ГЕРБ пита: Кога ще пенсионираме ДС, агенти се връщат на власт

В полето на дипломацията имало назначения на хора от репресивния апарат
60
ГЕРБ пита: Кога ще пенсионираме ДС, агенти се връщат на власт
Снимка: БГНЕС

Агенти и сътрудници на ДС се връщат на ключови места, обвини Даниел Митов в декларация от ПГ на ГЕРБ.

Нашият въпрос е кога ще пенсионираме ДС, каза той.

„През последните 30 години демократична България води тежка битка, за да скъса с тоталитарното си минало. Репресивният апарат и структурите на ДС са виновни за съсипването на стотици хиляди съдби на граждани и ако има теория, където тази битка а е била особено ожесточена това е полето на българската дипломация и МВнР, защото в последните години ДС гарантираше българистката дипломация да е дипломацията на Кремъл“, каза Митов.

Още по темата
„За щастие десницата успя да изолира сътрудниците на ДС от процесите на важните въпроси на външната ни политика. Трите правителства на ГЕРБ и Росен Плевнелиев въведоха практиката да не се назначава в ръководството на дипломацията сътрудници и агенти на ДС, но днес България се управлява от нова власт, част от която никога не се е извинила за тоталитарното си минало - БСП и резултатът е явен. ДС се върна на бял кон в политическия кабинет на МВнР“, скочи Митов

Той посочи, че в кабинета на министъра на външните работи са назначени сътрудници на ДС и настоя те да бъдат уволнени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
2
 
! Отговори
Смех преди 2 години
Бате буци пази ли си още партиината книжка с която се гордееше толкова
51
6
 
3
 
! Отговори
Мая преди 2 години
Както каже Радев и неговия ментор генерал Решетникова!
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ: Връщат се византийските агенти на Константинопол.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бе, връщат се агентите на Гешев полицая отпреди 9-ти септември 1944 година. Връщат се фашистките агенти на полицията.
48
4
 
2
 
! Отговори
ПЕНСИЯ ЗА РАДЕВ... преди 2 години
РАДЕВ ВЪРНА ДС/БКП ГЕНЕРАЛИТЕ, ДОНОСНИЦИТЕ, КЛЕВЕТНИЦИТЕ, АГЕНТИТЕ НА ВЛАСТ В БЪЛГАРИЯ........... # ПЕНСИОНОРАЙ РАДЕВ..!!
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До... 51..Демек дпс искаш, защото там повечето са бивши агенти на дс.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-добре ДС, въпреки че такива отдавна няма, отколкото Калинките на ГЕРБ. Факт!
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От повече от 32 години ДС я няма. Когато се заговори за ДС това винаги е за отвличане на вниманието от важните неща.
44
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
До Нали/41"Какво търсят ДС във Външно министерство" - служат на НАТО и ЕС. Затова натовецът Соломон Паси спаси БКП от разпад и лустрация 1990та.
43
0
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Никога няма да се пенсионират. Защото НАТО няма да го позволи. Силата на НАТО у нас са ДС агентите. Затова и Соломон Паси спаси БКП от разпад и лустрация.
42
2
 
2
 
! Отговори
A преди 2 години
Когато "нашите хора" на ГЕРБ, които нищо не вършат, но са на благи граждански договори по министерства, държавни агенции и общински администрации им се прекратят договорите.
41
2
 
6
 
! Отговори
Ghost преди 2 години
Екипа на Радев е тясно свързан с ДС. А неговия комитет който го издигна, потвърждава това. За съжаление българите с негласуването си тласнаха страната в лоша посока. А именно, неспособноста на новото правителство и Радев да овладее повишаването на цените. Корупцията в митниците и МВР отново се засилва. Концентрираната война срещу прокоратурата само ще задълбочи кризата и престъпността ще се повиши. И това само за да се задоволи егото на генерала. Това гокарахте скъпи протестери. Бъдете здрави!
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ с толкова членове на БКП в състава си, в това число бившия премиер и председател на НС да говорят за ДС ми звучи прекалено.
39
3
 
5
 
! Отговори
без срам преди 2 години
А вие що не пенционирате вашите?Устатият младеж Александър Ненков е син на партийния секретар на Софийски районен съд по времето на соца Румен Ненков,който после стана конституционен съдия.А за шефа ви дротаря Борисов да не говорим.Каза,че още пази партийната си книжка.
38
3
 
10
 
! Отговори
наглеци герб преди 2 години
Митов да те попитаме ние : Кога ще се пенсионире лидера ти ББ ,комунист ,шофер на тошо ,бюрократ,крадец ....повече от ДС !!! Тогава говори за ДС !!!
37
7
 
12
 
! Отговори
Ник преди 2 години
Прав е. ДС кадрите от преди 20 години се върнаха. Това ли е ПП на Радев в 21 век? Леко се върнахме в 10те години, а дано бързо напреднем до 30те, че както сме тръгнали назад може и до 19ти век да стигнем.. (турска провинция)
36
5
 
11
 
! Отговори
Нали преди 2 години
Кирчо Уиберало каза още първия ден , че ще има лустрация. Абе Кирчо къде ти е лустрацията. Какво търсят ДС във Външно министерство, Нито един дс-ар не трябва да бъде в държавната администрация.
35
8
 
11
 
! Отговори
m,njjh преди 2 години
много отворени взехте да ставате като сте в опозиция
34
6
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Че и Ангела Меркел е била агент на Щази ама какво от това? По-интересният въпрос е кога сикаджиите ще се махнат от парламента. Кога хора с криминално минало ще спрат да имат претенции да ни управляват?
33
0
 
4
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Много гаден ник слага минус нна такива отпадъци без да ги чета