Хаджигенов: Шоуто на Тошко и Татяна ще им се получи по-добре

От другата протестна партия ДБ отказаха коментар
5 сеп 2021 21:30, Анисия Иванова
168

Кой е представителят от ИТН, който е получил бележката с предложението Татяна Дончева да се отцепи от партията на Трифонов, но и да привлече със себе си Ива Митева и Иван Хиновски - все още отговор на този въпрос няма. Депутатът от ИТН Любомир Каримански заяви, че не знае за случая.

"Най-вероятно и тя бълнува нещо или пък не знам как ѝ се привиждат нещата. Но друго е по-важно, не мога да премина с мълчание обидите и нападките към Ива Митева. Смятам, че са непристойни", посочи той.

Още по темата

Днес Дончева отказа да коментира темата, но в телефонен разговор за Bulgaria ON AIR заяви: "Да си гонят топката, която си ритнаха сами".

Коментар по темата направи и адвокат Николай Хаджигенов.

"Ако трябва да сме сериозни, според мен Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се вземат ръка за ръка и да започнат да живеят заедно. Шоуто ще им се получи по-добре", посочи той.

От другата протестна партия ДБ отказаха да вземат отношение дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото НС още преди да е избран 47-ия парламент.

Повече по темата вижте в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
32
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Когато ти си Шоуто е правилно,когато си зрител, ревеш!
88
5
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАДЖИТУ ДА КАЖИ АКО ОПЪНЕ ПРАШКА С КАМЪНИ СРЕЩУ ПОЛИЦАЙ В ГЕРМАНИЯ/А В РУСИЯ/ КАКТО ТОЙ ПРАВИ ТУК КАКВО ЛИ ЩЕ МУ СЕ СЛУЧИ ТАМ.....
87
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неблагодарникът хаджигенов без татяна въобще нямаше шанс да влезе в парламента.
86
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия забравиха за чегъртането. Сдавиха се като кучета за кокъл.
85
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не му пука. На дyдyка.
84
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хаджимухлев, не си интересен. Не се напиняй.
83
28
 
16
 
! Отговори
Време за промяна преди 2 години
ИТН наистина трябва да се разцепи, за да се отделят разумните хора от шоумените. Ако Татяна Дончева се е опитала да го направи, е вършела нещо полезно. Ако се беше получило, сега щяхме да имаме правителство на промяната и нямаше пак да ходим на избори. Това все пак ще трябва да стане, но по трудният начин - тогава когато в НС се получи мнозинство без ГЕРБ, ИТН и ДПС. След колко избори ще се получи, е трудно да се каже.
82
30
 
7
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Пич си...Хаджигенов...Народ сме...Братя сме...и ще отстояваме Свободата и Просперитета на децата ни...заслужават да живеят добре у дома...в България...с България който иска!Чиста и Свята!...и нямат пари с които да ни пречупят и купят...объркали са Народа...с ятагани не можаха...с хартийки ли!
81
8
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и до кога ...кгб...ограничените ...ще ми налагат цензура...в 21 век в ЕС не можеш да напишеш...с.п.н...да да онова с което се къпем...такова лицемерие...да финансираш мафията превозваща отпадъци...замърсяваща въздуха и водата,да секат гори,да предизвикват наводнения,да убиват невинни хора...от алчност...могат...убиват Света ни...и не ни позволавят да напишем...сап,ун!
80
7
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и Са.у.а е цензуриран...ама насаждането на омраза към Българите..не е...елементарни ...насаждащи омраза и несправедливости...с цел да запалите нова...да продавате оръжия...да ...геноцид в 21 век!наложетн ни от политическата...зависима от...олигархията...животите ни не струват и цент!...според тях...ще ви разкажем играта...прочетете Историята ни!
79
6
 
3
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонимен"дегенерирали протестъри"..."дегенератите" сме 7 милиона...бяхме рая...бяхме матрял...ама сме тук...и ние ви плащаме...с животите си...и не сте ни господари...работите за Народа ни...и политическата...ралботите лошо...ограбвате ни и ни продавате...тъчете на много станове...и ни очаквайте...ще излезем милиони...ще носим въжета и ***..."хуманно",не хуманно ни убивате политическата...продавате децата ни в робство в 21,продавате създаденото от предците ни на...скрап...минахте ен.ча.ите
78
10
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До КапиталистВашингтон...и режим...режим има в китай и обслужващата ги губерния..вече...русия!...САЩ са Своабодният...мечтаният Свят...децата ви мечтаят и бягат да живеят там!...но явно нещата ще се променят...може и да ви ги върнат...за да ви мразят...да воювате с децата си...лишили ги от тази възможност...и парите ви нямат значение...да играем!!!
77
2
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До 118или на доган?
76
3
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До До 118хаха да не е станал на боко?
75
11
 
5
 
! Отговори
Капиталист преди 2 години
България трябва да се присъедини към режима на Вашингтон! Само така ще сме истински свободни!
74
2
 
18
 
! Отговори
До 118 преди 2 години
Адвокат на мутрите е. Кандидат за адвокат на дявола.
73
9
 
1
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До Анонименкой е...един от 7 милиони наши братя...имащ смелостта да каже не на мафията...Чиста и Свята България...просперитет за децата ни...и нямат пари с които а ви платят да ни откажете,уплашите или промените ценностите ни...завещани ни от Апостола...и Царете ни!
72
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой е този Хаджигенов и защо трябва да ни интересува неговото мнение?
71
2
 
14
 
! Отговори
До 100 преди 2 години
Радо шишарката, ти ли си ве баце с тези прелестни идеи?! Я направи едно коремно и после поговори на развален английски. Мноооо си як и на следващите избори пак няма да гласувам за теб, поради същата причина...проост фааатмак си ти!
70
2
 
8
 
! Отговори
Протестър преди 2 години
Протестирам, че не е станала сделката !