Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати

Трудно се възстановявала държавността след олигархична система
Обновена: 16 сеп 2021 12:49 | 16 сеп 2021 09:31, Камелия Цветанова
336
Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев предупреди министрите от новия служебен кабинет, че срещу тях ще продължават да се хвърлят огромни ресурси – парите, медиите и влиянието на хората, които „имат държавата за своя бащиния“.

„Ще ви организират протести, стачки и компромати, ще ви товарят с греховете на старата власт, но вие вече доказахте, че имате характер не само да се изправите срещу тежкото наследство, а и да работите за бъдещето на България“,посочи държавният глава.  

„Върху вас ще се изсипят последствията от десетилетия на безхаберие, на застой, корупция и некомпетентност в различни области, като например кризата в енергетиката и цената на тока, хаоса и липсата на законност в пътното строителство, които лишиха хиляди честни работници от заплати“, каза Радев.

Още по темата

„Правителство без НС няма възможност да изпълнява стратегическа задача, но времето не чака и заради това очаквам от вас наред с укрепването на държавността и подготовката на поредните избори, да продължавате с разуми стъпки за излизането от кризата, да работите със смисъл за бедните и слабите, да набележите ясен хоризонт за ускорено развитие и модернизация на страната. В този сложен момент моят избор отново е върху вас“, допълни държавният глава.

Той благодари на министрите от старото правителство, по-голямата част от които остават и в новото, че са доказали неговата основна идея, че е възможно демократичното единодействие между родолюбиви хора от разни политически хоризонти в името на България.

„Този модел на управление, успешен пример е капитал за политическото бъдеще, то е стъпка напред в надмогване на политическите предубеждения, които спират развитието на страната. С дейността си вие върнахте част от доверието на българите в институциите. За съжаление политическата класа не възприе модела на служебното правителство. НС не успя да излъчи редовно правителство в условия на криза. Разбрахте  колко трудно се възстановява държавността след олигархична система“, обобщи Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
11
 
52
 
! Отговори
АнтиРадев преди 2 години
Радев, от моето семейство имаш 5 гласа, с които да допринесем да не стъпиш повече на Дондуков 2, американски и с0рoсоиден пудел.
36
9
 
41
 
! Отговори
До 29 преди 2 години
И 100% да ги изкарате с нагласените си проучвания, все тая! Радеф втори мандат няма да има! Следващите два месеца удобрението към него и правителството ще е отрицателен процент, даже и в поръчковите проучвания!!
35
32
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
ами ще има протести толкова народ е отлъчен от копанята това е наследствотоот герб за 12 години така че протестите в банкя а не пред президенството служебнияткабинет и ген радев са ден до пладне тръгнете по следите на парите те ще видоведат където трябва
34
7
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да съобщавате новините с повече патос. Ето така: Победоносната военна хунта громи протестите и стачките на хитлерофашизъма! Втората служебна армия на маршал Радев смело настъпва напред, в името на другаря Сталин!
33
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Мирчо Спасов Ами ноември ще се преброим и ще видите, че бандата ГЕРБ са останали два файтона хора а подкрепата за Радев ще е още по голяма.
32
9
 
14
 
! Отговори
до Кънчо преди 2 години
Къночо бе ,пиле шарено ,кой спря газопровода минаващ през България бе ,кой спря изграждането на АЕЦ "Белене " !? Турция си я направи на Резово !!! Откъде искаш евтин ток бе пиле шарено ,от космоса ли ? Германия ,защо не си спря газопровода бе ???
31
7
 
42
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Рошков който излъга за подслушването на протестиращи, пак ще е министър. Задачата му е същата - да лъже и да нахлува в детските градини, да търси между децата купувачи на гласове.
30
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия в заглавието ако има румен пощуряват гербаджийте
29
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахах, мобилизирали са наистина всички останали *** с опорките на Сев Пр Бойко. С когото съм говорил всички ще гласуват за новата партия на Петков, така че напразно се хабите. Голям разгром ви чака. Затова Чекмеджето напълни гащите и избяга от пряк двубой с Радев
28
48
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Над 70% от Българския народ подкрепят Румен Радев и служебното правителство което се справи отлично. Разбираемо е ревът на Герберските мафиоти и техните платени *** секнаха им кранчетата, доста мижитурки от администрацията и леки службички ще трябва да се захванат със истинска работа и воят е до небесата. Мафията ГЕРБ никога повече няма да управлява запомнете го.
27
7
 
34
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Демек - това което спретнаме на предишните, сега може да спретната на нас!!! Гузен, негонен бяга!!! Инфлацията в края на годината ще е 10%, хората вече усещат, че на зима трябва яко да стягат коланите - ама стачките и протестите този път няма да са справедливи, а "спретнати" .... дееа и комсомолеца продухан!УВО 2021 бе ***!!!!
26
36
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберастите ни са живи ни умрели.На следващите избори ще ядът пак големата тояга.Браво Радев с теб сме,много сме.
25
6
 
21
 
! Отговори
Мирчо Спасов преди 2 години
До Христо Христов..... Христо, млъкни..!!.... Христо, брой колко са за/срещу Предателя Радев........" Народната любов"ще го помете този подъл, гаден нечовек....
24
32
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Бойко Рашков дано пак се справи с купения вот, че неговия адаш бойко тиквата място пак да не може си намери , и приятелите от дупясе и те гас пикаят
23
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е наистина много противен не знам за вас но аз не мога да го понасям. Страшно двулично и двугърбо същество. Скъса се да превъзнася правителството си а то не е съществувало и половин година. Вече едва ли не оправиха държавата. Точи си зъбките за нов мандат ама дано сме умни и го изшиткаме от топлото местенце. Не искам повече да го виждам и да слушам тъпите му изказвания сякаш писани от някой агитпроп. Навява ми гадни асоциации. Толкова за него.
22
2
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
трябваше да смени здравният и военният министри някои около него работипротив него и на президенските избори веднага ще си проличи
21
8
 
43
 
! Отговори
Фигурант преди 2 години
А не ще търпиммафията на Радев.Истинските неплатени протести сега започват!!!
20
13
 
49
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Не Радев, стачките няма да са организирани. Цените на тока и стоките по магазините растат и като дойдат студените месеци се готви за истински протести, а не като тия на продуцента ти божков от мин лято. Тогава пак слез да вдигаш юмруче нахалник. Некадърни и нагли, това сте ти и кабинета ти. Защо вече не се говори за гражданството на Киро ? Докъде ги докараха там нещата ? Ти нещо няма ли да кажеш по въпроса ? Нещо за самоубития войник ? А нещо за черната кутия на падналия в Шабла самолет ?
19
7
 
19
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
Слушайте изказването на ЧЛЕНА ..../...на БКП../у глави...
18
5
 
22
 
! Отговори
Десислава преди 2 години
Ммм,даа,очевидно съвсем точно знаем как се правят нещата.Поне не се издавай.