Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати

Трудно се възстановявала държавността след олигархична система
Обновена: 16 сеп 2021 12:49 | 16 сеп 2021 09:31, Камелия Цветанова
336
Радев към министрите: Ще ви организират протести, стачки и компромати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев предупреди министрите от новия служебен кабинет, че срещу тях ще продължават да се хвърлят огромни ресурси – парите, медиите и влиянието на хората, които „имат държавата за своя бащиния“.

„Ще ви организират протести, стачки и компромати, ще ви товарят с греховете на старата власт, но вие вече доказахте, че имате характер не само да се изправите срещу тежкото наследство, а и да работите за бъдещето на България“,посочи държавният глава.  

„Върху вас ще се изсипят последствията от десетилетия на безхаберие, на застой, корупция и некомпетентност в различни области, като например кризата в енергетиката и цената на тока, хаоса и липсата на законност в пътното строителство, които лишиха хиляди честни работници от заплати“, каза Радев.

Още по темата

„Правителство без НС няма възможност да изпълнява стратегическа задача, но времето не чака и заради това очаквам от вас наред с укрепването на държавността и подготовката на поредните избори, да продължавате с разуми стъпки за излизането от кризата, да работите със смисъл за бедните и слабите, да набележите ясен хоризонт за ускорено развитие и модернизация на страната. В този сложен момент моят избор отново е върху вас“, допълни държавният глава.

Той благодари на министрите от старото правителство, по-голямата част от които остават и в новото, че са доказали неговата основна идея, че е възможно демократичното единодействие между родолюбиви хора от разни политически хоризонти в името на България.

„Този модел на управление, успешен пример е капитал за политическото бъдеще, то е стъпка напред в надмогване на политическите предубеждения, които спират развитието на страната. С дейността си вие върнахте част от доверието на българите в институциите. За съжаление политическата класа не възприе модела на служебното правителство. НС не успя да излъчи редовно правителство в условия на криза. Разбрахте  колко трудно се възстановява държавността след олигархична система“, обобщи Радев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


336
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
12
 
46
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Каква "държавност" ще укрепват бе Фигурант, това е временно правителство на което единствената задача е да проведе честни избори! Тоя верно си е повярвал, че е успял със преврата...
16
15
 
50
 
! Отговори
ОБЕДИНИ ОЛИГАРСИТЕ преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ-ЧОВЕКА НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ, ВАСИЛЕВИ, ПРОКОПИЕВИ, ГЕРГОВИ.......... ПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ........
15
51
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожелавам на Радев пълна победа на следващите избори!Той е истинският президент.
14
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глобализма затри България,докато държавата ни се управлява отвън нищо хубаво не ни чака!!
13
16
 
47
 
! Отговори
баба вуна преди 2 години
фигуранта си отива на есен , клубчето му също . интересно ми е какво ше работят след това .
12
55
 
26
 
! Отговори
давай Радев преди 2 години
Радев бръкна е дирника на Буци с боксова ръкавица.Те това е истината!!!Всичко друго е вятър и мъгла.
11
40
 
25
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Винету е олицетворение на избирателите си, народа ! Простоват, нагъл, корумпиран !
10
15
 
56
 
! Отговори
Импийчмънт преди 2 години
Кога ти прави стачките всичко беше наред,а сега са организирани?Цървулане,ако не си разплатиш задълженията към всички ще разбареш какво е истинска стачка!!!
9
8
 
47
 
! Отговори
РУСОФИЛ ИЛИ НАТОВЕЦ. преди 2 години
РУМЕН РАДЕВ - ЯСНО ДА СЕ ОПРЕДЕЛИ..!!......... ИНАЧЕ ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА САМО ОТ ЛИЧНАТА СИ КАРИЕРА........ ТО СИ Е ТОЧНО ТАКА....!!
8
48
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мачкай гърбавата ***, напълнили са гащите вече якоо.
7
58
 
28
 
! Отговори
браво преди 2 години
Радев разсипа крадливата шайка !!!!
6
53
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кви стачки бе, знаеме ги на герп стачките, 50 рома от строителната фирма под строй с плакати, които сами нямат грамотноста да си напишат. Или на Гешеф подкрепата, качулки, маски и скрити лица, които не знаят защо са живи, ае у лево с тия псевдо-мутренски смехории.
5
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Христо ХристовИце, хайде да не говориш от името на целия български народ, става ли? То след два месеца ще стане ясно кого подкрепя и не подкрепя народа!
4
22
 
71
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Когато Радев организираше стачки, протести и компромати беше добре. Сега обаче не му харесва. Монетата винаги има две страни.
3
10
 
51
 
! Отговори
Точно преди 2 години
Ченге тъпо както ти направи на герб и бойко. Само гледай
2
6
 
27
 
! Отговори
нема а се плуашите преди 2 години
,,,,,,,и да знаете че вирус нема .
1
78
 
24
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Прав е радев. Системата ще се опитва да саботира България. Но народът искащ промяна подкрепя и ще продължава да подкрепя Обединителя на нацията - Президента Радев.