
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Алооо антибоковци:чалгари,чалга президента,комунисти,мутри и прокопиевци пак Боко ли ви е виновен?Жадна за власт пап..плач!!!!
17
0
 
9
 
! Отговори
Lina преди 2 години
А вие не можете да го позволите, защото цялата власт я искате вие. Защото сте си лизинговали " достойнството" при различни собственици, само не знам как ще ги решите тези постове с хората на ив.костов оппп- ДБ Трудно е....
16
9
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Мисля, че Слави постъпва правилно. Социалният му проект се изпълнява на 6. Успя да провокира всички партии да покажат реалните си намерения и нужди. Те искат ... Включително и президентчето. А че в екипа му има шутове е нормално. Това е шоу и претегляне на акъла на избирателя
15
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Майче изхвърча от коня вече ха ха ха
14
13
 
12
 
! Отговори
Баста преди 2 години
Чета фейсбук и туитър. Чалгарите направо са озверяли и сипят огън и жупел по Христо Иванов, Мая и Корнелия. А не се видят те, партия с 60 депутата да иска да прави самостоятелен кабинет и да задължава всички други партии да я подкрепят. Не се прави така, бе колеги гьобекчии.
13
1
 
20
 
! Отговори
123 преди 2 години
А пък вие искате парче от баницата, както всички останали.
12
5
 
13
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Ае мае си кажи що си троянско животно на баце
11
5
 
17
 
! Отговори
миро преди 2 години
мaйче ненужна си като радеф ,славуца,пинокио,курнелка и тн..ВЪН МУТРИ !!!
10
9
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Ае мае си кажи що си троянсо животно на баце
9
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Диван паша , каза и отсече. С какво си по различен от Боко той от джипката ти от дивана и двамата казвате аз така няма да направя и давате заповеди , еднолично. Нали щеше да си месията , а ти кво същи к.п.т.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова,много мязаш на еврейката Милена Славова,която в най-великите трудови години на Царство България-Живковите , пееше като насрана "Добре дошли под шарената сянка". На кюфтета щебъдете направени,еврейке грозна! Веселинъ Радославовъ Димитровъ-ЕЙСИ, роден в Престолен на Царство България град Сердика през лето1971-во в Родилен Дом "Шейново",егн 7112136860. Майка Свята-Иванка Стоилова Писова, баща - Радославъ Митовъ Димитровъ. Наследни по Майчина Соя на Вокил. Смъртъ за вас,евреи !
7
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А МаяМа иска с 13 депутата да става диригент на хора в НС. Алоуу, 13 депутата имаш!!! Засрами се малко поне! Къде са майките от "Системата ни убива"? Къде са онези 5 майки с палатката? Да не би системата да ги уби? Няма ги вече пред НС. Вкараха МаяМа в НС и спря да ги убива системата. Измамниции!!!
6
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая се разтрепери, знае че при трето раздаване може да изпадне от масата.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Капон,Мая, Дончева и Мравин, лицето на промяната хахаха
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пчеличката няма електорална подкрепа за да има власт, но явно говори точно. За нея е важно да се дели власта, а не приоритети да се следват. При условие, че с липсата на подкрепа от нейните хора, евентуалното правителство пада, ИДЕЩИТЕ решиха да не играят в парламент и постигат целите си. Това е защото Тяхното желание за власт има други потребности. А всеки любознателен знае какви са те.
3
1
 
18
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Каква власт нали сте слуги на народа :)))
2
2
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ти нали нещеш министри *** Галева :)))