МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!

Терзийски: Не може полицията да се използва за политически цели
Обновена: 17 авг 2021 14:30 | 17 авг 2021 14:29, Камелия Цветанова
217
МВР шефовете на ГЕРБ за протестите: Записите не са укривани!
Снимка: БГНЕС

 Макар че по време на изслушването на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, настоящите депутати и бивши МВР шефове Младен Маринов и Христо Терзийски запазиха мълчание, те защитиха действията си в коментар пред журналисти.

Още по темата

"Където се виждаше насилие и движение, аз разпоредих незабавна проверка. Днес Бойко Рашков потвърди това, което аз казах - тези записи не са укривани, а са изпратени за разследване и до прокуратурата, това налага и позволява законовия ред", посочи Младен Маринов.

"Нека този случай да не изважда от обществения фокус многото случаи на пострадали полицаи", призова още той.

Христо Терзийски коментира, че е много доволен, че той и Маринов са станали обект на атаката за полицейското насилие, защото не може полицията да се използва и да се поругава с политически цели, особено когато предстои нова предизборна кампания.

"Част от депутатите сега са такива благодарение на използването на тези протести. Може би има средства и начини по-добри от прашката да се прави предизборна кампания", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
4
 
3
 
! Отговори
АНОНИМ преди 2 години
ОРИГИНАЛНИТЕ ЗАПИСИ СА ПРИ РУМЕН РАДЕВ--ДНЕС ГО КАЗА РАШКОВ-КАКВО НЕ Е ЯСНО?
143
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като записите не са укривани, къде е оригиналът?
142
2
 
9
 
! Отговори
Пурко преди 2 години
Илиенския и Носо са наглеци! Като техния "патрон".
141
2
 
3
 
! Отговори
Интересно как преди 2 години
под всички сценки, като започнем от чекмеджето, продължим с Иванов на Росенец и завършим с кадрите зад колоните - стои подписа на НСО. Какво общо има НСО с този политически инженеринг, който наблюдаваме?!
140
2
 
7
 
! Отговори
Не е сериозно! преди 2 години
"Нека този случай да не изважда от обществения фокус многото случаи на пострадали полицаи" - Нека незабравяме и за случая, в който полицайте влезнаха и пребиха невинно семейство, нека незабравяме случайте на катастрофи причинени от депутати и прикрити до момента. Не ви ли е срам да го коментирате това изобщо?
139
9
 
1
 
! Отговори
ОБВИНЯВАТ преди 2 години
НА ПРОКУРОРКАТА ВЕРОНИКА ТРИФОНОВА И ПРЕДАВАТ НЕЯСЕН МЪГЛИВ ЗАПИС, А СЕГА РЕВЪТ ,ЧЕ ТЯ НЕ ПОВДИГНАЛА ОБВИНЕНИЕ---ЯСНИЯТ ЗАПИС Е ОТ ДВА ДНИ И ТОВА ГО ЗАЯВИ М-Р РАШКОВ--ТОЗИ ДОБЪР ЯСЕН ЗАПИС СИ СТОЙ ЦЯЛА ГОДИНА СКРИТ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА,ЗАЩО НЕ Е ПРЕДАДЕН
138
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От това джудженце с очилцата - охраната на Мето Илиенски, дето Баце го направи главен секретар заради дългото приятелство - какво друго да очакваме?
137
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера, защо "мъжагите"в униформи, първо връзват ръцете на протестиращите, след което ги бият? И защо ги влачат зад колоните, а не ги бият пред тълпата? Защото тогава тълпата ще тръгне и ще се види цялата истина. Жалко е, че когато протестираха за ниските си заплати, хората бяха солидарни с тях....
136
7
 
4
 
! Отговори
измама преди 2 години
РАШКОВ каза че на прокуратурата са представени неясни мъгливи записи---тези записи които сега се въртят по медиите са били при РАШКОВ от два дни,А ПРИ ПРОКУРОРИТЕ ОТ ВЧЕРА-как тогава прокурорите да повдигнат обвинение в съда ,те са нямали този записТОЗИ ЗАПИС ИЗПЛУВА СЕГА И Е ПАЗЕН ОТ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ,ТАЗИ НСО Е ПОДЧИНЕН НА ПРЕЗИДЕНТА-защо чак сега се показват тези записи,ЗАЩО НЕ СА ПРЕДАДЕНИ ПРЕДИ ГОДИНА НА ПРОКУРОРИТЕ,А НА ТЯХ СА ПРЕДАДЕНИ МЪГЛИВИ ЗАПИСИ--ПРЕЗИДЕНТА НИ МАНЕПУЛИРА
135
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народната милиция бие!!! Какво очаквате от управление на другари и другарки? Минали през Комсомола и БКП. Всички тези от 12 години, са онези старите с партийните билети..На видеото има и милиционерка-биячка, че някой не и обърше един шамар и да отиде продавачка някъде.....
134
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой нормален ще бие хора за 600-800 лева заплата? Колко трябва да си не ставащ за нищо друго, освен за ниско бюджетен бияч. Ако всичко, което виждаме е било изпълнение на служебен дълг, защо Герб скриха записите?
133
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямат срами тия, а за бибитко - къде се скри пак ?
132
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато се възмущавате от действията на Лукашенко, същия си го имаме и ние и се казва ББ....Ако тези хора по някакъв начин се промъкнат и отново са фактор в държавата, много скоро самолетите за нормалните държави, ще се напълнят с много способни и образовани хора. Демокрация, не е имало никога у нас!!! За едни никога не е имало закони. Престъпници станаха бизнесмени. Узакониха се...Всичко друго е роби.
131
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не зададе въпрос на Рашков, проверили ли са, кои бяха онези татуирани брадати мутри, облечени в милиционерска форма. Записи трябва да има, а не вярвам да са били полицаи. Тях ги гледахме всеки ден, бяха си чисти бандюги, незнайно откъде събрани. На площада видях толкова интелигентни момчета и момичета, които не излъчваха агресия, те си искаха държавата. Агресивни бяха платените мутри, които си влизаха през полицейския кордон и безчинстваха, без никой да ги закача.
130
5
 
10
 
! Отговори
Справедливост преди 2 години
Не одобрявам агресия към полицаи, защото, те също са нечии деца, съпрузи, братя и сестри...НО, никога няма да приема насилието от полицаите на видеото, срещу хора с вързани ръце и нахвърляни на земята един върху друг, като в нацистки лагер....Безобразие!!! Ние като общество, независимо на кого симпатизираме, не трябва да останем безмълвни и да забравим случилото се, защото никой не знае кога и на кого от нас може да се случи нещо подобно. Това е фашизъм.
129
3
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Колев...забравил си КАВИЧКИТЕ на "забравили"...По-точния израз е:..-"Напраихме са на ударени за записите"..Със задоволство виждам,че ..наистина ПЛАХО,но все пак ЗАПОЧВА да се обсъжда една тема в "публичното пространство":..-Темата с "НЕНАКАЗУЕМОСТТА" на "факторите",които вземат решения ,засягащи ЦЯЛАТА НАЦИЯ!...Това е ПРОПУСК НОМЕР ЕДНО при ситуиране на социалните ни отношения!!!!!
128
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На снимката двама страхливци и един ПР зад тях, които им диктува какво да говорят. Всичките им публични прояви са като извадени под индиго
127
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А,ха да проговори!Френологията не лъже.
126
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяла България одобрява реакцията на полицията от записите.
125
19
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
не разбрах дали са са кръстили:..-"На,честен кръст!"..Както оня Микроумник от Банкя практикува..