Карадайъ: Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС

По думите му ДПС е докарало демокрацията в България
25 дек 2021 17:12, Нели Христова
107
Карадайъ: Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС
Снимка: БГНЕС

"Ние докарахме демокрацията в България. Така се създаде Движението за права и свободи  - да отстояваме нашите права, нашите свободи и идентичността си. Обаче 31 години след създаване на ДПС днес какво виждаме – репресия. Някои политически ръководители на полицията тази година я превърнаха в онази комунистическа милиция. Нахлуха в домовете на инвалиди без законно основание. Виждаме днес, че повече от всякога имаме нужда от ДПС. Виждаме, че днес България повече от всякога има нужда от ДПС, за да възстановим демокрацията, за да възстановим държавността в нашата родина България за и държавността." Това каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на честване на годишнина от Възродителния процес в село Млечино и допълни, че тази година е било решено да няма митинги, предвид пандемията и COVID кризата, но "няма как да не почетем нашите герои на българската демокрация и затова пак сме тук".

"Да поздравим нашите братя и сестри християни за празника, но ние се събираме тук, за да може да си спомняме онези времена и да вземем поуката от онова, което се е случило навремето с надеждата и идеята заедно и обединени да градим нашето бъдеще, на децата ни и на внуците ни в нашата родина ", каза още Карадайъ.
“Онези политически ръководители, които заставиха полицията да се превърне в милиция, трябва да си носят отговорност. А за незаконните деяния и милиционерщината оттук заявяваме, като Движение за права и свободи – след като изчерпим националните правни процедури, тази тема ще стигне до Европейския съд за правата на човека в Страсбург. Не можем да премълчаваме рушенето на демокрация и рушенето на държавност в нашата родина България. Днес, ако го премълчим, утре каква България ще има, каква България ще завещаем на нашите деца и на нашите внуци?”, попита Карадайъ.

Ръководството на ДПС почете паметта на жертвите на т. нар. "възродителен" процес в момчилградско. Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ заедно с народни представители, членове и симпатизанти на ДПС и гости от страната и Р Турция положиха венци и цветя пред чешмата паметник в село Горско Дюлево, в село Ауста,  в село Нановица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Нещо порциите взеха да се изплъзват? Спокойно Мустафа, пак ще се намерят дьонмета да ви пуснат във властта.
12
3
 
0
 
! Отговори
Когато преди 2 години
не ти трябва картина за да се сетиш:"На мозе да баде"
11
5
 
6
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
Комунистите нямат нужда от ДПС ...защото са винаги надупени на Русия....!Те не обичат някой да ги конкурира!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безбожниците на времето ги обвинете, че баш на светлия празник изкопаха разединението. Кротко си стояха хората.
9
4
 
4
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
БЕЗ ДПС И ГЕРБ.....ТОВА СЕ НАРИЧА "ДИКТАТУРА"...!!!
8
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И къде са виновниците на тия сбития ДуПиСе ? Вьв редиците ви ? Аз познавам няколко на партийна ясла.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ценностите на Гешев-Само тоя сайт ти остана,от нормалните те изгониха...
6
7
 
18
 
! Отговори
Няма Нужда преди 2 години
Абсолютно никаква нужда нямаме от Вас! Точно на Толкова Християнски Ден трябва да се замислите, че никой не му се занимава точно със Вас!И не желаем!
5
4
 
16
 
! Отговори
Мда преди 2 години
30 години ДПС е във властта и разпределя порции. Не е ли време да бъде отстранено? Тия са се впили като кърлежи и смучат ли, смучат....
4
6
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Чувам гласове :)))
3
8
 
8
 
! Отговори
Black Metal преди 2 години
Аз съм убеден, че Аллах се срамува от теб, и един ден когато се възнесеш при Него, 40 праведника ще се позабавляват с теб...
2
8
 
13
 
! Отговори
Турче преди 2 години
ех това ДПС, една идея за подобрявае на жизненият стандарт на хората в държавата не предложиха. Появяват се само когато нешо между българи и турци е станало. Крайно време е да ги разкараме тези безидейни кръвопийци на парите на данъкоплатеца от системата. С нишо нокога не са били полезни.
1
8
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Всички сме от Дупъсъ :)))