ГЕРБ: Корпоративна, партийна, милиционерска - фракциите на новото МС

Правителството щяло да осигурява зрелища, а не хляб
Обновена: 12 дек 2021 13:28 | 12 дек 2021 13:25, Камелия Цветанова
182
ГЕРБ: Корпоративна, партийна, милиционерска - фракциите на новото МС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Ние ще следим стриктно изпълнението на това странно коалиционно споразумение, което е нехомогенно и включва взаимоизключващи се обещания - например по отношение на пенсиите, защо се предвижда еднократна помощ за родителите, чиито деца ходят на училище онлайн. Това правителство се състои от три фракции - корпоративна, партийна, милиционерска - тази на президента Радев, която ще контролира всички останали дали изпълняват президентските команди". Това каза пред БНР депутатът от ГЕРБ - СДС Деница Сачева.

Още по темата

Според нея за първи път от 30 години насам се случва управляващи да гонят опозиция от офисите, "нещо, което не се е случвало досега, независимо колко яростно са се противопоставяли политически партии", допълни тя.

"Шоуто на министъра на културата беше тъжна клоунада. Проф. Велислав Минеков няма правни основания за тези действия. Двата етажа в административната сграда са собственост на Областната управа и са наети по законов път. ГЕРБ не дължи никакви наеми, както нито една парламентарно представена партия в България по закон не дължи нищо за офисите, които заема... Нелепо е да се внушава, че дълговете на НДК се дължат на това, че партия ГЕРБ има офиси в административната сграда", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Опасявам се, че новото правителство няма да осигурява хляб, а ще се занимава със зрелища", дъполни Сачева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още по темата: ГЕРБСачева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не така приятел ,са обичам биволско сирене с ракийка )
138
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До От Канада не мърдам.....Стой си там, на нас предатели не ни трябват! И хубаво да миеш тоалетните, да не те изхвърлят, че там, казват, на улицата било много студено!
137
7
 
2
 
! Отговори
румбоф преди 2 години
Много бързо забравихте-кой фалира БГ-Г.Гечев-2,5 год,К.Нинова в Мин.съвет на Ив.Костовуволнена,2,5 г. същата в зам.мин.на Р.Овчаров при Станишев-уволнена.През.нарушил констит.,сега и този К.Петков нарушил конст.на БГ-иска да става Мин.Предс.Къде в света има такава пародия.И сега милиц.Б.Р.ще плюе...и така как е спечелил 750 000+19 имота.Всички ли ви хвана амнезията.След няколко месеца ще ви видя на 180 град.
136
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простовато женче, изпълзяло от Нищото, повластвувало малко, видели го по ТВ и решило, че трябва да ни пробутва стари всеизвестни римски изречения! Я се скрий!
135
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** змия!
134
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще видите как се краде
133
6
 
16
 
! Отговори
Сачевата кукумявка преди 2 години
Тая е голям крокодил мутирал в КРОКОЖАБЪЛ - м/у крокодил и жаба.
132
10
 
5
 
! Отговори
новото правителство: преди 2 години
крадец на интелектуална собственост, крадец - приватизатор, бивш сикаджия, лъжец погазващ конституцията...честити ни НОВИ демократи !
131
10
 
3
 
! Отговори
Борко преди 2 години
Децата и внуците на ***, червените богаташи, излъгаха народа и ще продължат да разсипват и грабят държавата. И промитите мозъци тъпеят и слушат чалги. *** народ, слаба държава!
130
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоя ококореният крокодил много пие
129
3
 
9
 
! Отговори
toti преди 2 години
Ама тия много били умни ,а никой не разбра ,но сега никой ненужно да се занимаваме с тях след като са останали с свалени ***!!
128
4
 
19
 
! Отговори
чистота преди 2 години
А за чекмеджето забрави ли?
127
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно тая сачевата ми отне правото да избирам години за пенсиониране - на мен и на още 39 000 души, с което ни оряза с около 110 до 200 лева, въпреки, че имаше закон това да е за хората , родени след 1960година....как да не я на п . су .вамгроб си правеха каквото и когато си поискат, независимо от законите - еее, нема вече лабаво, дано ги видим в централния
126
7
 
17
 
! Отговори
незнаен преди 2 години
Интересно кое е интелегентното в нея,нещо май сте сбъркали.Такова селско и тъпо излъчване има.
125
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От доста време ГЕРБ говорят на принципа крадецът вика дръжте крадеца. Сачева и тя така
124
7
 
15
 
! Отговори
Ясен преди 2 години
Тя пък кога е стояла на висок, толкова неприятна жена и като излъчване и поведение
123
9
 
17
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Хайде малко поспрете с пророкуването!Май след управлението на герб всяко друго ще е по-добро!Най-малкото няма да е еднолична диктатуракато Борисовата!
122
9
 
9
 
! Отговори
От Канада не мърдам преди 2 години
Ганио овцата най простия чиляк в ЕС, 22г след падането на комунизма върна милиционерите и крадците на власт. Фактите са проверими, достатъчно е да влезете в магазина или да платите някоя от сметките. Желая успехи другари овци!
121
7
 
14
 
! Отговори
Питанката преди 2 години
А вие какви бехте, Мадам спициалист по сичко?
120
4
 
7
 
! Отговори
ВетЪра на ПОДмяната преди 2 години
Политически метаморфози Сачева Запис в който обвинява ГЕРБ в рекеткогато е ОДС (ВИДЕО) 2012 г. Тома Биков когато част отДБГ Движение България на гражданите имат и архиви ютуб ,същия Биков: Борисов е карикатура на диктатор статия Антон Тодоров когато в оновастарото СДС Шайка: Бойко, Росен, Цецо и другите " Яне Янев "ИМАМ ЧОВЕК" - тежките уроци на Яне ВИДЕО КАТАРЗИС А Волен ,Валери, дори оня *** Марешки ... Кой всъщност е корпоративна, партийна, милиционерска партия? ????