Борисов: Кандидатът за президент ясен след датата за избори

Ако вотът е 2 в 1, кандидатът трябва да е "строго партиен"
8 сеп 2021 15:35, Нели Христова
161
Борисов: Кандидатът за президент ясен след датата за избори
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Докато не знаем как ще бъдат изборите, няма да кажем кандидата за президент. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов в отговор на журналистически въпрос за номинацията за държавен глава на партията.

По думите на Борисов има значение дали изборите ще са две в едно - парламентарни и президентски, или ще са поотделно. Лидерът на ГЕРБ обясни, че ако са две в едно, тогава кандидатът трябва да е строго партиен, за да "влачи" листата.

Ако не, може да се търси, а и според мен е правилно в тази ситуация на разделение на всички партии, да има някаква обединителна фигура, гражданска, която да бъде подкрепена, за да бъде премахнат Румен Радев, каза Борисов.

"В момента единственият проблем на тази държава се казва Румен Радев с неговата жажда за власт и еднолична диктатура и управление", посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
13
 
18
 
! Отговори
Радев преди 2 години
не е корумпиран - той просто назначава любовницата си за ПР, и Янев не е корумпиран - просто назначи децата си в Булгаргаз, и Кирчо не е корумпиран - Асан назначи жена му в в министерството и другите му министрите изпоназначиха де що рода имат, любовници и съученици по министерства и държавни фирми. Това се казва борба с корупцията - всичко стева между роднини и корупция нямааа, а само малки приятелски услуги.
103
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не го иска този *** от Банкя, да се пенсионира там с откраднатите милиарди и да не се показва повече от хралупата.Интересно обаче как все Радев му виновен за всичко той лично и ГЕРБ никога не са виновни !!!
102
13
 
8
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 2 години
До е гадно е. Ама той и не иска повече да управлява това неблагодарно и тъппо племе. Не виждаш ли как се кефи отстрани да им гледа сеира на другите. Който иска да си блъска главата.
101
9
 
10
 
! Отговори
Разправията преди 2 години
между Радев и Бойко започна заради една жена - Показаха любовницата на Радев Деса как си я е назначил за ПР. И се почна с чагъртането.
100
16
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
До 99. Първо, Бойко изобщо, ама изобщо повече не иска да е премиер, така че тук издишаш. Второ, радеф може и да не е корумпиран (с едно на ум), но не става за президент, защото е завистлив, злобен, отмъстителен, авторитарен, мнителен и некадърен. И трето, служебното му правителство нищо не е направило, освен че докара държавата до пълен хаос.
99
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама той кандидатът на ГЕРБ отдавна е ясен - Даниел Митов.
98
6
 
8
 
! Отговори
До Бойко преди 2 години
Така е, но да не забравяме каква беше съдбата на тези, които направиха Съединението и после Независимостта - Батемберг го убиха, а Фердинат трябваше да абдикира. Великите сили не харесват това. Така, че Бойко много рискува. Дано подкрепата, която има в ЕНП да му помогне, а да не е само на приказки.
97
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 101 за какъв престиж на служебните говориш, че и огромен. За това че разграбиха парите за Хемус или, че разградиха ББР и подготвиха грабежа на Вазовските виенни завиди и Булгарикум или, че единия е чужд гражданин, а другия е съден за измама и постигнал дпоразумение. Ни морсл, ни професионализъм. Крадци не искаме, компренде.
96
14
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
До 101. Хе-хе, не знам наивен ли си или глу.пав. Че те най-големите мафиоти са в служебното правителство и работят за олигарсите. Свали си червените очила.
95
5
 
11
 
! Отговори
Ти кво ний преди 2 години
Банкянски
94
3
 
2
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
До 103 анонимник. Ама тя тази работа не става само защото някакъв си невзрачен олигоффрен като теб го е написал. Ще ми изчегърташ оная работа, ей това ще изчегърташ. Мнозинството ще си каже думата, а не *** като теб.
93
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко, изтощи се идеята, че може да лъжеш повече от 13 години. Хората прогледнаха. И затова ми се струва, че идеята да се върнеш на бял кон е несъстоятелна.Никога вече българите няма да позволят да ги управлява един подобен примитивен и корумпиран тип.Крайно време е вече българските политици да престанат с партийно строителство и да се занимават с държавно. как ще се оправи държавата, а не как ще се измамят група хора и да ги ограбят.Но това зависи от нас. Ние ви изпращаме там. Дано се разбере!
92
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И магаре да издигнеш, ще го наритаме! Дожовотен за тиквата!
91
12
 
9
 
! Отговори
Бойко преди 2 години
направи една много смела и опасна за него стъпка - вкара България в чакалнята на Еврозоната. Такива маневри са правени в миналото от български държавници и постепенно е било извоювано Сединението, после Независимостта на България, използвайки междуособиците на Великите сила. Но това е много неизгодно и за Руските интереси и за Американските интереси и за олигарсите и перачите на пари. Затова го притискат от всякъде и правят всичко възможно да има хаос и да се разбие макроикономическата рамка.
90
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Министрите от служебното правителство проведоха реална борба с мафията.За съжаление не видяхме енергетиката, селското стопанство, защото там също има страхотни ями, които трябва да се разровят.Но министърът на икономиката и министърът на финансите, са просто министри на нормалността, показаха, че една държава може да не е корумпирана.Според мен точно на това се дължи огромният им престиж. Те показаха нещо, което не знаехме вече 30 години, че е възможно една държава да се управлява и без корупция
89
3
 
9
 
! Отговори
Е гадно е ! преди 2 години
Бойко може да спечели изборите / ако не се намесят Кирил П. и СИЕ/ , но не може да управлява !Е не е ли гадно , да стигнеш до Рим и да не можеш папата да видиш !?
88
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-силният коз на Радев срещу противниците му е, че той не е корумпиран или поне не може да бъде обвинен, че е корумпиран.В момента основният конфликт в обществото е корупция срещу нормализация. Президентът може да предложи и успехите на едно служебно правителство, което също показа, че срещу корупцията е възможно да се проведе успешна борба.Освен това Радев вече има подкрепата и от външните фактори. Бойко никога не може да стане повече министър-председател, защото той загуби външната подкрепа.
87
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво Бойко! Отново ГЕРБ ще спечели изборите! Видя се колко неподготвени са останалите участници!
86
5
 
12
 
! Отговори
да знаете преди 2 години
Този до изборите ще получи поне два инфаркта!
85
5
 
14
 
! Отговори
.................... преди 2 години
Хи хи хи,старата тлъста с.в.и.н.я пръска с.люнки от злоба! Чак от снимката си личи! Насреща на Радев да тичаш, т.икво(Но не можеш),пак няма да го стигнеш!