Рашков за разпита на Борисов: Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари

На разпит е била и ПР-ката на лидера на ГЕРБ, както и съпругът й
Обновена: 6 яну 2022 13:55 | 6 яну 2022 13:55, Нели Христова
352
Рашков за разпита на Борисов: Този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов бе на разпит в Главна дирекция ”Национална полиция”. Това потвърди пред журналисти вътрешният министър Бойко Рашков, след като по-рано бившият премиер публикува видео в профила си, че си тръгва от разпит.

”Да, вярно е. И това е съвсем нормално. Най-накрая този човек трябва да бъде на разпит, за да каже има или няма евро пачки в нощното му шкафче, имало ли е или е нямало златни кюлчета. Аз и онзи ден отбелязах, че доверието в нашата прокуратура липсва, тя прекрати проверката, много добре знаете - прокурорът, който беше натоварен с тази задача, заяви открито, че не може да се работи повече. Сега ще се опитаме да докараме проверката докрай. Така че този човек трябва да се яви и да каже коя е Мата Хари, за която той твърдеше, че е влязла вътре, че е поставила тези пачки с евро и тези кюлчета злато в неговото чекмедже, заснела ги е и е заминала. И по такъв начин целта е да бъде злепоставен”, коментира Рашков.

Мисля, че е редно бившият премиер да бъде така добър да дъдейства на органите за разследване да открием Мата Хари, да я подложим на законосъобразен разпит и да изясним и чрез нея дали това е вярно - дали е направила това, кога го е направила. Съвсем законосъобразно е това да се направи. Ние не знаем той дали е разпитвам или не е, какво е казал. Той не е разпитван при предившната проверка, която прокуратурата е отказала да довърши, каза той.

Днес е била на разпит и неговата пиарка Севи (бел.авт. - Севделина Аранудова). Струва ми се и нейният съпруг, допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
283
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Раше,излагаш се пенсийо! Колкото и изслушвания и интервюта да дадеш,пак Адаша ти ще е по-известен и популярен от теб - сиромаха клети с 12 тоалетни.
282
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На интервюто Рашков след изслушването толкова бързаше да изпее обичайния си речитатив , че даже фъфлеше от припряност:-))
281
17
 
1
 
! Отговори
Попо преди 2 години
Брей, много *** Боянски ! Ще кажеш ,че защитават *** ...излезеш на кафе , минеш през юинимаркета в квартала - чуваш едно - клетви и прокоби срещу Боко! Отидеш в провинцията - пак така ! Всички ненавиждат злото ,но ...в интернет други ...Ето затова искате дистанционно обучение, дистанционно управление и дистанционен живот! Мишки, друго си е да плюете прец клавиатурата . А на живо и друго ...дано не си извадите главите от *** ,никога ...имагинерни твари, измислени
280
5
 
12
 
! Отговори
Катя преди 2 години
А пък аз мисля, че ти също трябва да се явиш и да докажеш милионите си за 19 имота и 12 тоалетни. Безделника Ристьо също за имотите в Брюксел.И не само вие , а всички мошеници които заграбихте милиони а се се криете и ги хвърляте на гърба на Борисов .
279
5
 
11
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
В колата ми имам видеокамера за запис .В един прекрасен ден един надрусан минал и ми надрал от злоба боята и ми спукал гумата.Това става на запад.Шефът на полицията ми е приятел.Показах му записът,а той ми каза,че по добре да го изтрия щото е неофициален и не важи,а можело и дрогирания и пиян като Ражков *** да ме осъди,че съм го записал нелегално.Тук в присъствието на НСО,командвана от Радев,нелегално снимат премиерът като спи и после го викат да обяснява кой го бил снимал и що има кюлчета?!
278
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи трябва потърпевшия,сам да си намери и покаже престъпника!? Рашков пак грешка!
277
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
307-ша одите със разшлякани дирници та ум ША ВИ зайде.
276
5
 
10
 
! Отговори
Учуден преди 2 години
Харвардските пар,цали щели да се борят с корупцията?!Щели да измислят тестове за да могат да назначават само своите си братчеди,щото имали сертификати за непорочност?!Аве ранкооловци,не видите ли колко сте изпростели от долните си неутолими желания и копнежи за крадене?!Затуй ви тикаха и продължават да ви тикат в лицето,че Борисов крадял с милиарди,а видите ли вас ви бие през пръстите и не дава да си откраднете по някоя хилядарка ДДС да си купите залъгалки на глезените любовници и *** отроци!
275
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я, па тоя кво го интересува? Да не би да е някоя обща? Тези глупости вече не струват. Кой ще посмее да го снима? Никой!! Освен сам да се е снимал. Леко и хитро се измъкна от управлението с този ход. Я, помислете ее!!
274
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 300-докато не остане неразцъфнат нито един ГЕРБЕРСКИ дирник.
273
2
 
10
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 2 години
ББ ако е разпитван като обвиняем може и да говори ,може и да не говори !А ти като свидетел беше длъжен да говориш истината ,ама твойте изказвания са само политически...целящи да манипулира "умвия" , "красив" елесторат
272
4
 
3
 
! Отговори
Мата Хари преди 2 години
Боче, утре в 5 следобед пред НДК, ще съм с червено шалче на бели звездички, всичко ще ти обясня ! Ух... ще те изпапкам, сладур такъв !
271
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А кога че е в затвора )
270
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това комунистическо псe, до кога ще лае.
269
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков да разпита НСО защото на клипа с парите един обикаля стаите и снима ,а НСО охранява резиденцията и трябва да знае кой влиза има камери
268
1
 
2
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Мене най ме кефят казахите .и те са се надявали на главния им прокурор и диктаторите сами да си тръгнат ,ама не си тръгват и вина не признават даже сега обявяват народа за терористи и викат руските спец части да им свършат работата .Когато има демокрация нещата са доста по-други от колкото тука за 35 г демокрация а и преди това оше 45 един няма осъден и да е казал аз откраднах пари или да докажат другарите му .че е откраднал .тази работа става ,ама другаде .
267
1
 
3
 
! Отговори
ЗЛОБАРЧЕ до 296 преди 2 години
Искам да живея в ЕВРОПА .
266
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някакви дребни злобарчета ще се кефят ако Борисов бъде осъден. Нито ще има някаква лична полза от това, нито има доказателства, че е направил нещо незаконно. Просто гнусния български манталитет иска да злобее, да прави мизерии. Едно абсолютно отвратително българско жмясно племе.
265
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако живота на комунистическия шебек се върти около изборите и кой колко ги е излъгал, нормалните хора се надяват да си живеят живота.
264
1
 
9
 
! Отговори
Пророк Антиваксарии преди 2 години
Ако това се случи със друг човек (човека ) ще бъде задържан ,а Мата Хари я има записана като е влизала и тя не е влизала един път ,съдейки по снимките . Те освен че им записват имената по разни КППТ-та ги имат и на видеонаблюдението ,може да я разпознаят коя е . То излиза че да влезе някой през НСО си е майтап работа ,а това всеки знае ,че не е вярно .Най-вероятно доста хора знаят коя е Харито .